Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her
  • ISO 9001-certificeret kølefirma

    A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation er ISO 9001-certificeret kølefirma med speciale i køleløsninger til erhverv og industri.

A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation er ISO 9001-certificeret kølefirma

Dit kølefirma i Roskilde

Har din virksomhed brug for hjælp til køleløsninger, er vi den rette til opgaven. A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation er ISO 9001-certificeret kølefirma med speciale i køleløsninger til erhverv og industri.

Kontakt os i dag for rådgivning om specifikke køleløsninger eller for et uforpligtende tilbud.

Køleløsninger til industrien

Køleanlæg er nødvendige i mange produktionsvirksomheder. A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation er specialister i kølesystemer til industrien og udfører både store og små opgaver. Vi rådgiver i hvilke køleløsninger, der passer bedst til jeres virksomheds behov – vores erfarne køleteknikere står klar til både at vejlede, levere, installere og servicere jeres køleanlæg.

Vi servicerer og monterer blandt andet:

  • Propan-anlæg
  • CO2-anlæg
  • Ammoniak-anlæg
  • Anlæg på almene kølemidler

ISO 9001-certificeret kølefirma

Hos A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation er vi ISO 9001-certificeret.

ISO-9001 er et internationalt anerkendt kvalitetsstyringssystem, der gør os i stand til at varetage større køleopgaver med stor professionalisme.

Certificeringen er din virksomheds garanti for korrekt udført arbejde. Dette gør os også til et populært valg inden for erhverv og industri, da mange kunder kræver en certificering af deres leverandører, så de er sikret korrekt udført arbejde.

Du kan derfor med fordel vælge os til at håndtere dine køleløsninger, da du er sikret et kvalitetsbevidst kølefirma med høje standarder.

Dit kølefirma i Roskilde og København

Vi har kontor i Roskilde men leverer køleløsninger til professionelle kunder over hele Storkøbenhavn.

Hos A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation bliver du altid mødt af erfarne medarbejdere, der brænder for at efterkomme dine ønsker.

Vi løser mange forskellige slags opgaver, så tøv ikke med at kontakte os for professionel håndtering af jeres virksomheds køleløsninger.

Overhold alle lovkrav
med en serviceaftale

Vælger du A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation som din kølemontør, har du også mulighed for at tegne en serviceaftale.

Med en serviceaftale hos os får du både rådgivning før, under og efter installation. Vi holder teknisk opsyn med dine anlæg, så du kan fokusere på din virksomhed.

Lovgivningen omkring køleteknik kan være svær at gennemskue, og derfor er du med en fast serviceaftale gennem os sikret at overholde alle gældende lovkrav.

Vi er dit kølefirma i Roskilde og København.

Få køleløsninger fra
et erfarent kølefirma

Har du brug for rådgivningen i forhold til valg af køleløsninger? Så står A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation klar til at hjælpe. Vi har stor erfaring med installering og servicering af køleløsninger til industrien og har flere serviceaftaler med industrivirksomheder, kontorer og butikker.

Har din virksomhed brug for kompetent rådgivning fra et erfarent kølefirma med certificering og kvalifikationerne i orden? Så tøv ikke med at kontakte os på 26 24 10 93 eller via vores kontaktformular. Vi ser frem til at give din virksomhed kyndig hjælp og vejledning inden for køl.

Skal vi samarbejde om dit næste projekt