Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her

Badeværelse med moderne luksus

Specifikationer og fakta

 • Entrepriseform:
  Totalentreprise

 • Areal
  5-6 kvm
Se flere af
vores referencer

Badeværelse med moderne luksus

Fra gammelt og slidt til moderne luksus badeværelse

Hos A. Villadsen har vi haft fornøjelsen af at renovere et gammelt badeværelse i forbindelse med en større totalrenovering af en lejlighed på Frederiksberg Allé. Alt er blevet gennemgået i lejligheden, og renoveringen er sket med sans for detaljen – og badeværelset er naturligvis ingen undtagelse!

Processen

Det gamle badeværelse var præget af mange års slid og brug. Det kom især til udtryk i det ødelagte terrazzogulv og forældede installationer, der for længst havde overgået deres levetid.

Vores håndværkere har derfor skiftet alle el-installationer og lagt helt nye gulve og fliser. Herudover er alt VVS-arbejde lavet af vores professionelle autoriserede VVS’er. Alle rør er blevet udskiftet, og installationerne er blevet flyttet.

Væggene og lofterne er blevet slebet, spartlet, filtet og malet hvide, så rummet fremstår mere indbydende og lysindfaldet fra vinduet trænger bedre igennem. Der er desuden sat spots op, som medvirker til et lyst og moderne rum.

Der er valgt materialer og armaturer af høj kvalitet, og samspillet mellem disse skaber et rum, der emmer af velvære og luksus. Herudover er der sat væghængt toilet op samt moderne vask og badeværelsesmøbel.

Alt i alt er der sket en stor forandring fra de slidte og uddaterede elementer på det gamle badeværelse til de moderne elementer på det nye luksus badeværelse. Alle led er lavet i overensstemmelse med den gældende lovgivning og de nyeste regler inden for området.

Resultatet – et moderne luksus-badeværelse

Det færdige resultat viser et moderne luksus badeværelse med materialer af højeste kvalitet.

Rummet fremstår nu meget lysere med fliser i naturlige nuancer, der giver badeværelset en rolig og afslappet atmosfære med plads til velvære. Alt er holdt i gode tidsløse materialer, så den klassiske røde tråd fortsætter ind i badeværelset.

Der er fastmonteret et stort spejl på væggen, som giver illusionen af et større og lysere rum. Vores elektrikere har hertil monteret lysarmaturer i forbindelse med spejlet for at give endnu mere lys til rummet.

Badeværelset er gået fra at være et trist, mørkt og gammeldags rum til at være en luksuriøs fornøjelse at træde ind i. Det er nu et baderum, der emmer af kvalitet og luksus, som stemmer overens med resten af lejlighedens udtryk.

Se før og efter billederne for at se den vilde forvandling, badeværelset har gennemgået.

Står du selv overfor en renovering af dit badeværelse, og vil du have et uforpligtende tilbud – eller bare have inspiration til dit projekt?

kontakt A. Villadsen allerede i dag.

Andre oplysninger:
 • Glasvinge
 • Gulvvarme
 • Hjørneafløb i kabine
 • Troldtekt lofter
 • 80 cm x 80 cm gulvfliser
 • Vægfliser i brus i hele stykkerSkal vi samarbejde om dit næste projekt

Læs videre

Totalrenovering af lejlighed på Frederiksberg Allé

Specifikationer og fakta
 • Entrepriseform:
  Totalentreprise


 • Areal
  226 kvm
Se flere af
vores referencer

Totalrenovering af lejlighed
på Frederiksberg Allé

Renovering fra top til tå med respekt for de originale detaljer 

Hos A. Villadsen har vi totalrenoveret en 226 kvm stor lejlighed fra 1907 på Frederiksberg Allé. Alt er blevet gennemgået – lige fra nye gulve, nyt køkken til totalrenovering af badeværelser og meget mere.

Der er kælet for detaljen, og lejligheden på Frederiksberg emmer af luksus og herskabsstemning. Renoveringen er foregået uden at gå på kompromis med bygningens historie, og derfor er mange af lejlighedens originale detaljere bibeholdt.

Processen

Førhen var lejligheden præget af små rum, som passede til datidens behov. Vores mål var derfor at åbne op for planløsningen, så lejligheden lever op til den moderne familie.

