Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her

Hovedentreprise

A. Villadsen er din hovedentreprenør i København og Roskilde

Søger du en erfaren hovedentreprenør til dit næste byggeprojekt? Hos A. Villadsen står vi klar til at hjælpe dig sikkert igennem dit projekt – lige fra første tegning til byggeledelse og aflevering af det færdige byggeri.

På den måde er du sikret tryghed og overblik i alle dele af byggeriet. Vi har base i Roskilde men udfører entrepriser på det meste af Midtsjælland og i Hovedstadsområdet.

Kontakt os allerede i dag, og indhent et tilbud på din hovedentreprise – eller klik her, og læs mere om dine fordele ved at vælge os som tovholder på dit byggeprojekt.

Hvad er en hovedentreprise?

En hovedentreprise er en entrepriseform, hvor du selv står for projektmateriale samt byggeansøgning, byggetilladelse og andre godkendelser. Som hovedentreprenør står A. Villadsen til gengæld for det økonomiske, kontakt til diverse underentreprenører og selvfølgelig selve byggeriet – kort sagt alt det praktiske.

Din største fordel ved at overlade dit byggeprojekt til en hovedentreprenør som A. Villadsen er, at du kan fokusere på de overordnede rammer for byggeprojektet – og så ellers overlade styringen af dit byggeprojekt til os.

På den måde slipper du for mange af de bekymringer, som en fagentreprise kan føre med sig. Du skal for eksempel ikke bekymre dig om praktiske og byggetekniske problemer undervejs i forløbet, ligesom du heller ikke skal påtage dig ansvaret som byggepladsleder, byggetekniker eller andre roller.

Du kan altså trygt overlade dit byggeprojekt i vores erfarne hænder. Det sparer dig i sidste ende for en masse tid og besvær. Det er ikke uden grund, at denne entrepriseform er en af de mest anvendte entrepriseformer for private bygherrer.

Louie fra A. Villadsen arbejder på en hovedentreprise i Roskilde.

Hvornår skal du vælge hovedentreprise?

Valg af entrepriseform handler ikke kun om personlige præferencer men også om type af byggesag. For eksempel egner en totalentreprise sig især til nybyg af typehuse, mens en fagentreprise oftest vil være det rette valg ved mindre byggeprojekter, hvor der kun er behov for håndværkere fra én branche.

Hovedentrepriseformen vil til gengæld være fordelagtig ved byggerier, hvor der er behov for flere faggrupper, men hvor der foreligger projektmateriale på forhånd – for eksempel:

Hvorfor vælge A. Villadsen som din hovedentreprenør?

Vælger du A. Villadsen som din hovedentreprenør, er du selvfølgelig sikret alle fordelene ved hovedentrepriseformen – og lidt til.

Som kunde hos os får du nemlig altid følgende fordele:

Et kompromisløst kompetenceniveau

Hos A. Villadsen er dit byggeprojekt i byggebranchens bedste hænder – herunder murere, VVS’ere og el installatører, som hver især er specialister indenfor deres fagområde. På den måde er du sikret en høj kvalitet i det arbejde, vi leverer.

Du kan læse meget om virksomheden og nogle af de mennesker, du møder i A. Villadsen, ved at klikke her.

Gennemsigtighed i hele processen

Den største fordel ved at vælge hovedentreprise som entrepriseform er muligheden for at fralægge sig noget af det tunge ansvar som bygherre. Men det betyder ikke, at du skal miste overblikket over byggeriet.

Hos A. Villadsen er du altid sikret klar kommunikation gennem hele processen. Når vi påtager os ansvaret for din entreprise, er det ikke bare endnu en opgave – men et samarbejde. Derfor lytter vi altid til dig og dine ønsker, ligesom vi selvfølgelig kommer med gode råd og vejledning i byggeprocessernes mange facetter.

Dermed får du det fulde overblik over alt fra økonomi til materialevalg og selve byggeriet.

Levering til den aftalte tid og pris – hovedentreprise uden overraskelser

Godt begyndt er halvt fuldendt. Med A. Villadsen som ansvarlig entreprenør på dit projekt får du dog en lige så formfuldendt afslutning, som du får en sikker start – ligesom vi naturligvis afslutter dit projekt til den aftalte tid og pris.

Der er ingen kedelige overraskelser som kunde hos os.

Her ser du en af vores hovedentrepriser: En totalrenovering af en lejlighed på Østerbro.
Her ser du et flot nyt badeværelse, vi har lavet som en del af en hovedentreprise på Østerbro.
Murerarbejdet er bare noget af det, vi kan tilbyde på din hovedentreprise.
Renoveringen af det Blå pakhus er en af de hovedentrepriser, vi har stået i spidsen for.
Skal vi samarbejde om dit næste projekt

Kontakt A. Villadsen – din hovedentreprenør i Roskilde

Skal vi stå for din hovedentreprise i Roskilde, København eller et andet sted på Sjælland? Så ring til os på 46 75 70 26 allerede i dag, eller indhent et tilbud i vores kontaktformular.