Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her

Gundsømagle Kirke

Specifikationer og fakta
 • Entrepriseform:
  Hovedentreprise
 • Byggeperiode:
  juni 2020
 • Bygherre:
  Gundsømagle Kirke
Se flere af
vores referencer

Bevaring af kirke fra 1100-tallet

Gennemgang af tegl og kamtakker samt udskiftning af mursten og puds

I A. Villadsen er vi stolte af vores store viden indenfor renovering og bevaring af fredet og bevaringsværdigt byggeri. Vi sætter en ære i at medvirke til at bevare og restaurere Danmarks gamle kulturskatte. Gennem mange år har vi tilegnet os viden om de specielle produkter og teknikker, som det kræver, når man arbejder med flere hundrede år gamle bygninger.

Det var derfor ikke ukendt territorium , der mødte vores murersvende på Gundsømagle Kirke. Her skulle de gennemgå tagets tegl og kamtakker, udskifte muranker samt gennemgå og udskifte forvitrede mursten og puds omkring disse – alt sammen arbejde, der medvirker til at holde liv i den gamle kirke fra 1100-tallet.

Processen

Arbejdet på Gundsømagle Kirke foregik primært omkring klokketårnet og på taget. Via stillads rundt om kirketårnet kom vores murersvende højt til vejrs for at tjekke og gennemgå gamle teglsten og kamtakker. Derudover var opgaven at udskifte mursten og puds omkring disse.

Det gamle muranker i tårnet skulle ligeledes skiftes. Mange kender disse som udsmykning på ældre bygninger, hvor de ofte pryder murerne som et anker, initialer eller andre kunstfærdige udsmykninger på ældre bygninger.

Men murankret har faktisk en vigtig funktion, da det er et jernbånd, som holder murværket sammen, så bygningen og væggene ikke forskyder sig. Det er derfor vigtigt, at udskiftningen af dette foregår med finesse og viden, så det sker uden skader på kirken og med et holdbart resultat til følge.

Gundsømagle Kirke bød da også på et par overraskelser i kirketårnets øverste top. Helt deroppe, et sted, som kun kan ses og opleves fra stillads, kunne man se kunstfærdigt udskåret mursten med blomster. Det er detaljer som disse, der gør det værd at arbejde med bevaringsværdigt byggeri, hvor der tydeligt er kræset for detaljen – endda et sted, som næsten ingen får lov at opleve.

Der er en gammel ære for håndværket og kvaliteten i de gamle bygninger, som vi i A. Villadsen søger at fortsætte – altid med respekt for faget og dets mange muligheder.
Skal vi samarbejde om dit næste projekt

Det velindrettede københavnerbadeværelse

Specifikationer og fakta

 • Entrepriseform:
  Totalrenovering

 • Byggeperiode:
  Juni 2019

 • Areal:
  3 kvm

 • Bygherre:
  Privat
Se flere af
vores referencer

Det velindrettede københavnerbadeværelse

Københavnerbadeværelse med albuerum

Badeværelset er der, hvor de fleste både starter og slutter deres dag. Derfor ved vi hos A. Villadsen, at netop dette rum kræver en særlig indsats. A. Villadsen er eksperter i badeværelser – lige fra det luksuriøse til det praktiske. Vi er din hjælp og guide i hele processen.

Som en del af en større renovering af en lejlighed i København har A. Villadsen totalrenoveret dette københavnerbadeværelse – et godt eksempel på et velindrettet, veludnyttet badeværelse på få kvadratmeter.

Processen

A. Villadsen har været hovedentreprenør på sagen og har derfor stået for al kontakt og koordinering med underentreprenørerne; alt lige fra EL og VVS til maler, tømrer og selvfølgelig murerarbejdet.

Kunden har derfor kunne overlade ansvaret trygt i vores hænder. Vi har desuden løbende haft kontakt til kunden for at sikre et godt resultat, og at alle ønsker blev opfyldt.

Resultatet – veludnyttede kvadratmeter med plads til hverdagen

A. Villadsen er med dig i hele processen, når du skal renovere dit badeværelse – lige fra idéfase til færdig aflevering. Vi byder gerne ind med idéer til gode, praktiske løsninger og lytter altid til vores kunders behov og ønsker.