For at skabe den åbne plan har vi åbnet op mellem et af de små mørke værelser og stuen for dermed at skabe et stort rum med plads til familien. Da den nedlagte væg var bærende, har det både krævet ingeniørberegninger og jern er lagt op i loftet for at kompensere for den manglende væg.

Køkkenet har også gennemgået en stor forvandling – faktisk har køkkenet helt skiftet plads. For at skabe mere rum har vi flyttet køkkenet fra at være i den bagerste del af lejligheden til nu at være i forbindelse med spisestuen. Dermed er køkkenet blevet hjertet i lejligheden. Det nye eksklusive køkken er fra Kustomhouse og er i absolut topkvalitet.

I det gamle køkken er der nu etableret et overdådigt masterbedroom med walkin-closet. Det gamle pigekammer er lavet om til badeværelse en suite, og hermed er der skabt en forældreafdeling med plads til fordybelse.

Alle trin i renoveringen er kreeret med øje for bygningens historie og respekt for de mange originale detaljer i lejligheden. Vores dygtige håndværkere har repareret de originale stukke, så det ikke kan ses, at de nogensinde har været beskadiget.

Herudover har vores snedker også været i gang med at bygge radiatorskjulere, som passer ind i den tidslige periode for lejlighedens opførelse. Det samme gælder for valget af håndtag og de nyrenoverede originale træpaneler, der også er med til at få den oprindelige herskabelige stemning tilbage til lejligheden.

Hos A. Villadsen har vi fungeret som hovedentreprenør på projektet, og vi har derfor stået for hele koordineringen – inklusiv samarbejdet med vores underentreprenører. Vi har desuden stået for el, VVS og etableringen af de to badeværelser.

Resultatet – moderne lejlighed med originale detaljer

I det færdige resultat går modernitet og originalitet op i en højere harmonisk enhed. De moderne tilføjelser som nye gulve, nyt køkken og nye badeværelser bidrager kun til et forbedret udtryk af lejlighedens eksklusive stil. De originale æstetiske detaljer ses stadig i den smukke stuk, der pryder lofterne, i de renoverede originale paneler og i de snedkerbyggede radiatorskjulere.

Samtidig er der skabt plads til, at familien kan boltre sig. Især i lejlighedens hjerterum – køkkenet, som nu kan fungere som samlingspunkt for hele familien.

Gå på opdagelse i denne flotte lejlighed med billederne, eller tag på rundvisning i lejligheden i videoen.

Står du selv overfor en renovering, og vil du have et uforpligtende tilbud – eller bare have inspiration til dit projekt. Så kontakt os allerede i dag.

renovering af køkken
renovering af badeværelse
renovering af stue
renovering af lejlighed

Skal vi samarbejde om dit næste projekt

Læs videre

Totalrenovering af lejlighedsbyggeri

Specifikationer og fakta

 • Entrepriseform:
  Hovedentreprise

 • Byggeperiode:
  august 2019 – september 2020

 • Bygherre:
  A. Villadsen Invest
Se flere af
vores referencer

Totalrenovering af lejlighedsbyggeri

Renovering fra ende til anden af ældre lejlighedsbyggeri i Roskilde

På det attraktive Sankt Jørgensbjerg i Roskilde har A. Villadsen totalrenoveret et lejlighedsbyggeri. Med udsigt over Roskilde og kig til Roskilde Domkirke totalrenoverede vi en træt og udslidt bygning – et byggeprojekt, som mundede ud i nye, lækre og fuldstændigt opdaterede ejerlejligheder med alle moderne fornødenheder og faciliteter.

Processen

Den gamle bygning husede oprindeligt to butikker i stuen og fire små, udslidte lejligheder. For at skabe en moderne beboelsesejendom indgik A. Villadsen derfor i et samarbejde med et arkitektfirma.

Det var vigtigt for bygherre, at bygningen ikke mistede sin charme. Vores opgave var derfor at opdatere og renovere bygningen fra ende til anden – uden at gå på kompromis med husets og områdets udtryk.

Under renoveringen blev ALT hevet ud – det indebar blandt andet nedtagning af tag og løftning af spær. I genopbygningen af bygningen tilføjede vi gesimser, terrasser og altaner, nye facader samt elevator i bygningen.

Derudover bestod renoveringen af en omrokering og generel bedre udnyttelse af pladsen – både inde og ude. For eksempel blev dele af kælderen inddraget til lejlighedernes kvadratmeter.

