Det lille, luksuriøse badeværelse

Specifikationer og fakta

  • Entreprisesum:
    kr. 125.000

  • Entrepriseform:
    Del af en totalentreprise

  • Byggeperiode
    juli-oktober 2019

  • Areal
    4 kvm

  • Bygherre
    Holdingselskab
Se flere af
vores referencer

Det lille, luksuriøse badeværelse

Det praktiske men æstetiske badeværelse

I A. Villadsen har vi mange års erfaring med renovering og totalentreprise. Derfor var vi også det oplagte valg som entreprenør på renoveringen af en lejlighed på Christianshavn. Opgaven bestod af en totalrenovering af lejligheden fra ende til anden – og badeværelset var selvfølgelig ingen undtagelse.

Processen

Bygningen, som lejligheden ligger i, er fra 1858 og dermed fra en tid, hvor Christianshavn stadig var industrikvarter. Bygherren ønskede at bibeholde og bevare noget af bygningens oprindelige charme og udtryk – selvfølgelig uden at gå på kompromis med finish og fremtoning.

Derfor var det også vigtigt for arkitekten at indrette badeværelset med alle moderne behov, men i en stil, der sender referencer til industrien og de gamle bygninger. Og det blev altså A. Villadsen opgave at gøre visionen til virkelighed.

Den charmerende lejlighed byder i det hele taget på mange originale detaljer, som komplementerer den fredede murstensbygnings originale arkitektur.

Resultatet – mondænt og moderne med industrielle noter

Resultatet blev et moderne badeværelse, som visuelt er både mondænt og industrielt i udtrykket. Det ses blandt andet i de store fliser (Gimino Blunero 50×100 mm), som med deres industrielle stil næsten leder tanken hen på eroderet metal.

De store fliser skaber samtidig en ensartet flade – en fordelagtig egenskab, da det giver ro for øjet, hvilket kan være nødvendigt i små rum med mange behov.

Rummet er ”kun” på 4kvm og for at skabe ekstra lys, har arkitekten tegnet et ovenlys med i projektet. Det skaber da også et fantastisk lysindfald i det ellers lille rum.

Alle vægge er demonteret for at skjule installationer, kabler og rør, ligesom der for at udnytte det lille rum maksimalt er monteret skydedør, der er skjult i væggen.

Der er i det hele taget kræset for detaljerne på de få kvadratmeter, som både byder på spejl med lys i, lækre armaturer og generelt bare flotte løsninger.

 

Andre oplysninger:

Se billeder fra A. Villadsens renovering af resten af lejligheden, og læs udtalelser fra kunden her → Totalrenovering af charmerende lejlighed på Christianshavn



Skal vi samarbejde om dit næste projekt

Renovering af badeværelse på Nørrebro

Specifikationer og fakta

  • Entreprisesum
    Kr. 150.000

  • Entrepriseform
    Totalrenovering

  • Byggeperiode
    Oktober-november 2018

  • Areal
    2-3 kvm

  • Bygherre
    Privat
Se flere af
vores referencer

Renovering af badeværelse på Nørrebro

Som kunde i A. Villadsen A/S bliver du mødt af erfarne murere med mange års erfaring med totalrenovering af badeværelser. Erfaringen og det faglige overblik fik vores håndværkere da også brug for, da A. Villadsen fik til opgave at modernisere et gammelt københavnertoilet. For pladsen var trang, og vi måtte derfor ty til kreative løsninger for at imødekomme kundens ønsker.

Fra snævert københavnertoilet til moderne badeværelse

Nørrebro gemmer på mange små, hyggelige lejligheder, hvor arkitekturen leder tankerne hen på en tid, hvor bydelen var et vaskeægte arbejderkvarter – og hvor det ofte var småt med pladsen.

Vores kunde på Nørrebro havde dog svært ved at se retro-charmen i deres snævre københavnertoilet, hvor man møjsommeligt måtte bakke ind for at komme til, og hvor der ikke var plads til bad.