I dette badeværelse ønskede kunden et praktisk, men pænt og vedligeholdelsesnemt badeværelse. De valgte derfor store sandfarvede fliser (More Avorio) for at skabe et roligt udtryk i et mindre rum – en løsning, der både sikrer et rent udtryk, men som stadig er praktisk, så hverdagens slid ikke ses i mange år.

Badeværelset er et godt eksempel på det velindrettede og veludnyttede københavnerbadeværelse, hvor alle moderne behov er opfyldt. Der er væghængt toilet, vaskeskab, fastmonteret spejl og bruseniche med glasvinge samt unidrain i brusenichen – alt sammen valgt i rolige, men praktiske materialer.

Badeværelset er kort sagt et godt eksempel på, hvordan blot 3 kvadratmeter badeværelse kan udnyttes godt – uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Skal vi samarbejde om dit næste projekt

Nyt fitnesscenter – Fitness World Farum

Specifikationer og fakta

 • Entrepriseform:
  Totalentreprise

 • Byggeperiode:
  april-august 2019

 • Bygherre
  Fitness World
Se flere af
vores referencer

Nyt fitnesscenter – Fitness World Farum

Totalentreprise for Fitness World Farum

På kun 12 uger blev en gammel lagerhal og kontorer omdannet til et spritnyt, lækkert fitnesscenter for Fitness World.

A. Villadsen var totalentreprenører på opgaven og har stået for alt i byggeprocessen – lige fra badeværelser til gulvbelægninger. Fra nedrivning af vægge til opbygningen igen. Fra nedslidte lokaler til lækkert fitnesscenter, der giver lyst til sved på panden.

I tæt samarbejde med bygherren, Fitness World, fik A. Villadsen mulighed for at ombygge centret fra rå tegninger til virkelighed. Med Fitness Worlds visioner, viden og kendskab til de bedste løsninger for deres medlemmer, kom A. Villadsen, endnu engang, med på rejsen i totalrenoveringen af et nyt center. Vi fik mulighed for at gøre deres visioner til vores visioner.

Fra nedslidt lagerhal til NYT fitnesscenter – på kun 12 uger

Hvad der før var en stor, nedslidt lagerhal er nu omdannet til et træningslokale til styrke- og kardiotræning, inddelt i zoner med forskellige gulvbelægning, krav og indretning, som lever op til de enkelte aktiviteter.

Et gammelt, mindre lagerrum, blev revet ned, og forstærkede gulv-til-loft vinduer blev tilføjet, så den nye holdsal nu har udsigt over hele træningsplanet.
Gamle kontorlokaler er nu den nye bikesal, der garanterer sved på panden med deres dygtige instruktører ved roret med de helt rigtige faciliteter.

Gamle teknikrum med røde, 70’er-fliser på gulve og vægge er nu omdannet til lækre, praktiske badefaciliteter og omklædningsrum til medlemmerne. Her har vores dygtige murer selvfølgelig sørget for, at alt er lavet efter forskrifterne og med et super lækkert resultat.

A. Villadsen har stået for hele totalentreprisen, hvilket har givet os ansvaret for alle dele af byggeriet – lige fra tømrer-arbejde til VVS, EL, gulv, murer m.m.
Det vi ikke har kunnet lave inhouse (se VVS og EL), har vores dygtige underentreprenører hjulpet med.

Der er ikke den opgave A. Villadsen ikke kan klare – lige fra badeværelset hos privatkunden til de store erhvervskunder og totalentrepriser

A. Villadsen har været med til at skabe rammerne for endnu et lækkert fitnesscenter til Fitness World, og vi er glade for tilliden og samarbejdet. I A. Villadsen A/S er vi stolte over at få lov til at være med til at holde Danmark i topform!

facaden på fitness world i farum, som a. villadsen har lavet
træningssal i fitness world i farum
omklædningsrum i fitness world i farum
Badet i fitness world i farum

Skal vi samarbejde om dit næste projekt

Badeværelse med plads til velvære

Specifikationer og fakta

 • Entreprisesum:
  kr. 248.000,- incl. moms

 • Entrepriseform:
  Totalentreprise

 • Byggeperiode
  JANUAR-JUNI 2020

 • Bygherre
  Privat
Se flere af
vores referencer

Badeværelse med plads til velvære

Moderne badeværelse med originale detaljer

Badeværelset er et rum af stor betydning – det er her, dagen starter og slutter. Af samme grund stiller vi høje krav til indretningen af badeværelset i hjemmet.