Endelig installerede vi nye el– og VVS-installationer samt komplet nye badeværelser, køkkener og vinduer. Som komplement til de flotte faciliteter indendørs fik de udendørs også en overhaling – fra klimaoptimering og facaderenovering til en fuldstændig nyanlagt have med parkeringspladser og græsplæne tilog skraldeskure.

Fra små taglejligheder til lys og luksuriøs penthouse

Vi valgte at sammenlægge to små taglejligheder til én lækker, moderne penthouse med udsigt over Roskilde Domkirke. Der blev tilføjet altaner som en del af den nye tagdækning, gesimser, så lysindfaldet og udsigten rigtig kan nydes, ligesom vi i det hele taget fik skabt en bedre rumfordeling og udnyttet kvadratmeterne bedre.

Resultatet er blevet en topmoderne, velindrettet penthouse med åben planløsning.

Fra slidte butikslokaler til lækre stuelejligheder

Også stueetagen fik en gennemrenovering. Oprindeligt var stueetagen to butikslokaler – en blomsterbutik og en ejendomsmægler – og den var derfor domineret af slidte glasfacader. Facaderne gemte på gamle butikslokaler med fliser på væggene i den gamle blomsterbutik og slidte gulve, vægge og installationer.

Det hele blev gennemrenoveret for at skabe imødekommende beboelseslokaler, ligesom vi også bankede hul i gulvet, så nogle af kælderens uudnyttede kvadratmeter blev til forvandlet til et disponibelt rum – oplagt til vinkælderen eller billardbordet.

De store, gamle vinduespartier er nu lukket af og erstattet af vinduer for privatliv, ligesom der på bagsiden af bygningen er lavet små private haver til stuelejlighederne.

Resultatet

Samarbejdet og samspillet mellem A. Villadsen og vores underentreprenører er gået op i en højere enhed og har forvandlet fire små lejligheder og to slidte butikslokaler til fire flotte, velindrettede og veludnyttede lejligheder – og en penthouse på toppen som prikken over i’et.

Det arbejde, som A. Villadsen ikke selv har kunnet udføre, har vi overladt til vores dygtige underentreprenører. Vi har dog stået for koordineringen af hele processen – lige fra køb til nøgleudlevering til køberne af ejerlejlighederne.

Projektet har på den måde været et klasseeksempel på en hovedentreprise.
Skal vi samarbejde om dit næste projekt
Vi vender tilbage
inden for 24 timer
Vil du modtage en
uforpligtende henvendelse?

Læs videre

Gundsømagle Kirke

Specifikationer og fakta
 • Entrepriseform:
  Hovedentreprise
 • Byggeperiode:
  juni 2020
 • Bygherre:
  Gundsømagle Kirke
Se flere af
vores referencer

Bevaring af kirke fra 1100-tallet

Gennemgang af tegl og kamtakker samt udskiftning af mursten og puds

I A. Villadsen er vi stolte af vores store viden indenfor renovering og bevaring af fredet og bevaringsværdigt byggeri. Vi sætter en ære i at medvirke til at bevare og restaurere Danmarks gamle kulturskatte. Gennem mange år har vi tilegnet os viden om de specielle produkter og teknikker, som det kræver, når man arbejder med flere hundrede år gamle bygninger.

Det var derfor ikke ukendt territorium , der mødte vores murersvende på Gundsømagle Kirke. Her skulle de gennemgå tagets tegl og kamtakker, udskifte muranker samt gennemgå og udskifte forvitrede mursten og puds omkring disse – alt sammen arbejde, der medvirker til at holde liv i den gamle kirke fra 1100-tallet.

Processen

Arbejdet på Gundsømagle Kirke foregik primært omkring klokketårnet og på taget. Via stillads rundt om kirketårnet kom vores murersvende højt til vejrs for at tjekke og gennemgå gamle teglsten og kamtakker. Derudover var opgaven at udskifte mursten og puds omkring disse.

Det gamle muranker i tårnet skulle ligeledes skiftes. Mange kender disse som udsmykning på ældre bygninger, hvor de ofte pryder murerne som et anker, initialer eller andre kunstfærdige udsmykninger på ældre bygninger.

Men murankret har faktisk en vigtig funktion, da det er et jernbånd, som holder murværket sammen, så bygningen og væggene ikke forskyder sig. Det er derfor vigtigt, at udskiftningen af dette foregår med finesse og viden, så det sker uden skader på kirken og med et holdbart resultat til følge.