Brusenichen var derfor henlagt til køkkenet – som i øvrigt også var af ældre dato. Derfor fik A. Villadsen til opgave at give både køkken og bad en gennemgående renovering og modernisering.

Byggeprocessen

Først og fremmest inddrog vi en lille del af lejlighedens køkken for at gøre plads til bad og toilet i samme rum.

Pladsen på badeværelset var dog stadig forholdsvist beskeden, og vi anbefalede derfor kunden at få beklædt rummets gulv med 1×1 m fliser for visuelt at give en følelse af mere plads – et måske utraditionelt valg i et lille rum, som til gengæld var med til at åbne fladerne og gøre rummet roligt for øjet.

Derudover beklædte vi brusenichen med vægfliser i marmorlook, der bidrog til et eksklusivt look – et look, der står i skarp kontrast til de lidt retro-kitschede mosaikfliser, som før havde beklædt rummets gulv.

Ikke mindst monterede vi nyt væghængt toilet, håndvask samt nye armaturer i rummet, ligesom vi gemte de fritlagte rør væk i væggene.

Resultatet – et lille men fuldt funktionelt badeværelse

Resultatet blev et nyt flot badeværelse med både toilet og brus i samme rum.

Rummet har indbygget små nicher til alle badeværelset nips. Det er ikke blot praktisk men skaber også noget liv i rummet – og giver ikke mindst kunden mulighed for at indrette rummet med personlige detaljer. Rummets små kringelkroge er derfor udnyttet godt og giver mulighed for god opbevaring.

I det hele taget er der en stemning af ro, velvære og nydelse på det ellers lille badeværelse, som nu fremstår både harmonisk og fuldt funktionelt.

Om samarbejdet

I A. Villadsen prioriterer vi det tætte samarbejde og kommunikationen med vores kunder højt. Det gjorde sig selvfølgelig også gældende på denne opgave. Derfor er vi også glade for den flotte udtalelse, som kunden gav os med på vejen:

Kunden udtaler:

”A. Villadsen var med fra starten af projektet, og det gav en god tryghed i hele processen og mulighed for sparring hele vejen igennem. A. Villadsen bød ind med gode ideer og nye, praktiske løsninger og var samtidig åben for vores mange idéer. Vi er utrolig glade for resultatet.”






Skal vi samarbejde om dit næste projekt

Badeværelse i frisørsalon

Specifikationer og fakta

  • Entreprisesum
    kr. 60.000

  • Entrepriseform
    Totalentreprise

  • Byggeperiode
    april-maj 2019

  • Areal
    1-2 kvm

  • Bygherre
    Frisørsalonen LK Hairline
Se flere af
vores referencer

Badeværelse i frisørsalon

Det lille, velindrettede gæstetoilet

A. Villadsen er eksperter i renovering og nybyg af badeværelser, ligesom vi har også har mange års erfaring med totalentreprise. Derfor var vi det sikre valg, da ejerne af frisørsalonen LK Hairline i Roskilde ønskede at få totalrenoveret salonens gæstetoilet.

Ejerne ønskede et feminint og rengøringsvenligt toilet, som samtidig tog hensyn til bygningens særegne træk, skæve vinkler og vægge.

I A. Villadsen bestræber vi os altid på at imødekomme kundens krav, ønsker og idéer – og i samarbejde med ejerne gik vi derfor i gang med planlægningen af projektet. Det betød blandt andet, at vi sammen med ejerne valgte alt fra fliser til sanitet. Det sikrede, at der var sammenhæng mellem ejernes vision og virkelighed.

Byggeprocessen

Projektet var en totalentreprise, og vi stod derfor for hele projektet fra A til Z – lige fra nedrivning af fliser til genopbygning, ligesom vi stod for kontakt til relevante håndværkere. Desuden stod vi også for rådgivning og selvfølgelig den endelige udførelse.

Vi startede med at fjerne alt inventar og rive de gamle fliser ned. Vi støbte derefter gulvet på ny og udskiftede faldstammer, afløb og vandrør. Gulvet blev desuden belagt med 15×15 cm fliser i harlenkinsmønster samt afslutningslister, ligesom vi udstyrede rummet med et væghængt toilet og et nyt vindue med matteret glas.