Badeværelser er da også en af A. Villadsens kernekompetencer. Derfor tog vi også højde for alle detaljer, da vi som en del af en større renovering af en stor herskabslejlighed på Østerbro totalrenoverede lejlighedens badeværelse. Vores fokus var at skabe et smukt og moderne badmiljø, som samtidig komplementerer lejlighedens alder og oprindelige detaljer

Processen

Som hovedentreprenør har vi koordineret alle elementer af renoveringen og stået for kontakten til underentreprenører og bygherre. A. Villadsen har med andre ord stået for ALT – lige fra el og VVS til fliser og maling.

I det store badeværelse har vi kræset for detaljen – dog med et minimalistisk udtryk, der skaber plads til velvære og fordybelse, og samtidig er udført med respekt for lejlighedens oprindelige udtryk. Alligevel er vi ikke gået på kompromis med moderne faciliteter, og derfor er der etableret alt lige fra vaskesøjle til badekar.

Badeværelset er udført ved sammenlægning af to rum – med fokus på lækre materialer og løsninger, hvilket afspejles i prisen. Der var derfor også behov for at søge byggetilladelse fra Københavns Kommune – hvilket er inkluderet i entreprisesummen.

Når et badeværelse af denne kaliber skal bygges, vil prisen derfor starte fra 240.000 – afhængigt af valg og materialer.

Resultat – simpel elegance og luksuriøsitet

Badeværelset fremstår nu i et roligt udtryk med store sandfarvede fliser (50×50). Derfor er der ikke elementer, der forstyrrer øjet. I stedet emmer rummet af velvære og afslapning.

Vi har valgt at skabe et roligt udseende ved at lægge fliserne helt op til loftet bag badekar og bruseniche. Resten af væggene er pudset og har fået filt og maling.

Rummet indeholder desuden både bruseniche og badekar. Og badekarret er placeret, så beboerne kan ligge og nyde stilheden. På den måde skaber rummet rammerne om det perfekte pusterum. Et hvil i hverdagen, hvor man kan forkæle sig selv med et glas bobler og komme helt ned i gear – alt imens man kigger ud i gården gennem de tre meter høje, originale vinduer, der sørger for et lyst og indbydende rum.

Totalrenoveringen er foretaget med en dyb respekt for lejlighedens alder, hvilket blandt andet ses i bevaringen af både originale vinduer og døre, som er slebet og malet, så de står helt skarpt op mod de nye elementer i rummet.

Tag på rundtur i den øvrige del af den ældre men nu nyrenoverede, charmerende lejlighed – og oplev en bolig ud over det sædvanlige.Skal vi samarbejde om dit næste projekt

Totalrenovering af herskabslejlighed på Østerbro

Specifikationer og fakta

 • Entrepriseform:
  Totalentreprise


 • Byggeperiode:
  januar-juni 2020

 • Areal:
  243 kvm

 • Bygherre:
  Privat
Se flere af
vores referencer

Totalrenovering af herskabslejlighed på Østerbro

Gennemført renovering med respekt for husets detaljer

I januar fik A. Villadsen en spændende opgave i hus: en totalrenovering af en 243 kvadratmeter stor herskabslejlighed på Østbanegade på Østerbro – komplet med friser, høje paneler, rosetter og mange andre fine finesser.

Processen

Det var en charmerende men noget nedslidt lejlighed, der ventede vores håndværkere, da de første gang trådte ind ad hoveddøren hos vores kunde på Østerbro.

Men der ventede dem i særdeleshed også en udfordrende opgave, der krævede både overblik, faglig kunnen samt forståelse og respekt for husets alder og mange ornamentale detaljer.

Vi renoverede nænsomt de karakteristiske dørlister, stuk og dørkarme, som vi sleb og malede for at bevare de mange detaljer. Det gamle køkken blev desuden revet helt ned, så spisestue og køkken nu er lagt sammen til ét stort rum. I den forbindelse førte vi de høje paneler videre, så det ser ud som om, de altid har været der.