Gundsømagle Kirke bød da også på et par overraskelser i kirketårnets øverste top. Helt deroppe, et sted, som kun kan ses og opleves fra stillads, kunne man se kunstfærdigt udskåret mursten med blomster. Det er detaljer som disse, der gør det værd at arbejde med bevaringsværdigt byggeri, hvor der tydeligt er kræset for detaljen – endda et sted, som næsten ingen får lov at opleve.

Der er en gammel ære for håndværket og kvaliteten i de gamle bygninger, som vi i A. Villadsen søger at fortsætte – altid med respekt for faget og dets mange muligheder.
Skal vi samarbejde om dit næste projekt
Vi vender tilbage
inden for 24 timer
Vil du modtage en
uforpligtende henvendelse?

Læs videre

Det velindrettede københavnerbadeværelse

Specifikationer og fakta

 • Entrepriseform:
  Totalrenovering

 • Byggeperiode:
  Juni 2019

 • Areal:
  3 kvm

 • Bygherre:
  Privat
Se flere af
vores referencer

Det velindrettede københavnerbadeværelse

Københavnerbadeværelse med albuerum

Badeværelset er der, hvor de fleste både starter og slutter deres dag. Derfor ved vi hos A. Villadsen, at netop dette rum kræver en særlig indsats. A. Villadsen er eksperter i badeværelser – lige fra det luksuriøse til det praktiske. Vi er din hjælp og guide i hele processen.

Som en del af en større renovering af en lejlighed i København har A. Villadsen totalrenoveret dette københavnerbadeværelse – et godt eksempel på et velindrettet, veludnyttet badeværelse på få kvadratmeter.

Processen

A. Villadsen har været hovedentreprenør på sagen og har derfor stået for al kontakt og koordinering med underentreprenørerne; alt lige fra EL og VVS til maler, tømrer og selvfølgelig murerarbejdet.

Kunden har derfor kunne overlade ansvaret trygt i vores hænder. Vi har desuden løbende haft kontakt til kunden for at sikre et godt resultat, og at alle ønsker blev opfyldt.

Resultatet – veludnyttede kvadratmeter med plads til hverdagen

A. Villadsen er med dig i hele processen, når du skal renovere dit badeværelse – lige fra idéfase til færdig aflevering. Vi byder gerne ind med idéer til gode, praktiske løsninger og lytter altid til vores kunders behov og ønsker.

I dette badeværelse ønskede kunden et praktisk, men pænt og vedligeholdelsesnemt badeværelse. De valgte derfor store sandfarvede fliser (More Avorio) for at skabe et roligt udtryk i et mindre rum – en løsning, der både sikrer et rent udtryk, men som stadig er praktisk, så hverdagens slid ikke ses i mange år.

Badeværelset er et godt eksempel på det velindrettede og veludnyttede københavnerbadeværelse, hvor alle moderne behov er opfyldt. Der er væghængt toilet, vaskeskab, fastmonteret spejl og bruseniche med glasvinge samt unidrain i brusenichen – alt sammen valgt i rolige, men praktiske materialer.

Badeværelset er kort sagt et godt eksempel på, hvordan blot 3 kvadratmeter badeværelse kan udnyttes godt – uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Skal vi samarbejde om dit næste projekt
Vi vender tilbage
inden for 24 timer
Vil du modtage en
uforpligtende henvendelse?

Læs videre

Nyt fitnesscenter – Fitness World Farum

Specifikationer og fakta

 • Entrepriseform:
  Totalentreprise

 • Byggeperiode:
  april-august 2019

 • Bygherre
  Fitness World
Se flere af
vores referencer

Nyt fitnesscenter – Fitness World Farum

Totalentreprise for Fitness World Farum

På kun 12 uger blev en gammel lagerhal og kontorer omdannet til et spritnyt, lækkert fitnesscenter for Fitness World.

A. Villadsen var totalentreprenører på opgaven og har stået for alt i byggeprocessen – lige fra badeværelser til gulvbelægninger. Fra nedrivning af vægge til opbygningen igen. Fra nedslidte lokaler til lækkert fitnesscenter, der giver lyst til sved på panden.

I tæt samarbejde med bygherren, Fitness World, fik A. Villadsen mulighed for at ombygge centret fra rå tegninger til virkelighed. Med Fitness Worlds visioner, viden og kendskab til de bedste løsninger for deres medlemmer, kom A. Villadsen, endnu engang, med på rejsen i totalrenoveringen af et nyt center. Vi fik mulighed for at gøre deres visioner til vores visioner.