Som du kan se på billederne, blev resultatet som ønsket et feminint og praktisk toilet, der var både charmerende og komplementerende i forhold til bygningens alder, udtryk og særlige træk.

Kunden udtaler:
    • ”Vi har været glade for samarbejdet med A. Villadsen, vi har fået et
  •  
      rigtig fint kundetoilet, som vi er så glade for”.




Skal vi samarbejde om dit næste projekt

Totalrenovering af badeværelse

Specifikationer og fakta

  • Entreprisesum:
    KR. 185.000,- INKL. MOMS

  • Entrepriseform:
    TOTALENTREPRISE

  • Byggeperiode
    MAJ-AUGUST 2017

  • Areal
    9 KVM

  • Bygherre
    PRIVAT
Se flere af
vores referencer

Totalrenovering af badeværelse

Renovering med respekt for husets historie

Badeværelset er for mange en lige så vigtig del af hjemmet som stuen og køkkenet. Selvfølgelig skal rummet være funktionelt og praktisk indrettet – men det æstetiske og komfortmæssige har lige så høj betydning.

Det havde det også for vores kunde i Borup, som kontaktede også med et ønske om at få totalrenoveret hjemmets badeværelse. Kunden ønskede et mere rummeligt badeværelse, som samtidig matchede husets øvrige arkitektur.

For at skabe mere plads sammenlagde vi det eksisterende rum med naborummet og fik dermed flere kvadratmeter at bygge på. De ekstra kvadratmeter blev blandt andet brugt på et badekar og en indretning, der var inspireret af 1930’ernes badeanstalter.

Vi udstyrede derudover gulvet med mosaikker og væggene med hvide klinker, der giver rummet dets lyst og åbne særpræg.

Endelig lagde vi varme i gulve – til glæde for både mennesker og dyr.

A. Villadsen var totalentreprenør på projektet og var derfor med i processen – lige fra rådgivning over udarbejdelse af plantegning til endelig udførelse. Vi stod desuden for al kontakt til tømrer, VVS’er og elektriker.

Resultatet blev et helt nyt og væsentligt større badeværelse – renoveret med respekt for husets alder og stil.

Kunden udtaler:

”A. Villadsen var en god støtte i hele projektet og fik alt til at gå som smurt. Det var en omfattende renovering, og vi fik lidt af et chok, da vi pludselig stod i et hoftehøjt jordhul, hvor vores bryggers og badeværelse engang lå.

A. Villadsen holdt os dog i hånden hele vejen og informerede os løbende om, hvordan projektet skred frem. Og det gik bare hurtigt og nemt.

Vi oplevede en stor fleksibilitet hos A. Villadsen, når der opstod ændringer i løbet af projektet, hvilket jo kan ske ved renovering af gamle huse. De løste alt hurtigt og på en virkelig god måde.

Vi er så glade for vores lækre nye badeværelse og kommer helt klart til at bruge A. Villadsen igen, næste gang vi skal renovere.”



Skal vi samarbejde om dit næste projekt
Vi har også udført renoveringer af

  • Det Blå Pakhus

  • Roskilde Domkirke

  • Herstedøster Kirke
Det siger kunden
★★★★★

”A. Villadsen var en god støtte i hele projektet og fik alt til at gå som smurt. Det var en omfattende renovering, og vi fik lidt af et chok, da vi pludselig stod i et hoftehøjt jordhul, hvor vores bryggers og badeværelse engang lå. A. Villadsen holdt os dog i hånden hele vejen og informerede os løbende om, hvordan projektet skred frem. Og det gik bare hurtigt og nemt.

Vi oplevede en stor fleksibilitet hos A. Villadsen, når der opstod ændringer i løbet af projektet, hvilket jo kan ske ved renovering af gamle huse. De løste alt hurtigt og på en virkelig god måde.

Vi er så glade for vores lækre nye badeværelse og kommer helt klart til at bruge A. Villadsen igen, næste gang vi skal renovere.”