For at skabe yderligere rum og plads for velvære blev det oprindelige badeværelse udvidet ved at inddrage noget af et værelse, hvor resten nu bruges som påklædningsværelse i master bedroom.

A. Villadsen fungerede som hovedentreprenør på projektet, og vi har således koordineret alle elementer af renoveringen samt stået for kontakten til underentreprenører og bygherre. Undervejs har vi desuden stået for både el, VVS og badeværelse.

Resultatet – flot finish uden kompromisser

I den færdigrenoverede lejlighed har vores håndværkere skabt et smukt samspil mellem den originale æstetik og et nyt og forbedret udtryk med moderne faciliteter som vaskesøjle, badekar og splinternyt køkken – uden at gå på kompromis med den historiske men tidløse arkitektur eller ejernes ønske om noget mere nutidigt .

Samtidig er pladsen blevet bedre udnyttet, ligesom lejligheden fremstår langt lysere efter renoveringen. På den måde har vi skabt et hjem med langt mere albuerum og plads – både fornemmelsesmæssigt og rent rummeligt.

Tag en tur rundt i lejligheden i videoen, eller fornem forskellen fra før til nu på billederne.
Skal vi samarbejde om dit næste projekt

Badeværelse med kræs for detaljerne

Specifikationer og fakta

 • Entreprisesum
  kr. 160.000,-

 • Entrepriseform
  Totalentreprise

 • Byggeperiode
  maj-juni 2020

 • Areal
  ca. 12 kvm

 • Bygherre
  Privat
Se flere af
vores referencer

Badeværelse med kræs for detaljerne

Badeværelse med kræs for detaljen og respekt for husets alder

A. Villadsen er eksperter i badeværelser, og derfor var vi selvfølgelig klar på opgaven, da vores kunde i Roskilde kontaktede os med et ønske om nyt badeværelse i sit hus i det attraktive kvarter Sankt Jørgensbjerg.

Processen

Det gamle badeværelse blev revet ned og gravet ud, ligesom et gammelt skur for enden af bygningen blev inddraget i byggeplanerne for at gøre plads til et praktisk vaskerum i direkte forlængelse af badeværelset.

Al el og VVS blev etableret på ny, ligesom alt i det hele taget blev bygget op fra bunden – og det hele blev selvfølgelig gjort efter de nyeste byggeforskrifter.

A. Villadsen stod for både murer-, maler-, el– og VVS-entreprisen, mens kunden selv stod for nedrivning og tømrerarbejde.

Resultatet – et lyst, lækkert og luksuriøst badeværelse

Resultatet blev et badeværelse med kræs for detaljerne og respekt for husets alder og arkitektur.

Kunden har gennemgående valgt lækre materialer og løsninger – valg, der i samspil med A. Villadsens faglige viden og tekniske kunnen har fået rummets æstetiske udtryk til at gå op i en højere enhed.

Vi kan blandt andet nævne de flotte blå-changerende, glaserede fliser og messingdetaljerne, som er gennemgående i hele rummet – fra armaturer til Unidrain. Det hele komplementeres og afbalanceres af den fritstående håndvask, det runde spejl med lys i samt de hvide klinker, som præger rummet på både badeværelse og i vaskerum, og som på den måde skaber sammenhæng mellem de to rum.

Badeværelset fremstår i det hele taget lyst, lækkert og luksuriøst, og kunden fremhæver da også det gode samarbejde med A. Villadsen – lige fra planlægning til udførelsen af selve arbejdet.Skal vi samarbejde om dit næste projekt

Det lille, luksuriøse badeværelse

Specifikationer og fakta

 • Entreprisesum:
  kr. 125.000

 • Entrepriseform:
  Del af en totalentreprise

 • Byggeperiode
  juli-oktober 2019

 • Areal
  4 kvm

 • Bygherre
  Holdingselskab
Se flere af
vores referencer

Det lille, luksuriøse badeværelse

Det praktiske men æstetiske badeværelse

I A. Villadsen har vi mange års erfaring med renovering og totalentreprise. Derfor var vi også det oplagte valg som entreprenør på renoveringen af en lejlighed på Christianshavn. Opgaven bestod af en totalrenovering af lejligheden fra ende til anden – og badeværelset var selvfølgelig ingen undtagelse.