Fra nedslidt lagerhal til NYT fitnesscenter – på kun 12 uger

Hvad der før var en stor, nedslidt lagerhal er nu omdannet til et træningslokale til styrke- og kardiotræning, inddelt i zoner med forskellige gulvbelægning, krav og indretning, som lever op til de enkelte aktiviteter.

Et gammelt, mindre lagerrum, blev revet ned, og forstærkede gulv-til-loft vinduer blev tilføjet, så den nye holdsal nu har udsigt over hele træningsplanet.
Gamle kontorlokaler er nu den nye bikesal, der garanterer sved på panden med deres dygtige instruktører ved roret med de helt rigtige faciliteter.

Gamle teknikrum med røde, 70’er-fliser på gulve og vægge er nu omdannet til lækre, praktiske badefaciliteter og omklædningsrum til medlemmerne. Her har vores dygtige murer selvfølgelig sørget for, at alt er lavet efter forskrifterne og med et super lækkert resultat.

A. Villadsen har stået for hele totalentreprisen, hvilket har givet os ansvaret for alle dele af byggeriet – lige fra tømrer-arbejde til VVS, EL, gulv, murer m.m.
Det vi ikke har kunnet lave inhouse (se VVS og EL), har vores dygtige underentreprenører hjulpet med.

Der er ikke den opgave A. Villadsen ikke kan klare – lige fra badeværelset hos privatkunden til de store erhvervskunder og totalentrepriser

A. Villadsen har været med til at skabe rammerne for endnu et lækkert fitnesscenter til Fitness World, og vi er glade for tilliden og samarbejdet. I A. Villadsen A/S er vi stolte over at få lov til at være med til at holde Danmark i topform!

facaden på fitness world i farum, som a. villadsen har lavet
træningssal i fitness world i farum
omklædningsrum i fitness world i farum
Badet i fitness world i farum

Skal vi samarbejde om dit næste projekt
Vil du modtage en
uforpligtende henvendelse?

Læs videre

Badeværelse med plads til velvære

Specifikationer og fakta

 • Entreprisesum:
  kr. 248.000,- incl. moms

 • Entrepriseform:
  Totalentreprise

 • Byggeperiode
  JANUAR-JUNI 2020

 • Bygherre
  Privat
Se flere af
vores referencer

Badeværelse med plads til velvære

Moderne badeværelse med originale detaljer

Badeværelset er et rum af stor betydning – det er her, dagen starter og slutter. Af samme grund stiller vi høje krav til indretningen af badeværelset i hjemmet.

Badeværelser er da også en af A. Villadsens kernekompetencer. Derfor tog vi også højde for alle detaljer, da vi som en del af en større renovering af en stor herskabslejlighed på Østerbro totalrenoverede lejlighedens badeværelse. Vores fokus var at skabe et smukt og moderne badmiljø, som samtidig komplementerer lejlighedens alder og oprindelige detaljer

Processen

Som hovedentreprenør har vi koordineret alle elementer af renoveringen og stået for kontakten til underentreprenører og bygherre. A. Villadsen har med andre ord stået for ALT – lige fra el og VVS til fliser og maling.

I det store badeværelse har vi kræset for detaljen – dog med et minimalistisk udtryk, der skaber plads til velvære og fordybelse, og samtidig er udført med respekt for lejlighedens oprindelige udtryk. Alligevel er vi ikke gået på kompromis med moderne faciliteter, og derfor er der etableret alt lige fra vaskesøjle til badekar.

Badeværelset er udført ved sammenlægning af to rum – med fokus på lækre materialer og løsninger, hvilket afspejles i prisen. Der var derfor også behov for at søge byggetilladelse fra Københavns Kommune – hvilket er inkluderet i entreprisesummen.

Når et badeværelse af denne kaliber skal bygges, vil prisen derfor starte fra 240.000 – afhængigt af valg og materialer.

Resultat – simpel elegance og luksuriøsitet

Badeværelset fremstår nu i et roligt udtryk med store sandfarvede fliser (50×50). Derfor er der ikke elementer, der forstyrrer øjet. I stedet emmer rummet af velvære og afslapning.

Vi har valgt at skabe et roligt udseende ved at lægge fliserne helt op til loftet bag badekar og bruseniche. Resten af væggene er pudset og har fået filt og maling.