Processen

Bygningen, som lejligheden ligger i, er fra 1858 og dermed fra en tid, hvor Christianshavn stadig var industrikvarter. Bygherren ønskede at bibeholde og bevare noget af bygningens oprindelige charme og udtryk – selvfølgelig uden at gå på kompromis med finish og fremtoning.

Derfor var det også vigtigt for arkitekten at indrette badeværelset med alle moderne behov, men i en stil, der sender referencer til industrien og de gamle bygninger. Og det blev altså A. Villadsen opgave at gøre visionen til virkelighed.

Den charmerende lejlighed byder i det hele taget på mange originale detaljer, som komplementerer den fredede murstensbygnings originale arkitektur.

Resultatet – mondænt og moderne med industrielle noter

Resultatet blev et moderne badeværelse, som visuelt er både mondænt og industrielt i udtrykket. Det ses blandt andet i de store fliser (Gimino Blunero 50×100 mm), som med deres industrielle stil næsten leder tanken hen på eroderet metal.

De store fliser skaber samtidig en ensartet flade – en fordelagtig egenskab, da det giver ro for øjet, hvilket kan være nødvendigt i små rum med mange behov.

Rummet er ”kun” på 4kvm og for at skabe ekstra lys, har arkitekten tegnet et ovenlys med i projektet. Det skaber da også et fantastisk lysindfald i det ellers lille rum.

Alle vægge er demonteret for at skjule installationer, kabler og rør, ligesom der for at udnytte det lille rum maksimalt er monteret skydedør, der er skjult i væggen.

Der er i det hele taget kræset for detaljerne på de få kvadratmeter, som både byder på spejl med lys i, lækre armaturer og generelt bare flotte løsninger.

 

Andre oplysninger:

Se billeder fra A. Villadsens renovering af resten af lejligheden, og læs udtalelser fra kunden her → Totalrenovering af charmerende lejlighed på ChristianshavnSkal vi samarbejde om dit næste projekt

Det lille badeværelse med kreative løsninger

Specifikationer og fakta

 • Entreprisesum
  Kr. 150.000

 • Entrepriseform
  Totalrenovering

 • Byggeperiode
  Oktober-november 2018

 • Areal
  2-3 kvm

 • Bygherre
  Privat
Se flere af
vores referencer

Det lille badeværelse med kreative løsninger

Som kunde i A. Villadsen A/S bliver du mødt af erfarne murere med mange års erfaring med totalrenovering af badeværelser. Erfaringen og det faglige overblik fik vores håndværkere da også brug for, da A. Villadsen fik til opgave at modernisere et gammelt københavnertoilet. For pladsen var trang, og vi måtte derfor ty til kreative løsninger for at imødekomme kundens ønsker.

Fra snævert københavnertoilet til moderne badeværelse

Nørrebro gemmer på mange små, hyggelige lejligheder, hvor arkitekturen leder tankerne hen på en tid, hvor bydelen var et vaskeægte arbejderkvarter – og hvor det ofte var småt med pladsen.

Vores kunde på Nørrebro havde dog svært ved at se retro-charmen i deres snævre københavnertoilet, hvor man møjsommeligt måtte bakke ind for at komme til, og hvor der ikke var plads til bad.

Brusenichen var derfor henlagt til køkkenet – som i øvrigt også var af ældre dato. Derfor fik A. Villadsen til opgave at give både køkken og bad en gennemgående renovering og modernisering.

Byggeprocessen

Først og fremmest inddrog vi en lille del af lejlighedens køkken for at gøre plads til bad og toilet i samme rum.

Pladsen på badeværelset var dog stadig forholdsvist beskeden, og vi anbefalede derfor kunden at få beklædt rummets gulv med 1×1 m fliser for visuelt at give en følelse af mere plads – et måske utraditionelt valg i et lille rum, som til gengæld var med til at åbne fladerne og gøre rummet roligt for øjet.

Derudover beklædte vi brusenichen med vægfliser i marmorlook, der bidrog til et eksklusivt look – et look, der står i skarp kontrast til de lidt retro-kitschede mosaikfliser, som før havde beklædt rummets gulv.

Ikke mindst monterede vi nyt væghængt toilet, håndvask samt nye armaturer i rummet, ligesom vi gemte de fritlagte rør væk i væggene.

Resultatet – et lille men fuldt funktionelt badeværelse

Resultatet blev et nyt flot badeværelse med både toilet og brus i samme rum.

Rummet har indbygget små nicher til alle badeværelset nips. Det er ikke blot praktisk men skaber også noget liv i rummet – og giver ikke mindst kunden mulighed for at indrette rummet med personlige detaljer. Rummets små kringelkroge er derfor udnyttet godt og giver mulighed for god opbevaring.

I det hele taget er der en stemning af ro, velvære og nydelse på det ellers lille badeværelse, som nu fremstår både harmonisk og fuldt funktionelt.

Om samarbejdet

I A. Villadsen prioriterer vi det tætte samarbejde og kommunikationen med vores kunder højt. Det gjorde sig selvfølgelig også gældende på denne opgave. Derfor er vi også glade for den flotte udtalelse, som kunden gav os med på vejen:

Kunden udtaler:

”A. Villadsen var med fra starten af projektet, og det gav en god tryghed i hele processen og mulighed for sparring hele vejen igennem. A. Villadsen bød ind med gode ideer og nye, praktiske løsninger og var samtidig åben for vores mange idéer. Vi er utrolig glade for resultatet.”


Skal vi samarbejde om dit næste projekt

Totalrenovering af charmerende lejlighed på Christianshavn

Specifikationer og fakta

 • Entreprisesum
  KR. 2.000.000

 • Entrepriseform
  Totalentreprise

 • Byggeperiode
  juli-oktober 2019

 • Areal lejlighed
  98 kvm

 • Areal tagterasse
  50 kvm

 • Bygherre
  Holdingselskab
Se flere af
vores referencer

Totalrenovering af charmerende lejlighed på Christianshavn

Renovering med respekt for husets historie

Som eksperter i totalrenovering udfører A. Villadsen en bred vifte af opgaver inden for renovering og bevaring. I løbet af sommeren og efteråret 2019 fik vi fornøjelsen af at totalrenovere en lejlighed i et flot, fredet murstenshus fra 1858 på Christianshavn.

Lejligheden var ikke blevet renoveret i mange år og fremstod en smule forsømt, men bag det slidte ydre emmede den af atmosfære og autentisk christianshavner-charme – alle karakteristiske kendetegn, som bygherre og arkitekt ønskede at bevare i forbindelse med renoveringen.

Renovering og resultat

Renoveringen var således noget af en balancegang, hvor vi på den ene side stræbte efter at bibeholde noget af husets unikke udtryk og særlige charme – men på den anden side skulle give lejligheden en kærlig hånd fra ende til anden.

På bygherrens opfordring fik gulvene lov at blive liggende for at fastholde noget af bygningens gamle atmosfære, ligesom de gamle spær i loftet blev fremhævet for at skabe et råt og rustikt udtryk som kontrast til de nye, hvide vægge.

De finurlige vinkler i lejligheden blev ligeledes udnyttet til fulde. For eksempel byggede vi en lille, hyggelig hems over det ene værelse med adgang fra stuen, ligesom vi installerede lys i de indbyggede hylder omkring vinduerne.

I lejlighedens køkken-alrum monterede vi et nyt, moderne køkken. Her åbnede vi desuden op mod gården og indsatte en ny vinduesvæg med udsigt til en terrasse i væggens fulde længde. Med vinduerne fra gulv til loft får dagslyset fri passage, og rummet har ligeledes et livligt lysindfald dagen lang.

Endelig fik lejlighedens badeværelse en grundig renovering – dog med en note til det gamle, industrielle Christianshavn, som blandt andet ses ved valget af de store, rustikke fliser i badeværelsets bruseniche.

Den store finale – udsigt over byens tage og tårne

Det afgørende finish finder man dog, når man tager turen op ad den snoede vinkeltrappe. Trappen munder ud i et vindue, der automatisk åbner ud til en stor træterrasse med udsigt til Christianshavn, tårnet på Vor Frue Kirke og andre af byens tage og tårne.

På tagterrassen er der ligeledes kælet og kræset for detaljerne, og vores tømrer har gjort, hvad vi selv synes, er et fantastisk stykke arbejde. For eksempel er der indbygget lys i sæderne, så terrassen kan nydes selv i de kolde, mørke vintermåneder.