Rummet indeholder desuden både bruseniche og badekar. Og badekarret er placeret, så beboerne kan ligge og nyde stilheden. På den måde skaber rummet rammerne om det perfekte pusterum. Et hvil i hverdagen, hvor man kan forkæle sig selv med et glas bobler og komme helt ned i gear – alt imens man kigger ud i gården gennem de tre meter høje, originale vinduer, der sørger for et lyst og indbydende rum.

Totalrenoveringen er foretaget med en dyb respekt for lejlighedens alder, hvilket blandt andet ses i bevaringen af både originale vinduer og døre, som er slebet og malet, så de står helt skarpt op mod de nye elementer i rummet.

Tag på rundtur i den øvrige del af den ældre men nu nyrenoverede, charmerende lejlighed – og oplev en bolig ud over det sædvanlige.Skal vi samarbejde om dit næste projekt

Læs videre

Totalrenovering af herskabslejlighed på Østerbro

Specifikationer og fakta

 • Entrepriseform:
  Totalentreprise


 • Byggeperiode:
  januar-juni 2020

 • Areal:
  243 kvm

 • Bygherre:
  Privat
Se flere af
vores referencer

Totalrenovering af herskabslejlighed på Østerbro

Gennemført renovering med respekt for husets detaljer

I januar fik A. Villadsen en spændende opgave i hus: en totalrenovering af en 243 kvadratmeter stor herskabslejlighed på Østbanegade på Østerbro – komplet med friser, høje paneler, rosetter og mange andre fine finesser.

Processen

Det var en charmerende men noget nedslidt lejlighed, der ventede vores håndværkere, da de første gang trådte ind ad hoveddøren hos vores kunde på Østerbro.

Men der ventede dem i særdeleshed også en udfordrende opgave, der krævede både overblik, faglig kunnen samt forståelse og respekt for husets alder og mange ornamentale detaljer.

Vi renoverede nænsomt de karakteristiske dørlister, stuk og dørkarme, som vi sleb og malede for at bevare de mange detaljer. Det gamle køkken blev desuden revet helt ned, så spisestue og køkken nu er lagt sammen til ét stort rum. I den forbindelse førte vi de høje paneler videre, så det ser ud som om, de altid har været der.

For at skabe yderligere rum og plads for velvære blev det oprindelige badeværelse udvidet ved at inddrage noget af et værelse, hvor resten nu bruges som påklædningsværelse i master bedroom.

A. Villadsen fungerede som hovedentreprenør på projektet, og vi har således koordineret alle elementer af renoveringen samt stået for kontakten til underentreprenører og bygherre. Undervejs har vi desuden stået for både el, VVS og badeværelse.

Resultatet – flot finish uden kompromisser

I den færdigrenoverede lejlighed har vores håndværkere skabt et smukt samspil mellem den originale æstetik og et nyt og forbedret udtryk med moderne faciliteter som vaskesøjle, badekar og splinternyt køkken – uden at gå på kompromis med den historiske men tidløse arkitektur eller ejernes ønske om noget mere nutidigt .

Samtidig er pladsen blevet bedre udnyttet, ligesom lejligheden fremstår langt lysere efter renoveringen. På den måde har vi skabt et hjem med langt mere albuerum og plads – både fornemmelsesmæssigt og rent rummeligt.

Tag en tur rundt i lejligheden i videoen, eller fornem forskellen fra før til nu på billederne.
Skal vi samarbejde om dit næste projekt
Vi vender tilbage
inden for 24 timer
Vil du modtage en
uforpligtende henvendelse?

Læs videre

Badeværelse med kræs for detaljerne

Specifikationer og fakta

 • Entreprisesum
  kr. 160.000,-

 • Entrepriseform
  Totalentreprise

 • Byggeperiode
  maj-juni 2020

 • Areal
  ca. 12 kvm

 • Bygherre
  Privat
Se flere af
vores referencer

Badeværelse med kræs for detaljerne

Badeværelse med kræs for detaljen og respekt for husets alder

A. Villadsen er eksperter i badeværelser, og derfor var vi selvfølgelig klar på opgaven, da vores kunde i Roskilde kontaktede os med et ønske om nyt badeværelse i sit hus i det attraktive kvarter Sankt Jørgensbjerg.

Processen

Det gamle badeværelse blev revet ned og gravet ud, ligesom et gammelt skur for enden af bygningen blev inddraget i byggeplanerne for at gøre plads til et praktisk vaskerum i direkte forlængelse af badeværelset.