Kunden udtaler:

”Renoveringen af lejligheden på Christianshavn har været en kompleks sag, med en del udfordringer, herunder de svære adgangsforhold til ejendommen samt de relativt komplicerede statiske og bygningsmæssige omstændigheder.

Uanset udfordringerne har A. Villadsen løst dem på en kompetent og faglig facon. Kommunikationen har været god og løsningsorienteret og, der har hele tiden været personlig opfølgning, med en detaljeorienteret tilgang. Alene det, at byggeriet er afleveret mangelfrit, siger det hele. Jeg er utrolig tilfreds med resultatet.”

På dette projekt har A. Villadsen ligeledes samarbejdet tæt med arkitekten på sagen, som udtaler:

”A. Villadsen har afleveret et utrolig flot arbejde. Processen har været præget af god kommunikation og, når der har været opstået noget undervejs, som der altid gør ved renovering af gamle bygninger, så har A. Villadsen altid været klar med gode løsningsforslag – det har været en fornøjelse.”

Skal vi samarbejde om dit næste projekt

Trappe udført i tråd med husets stil

Specifikationer og fakta

 • Entreprisesum
  kr. 220.000

 • Entrepriseform
  Murerentreprise

 • Byggeperiode
  Oktober 2019

 • Bygherre
  privat
Se flere af
vores referencer

Trappe udført i tråd med husets stil

Trappe i privat ejendom i Hellerup

A. Villadsen har mange års erfaring med renovering af både små og store ejendomme. Uanset, hvor store eller små dine krav er, er du dog altid sikret kvalitet og klar kommunikation gennem hele dit byggeprojekt.

Det gjorde sig naturligvis også gældende for vores kunde i Hellerup, som kontaktede os med ønske om en renovering af en murstenstrappe ved indgangen til sin villa. Trappen skulle selvfølgelig fremstå velholdt og nyrenoveret efter renoveringen – men skulle samtidig være i tråd med resten af husets arkitektur og æstetik.

Byggeprocessen

Vores dygtige murer valgte at bygge trappen op helt fra bunden frem for at renovere den eksisterende. Derfor var det nødvendigt at demontere den gamle trappe og bygge et helt nyt fundament.

Efter fundamentet til grav, trin og repos var støbt, opmurede vores murer trappens vanger – det vil sige de dele af trappen, som fungerer som afskærmning og understøttelse. Herefter afsluttede han med en sandstensafdækning.

Det færdige finish

Resultatet var en detaljerig trappe, som komplementerer husets udtryk og stil – uden at gå på kompromis med finesse og form.

Dette ses blandt andet ved udskæringerne på trappens trin og på trappens repos, som efter kundens ønske blev udformet af én stor sten. Det ses dog også i de murerfaglige detaljer, hvor stenene i muren er skåret til, så de passer fint over hvert enkelt trin på trappen – hvilket også gør, at trappen ser ud som om, den altid har været en del af det smukke hus.

Ent resultat vi for alvor er stolte over, er trappens runding – en detalje, der krævede al vores murers erfaring og ekspertise. Rundingen var et svært murerteknisk arbejde, da den buede facon gjorde det svært at få alle sten til at stå ensartet og i vater. Vores murers kendskab til materialer og metode sikrede dog, at rundingen nu fremstår som en integreret del af trappen, samtidig med at den bidrager til et endnu mere detaljeret og udførligt udtryk.

Om samarbejdet

I A. Villadsen vægter vi samarbejdet med vores kunder højt, og dialogen og sparringen med kunden var ligeledes et vigtigt fundament for denne opgave. Kunden var da også særdeles tilfreds med både samarbejdet med A. Villadsen og det endelige resultat og kvitterede med denne fine udtalelse:

 

Kunden udtaler:

”Jeg er særdeles tilfreds med slutproduktet; renoveringen og opbygningen af vores trappe, som blev leveret til tiden og i en høj håndværksmæssig udførsel. Jeg vil særligt fremhæve det gode samarbejde med A. Villadsen, fordi arbejdet har været præget af en proaktiv og konstruktiv kommunikation, der har inkluderet god sparring karakteriseret ved professionalisme og faglighed.”

Skal vi samarbejde om dit næste projekt

 • 1
 • 2