Al el og VVS blev etableret på ny, ligesom alt i det hele taget blev bygget op fra bunden – og det hele blev selvfølgelig gjort efter de nyeste byggeforskrifter.

A. Villadsen stod for både murer-, maler-, el– og VVS-entreprisen, mens kunden selv stod for nedrivning og tømrerarbejde.

Resultatet – et lyst, lækkert og luksuriøst badeværelse

Resultatet blev et badeværelse med kræs for detaljerne og respekt for husets alder og arkitektur.

Kunden har gennemgående valgt lækre materialer og løsninger – valg, der i samspil med A. Villadsens faglige viden og tekniske kunnen har fået rummets æstetiske udtryk til at gå op i en højere enhed.

Vi kan blandt andet nævne de flotte blå-changerende, glaserede fliser og messingdetaljerne, som er gennemgående i hele rummet – fra armaturer til Unidrain. Det hele komplementeres og afbalanceres af den fritstående håndvask, det runde spejl med lys i samt de hvide klinker, som præger rummet på både badeværelse og i vaskerum, og som på den måde skaber sammenhæng mellem de to rum.

Badeværelset fremstår i det hele taget lyst, lækkert og luksuriøst, og kunden fremhæver da også det gode samarbejde med A. Villadsen – lige fra planlægning til udførelsen af selve arbejdet.Skal vi samarbejde om dit næste projekt
Vi vender tilbage
inden for 24 timer
Vil du modtage en
uforpligtende henvendelse?

Læs videre

Det lille, luksuriøse badeværelse

Specifikationer og fakta

 • Entreprisesum:
  kr. 125.000

 • Entrepriseform:
  Del af en totalentreprise

 • Byggeperiode
  juli-oktober 2019

 • Areal
  4 kvm

 • Bygherre
  Holdingselskab
Se flere af
vores referencer

Det lille, luksuriøse badeværelse

Det praktiske men æstetiske badeværelse

I A. Villadsen har vi mange års erfaring med renovering og totalentreprise. Derfor var vi også det oplagte valg som entreprenør på renoveringen af en lejlighed på Christianshavn. Opgaven bestod af en totalrenovering af lejligheden fra ende til anden – og badeværelset var selvfølgelig ingen undtagelse.

Processen

Bygningen, som lejligheden ligger i, er fra 1858 og dermed fra en tid, hvor Christianshavn stadig var industrikvarter. Bygherren ønskede at bibeholde og bevare noget af bygningens oprindelige charme og udtryk – selvfølgelig uden at gå på kompromis med finish og fremtoning.

Derfor var det også vigtigt for arkitekten at indrette badeværelset med alle moderne behov, men i en stil, der sender referencer til industrien og de gamle bygninger. Og det blev altså A. Villadsen opgave at gøre visionen til virkelighed.

Den charmerende lejlighed byder i det hele taget på mange originale detaljer, som komplementerer den fredede murstensbygnings originale arkitektur.

Resultatet – mondænt og moderne med industrielle noter

Resultatet blev et moderne badeværelse, som visuelt er både mondænt og industrielt i udtrykket. Det ses blandt andet i de store fliser (Gimino Blunero 50×100 mm), som med deres industrielle stil næsten leder tanken hen på eroderet metal.

De store fliser skaber samtidig en ensartet flade – en fordelagtig egenskab, da det giver ro for øjet, hvilket kan være nødvendigt i små rum med mange behov.

Rummet er ”kun” på 4kvm og for at skabe ekstra lys, har arkitekten tegnet et ovenlys med i projektet. Det skaber da også et fantastisk lysindfald i det ellers lille rum.

Alle vægge er demonteret for at skjule installationer, kabler og rør, ligesom der for at udnytte det lille rum maksimalt er monteret skydedør, der er skjult i væggen.

Der er i det hele taget kræset for detaljerne på de få kvadratmeter, som både byder på spejl med lys i, lækre armaturer og generelt bare flotte løsninger.

Andre oplysninger:

Se billeder fra A. Villadsens renovering af resten af lejligheden, og læs udtalelser fra kunden her → Totalrenovering af charmerende lejlighed på ChristianshavnSkal vi samarbejde om dit næste projekt
Vi vender tilbage
inden for 24 timer
Vil du modtage en
uforpligtende henvendelse?

Læs videre