Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her

Chiller vandkølingsanlæg
til industri og erhverv


Et vandkølingsanlæg sikrer, at produktionsmaskiner, uanset størrelse, kan arbejde på højtryk uden at overophede eller holde unødvendige- og omkostningsfulde produktions pauser. Afkølingen er derfor en vital del af, at produktionens effektivitet opretholdes, og er dermed også omkostningsreducerende for virksomheden.

Som ISO 9001-certificeret kølefirma er vi hos A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation specialister i både montering og servicering af vandkøleanlæg til industri.

Ring til os i dag for at få et tilbud på vandkøleanlæg, der matcher din virksomheds behov og størrelse.

Hvordan fungerer et vandkøleanlæg?

Et vandkøleanlæg fungerer ved at nedkøle vand og glykol gennem en varmeveksler, der kan være tilsluttet flere forskellige enheder, der har brug for afkøling.

Og netop afkølingen er utroligt vigtig i arbejdet med større produktionsudstyr, der dagligt kører på højtryk og derfor hurtigt kan blive overophedet.

Afkølingen sikrer, at inventaret/udstyret kører optimalt og fejlfrit- og ikke mindst effektivt.

Vi monterer chiller vandkølingsanlæg

Pålidelig montering og service
af chiller køleanlæg

Et chiller vandkølingsanlæg er derfor også en fast del af større virksomheder, hvor store industrimaskiner hver dag sikrer et stabilt arbejdsflow og en produktion, der kører som smurt. Derfor er det også vigtigt, at maskinerne har de bedste omstændigheder for at fungere som de skal – og vedligeholdes med den rette ekspertise.

Hos A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation er vi specialister i at sørge for, at jeres kølesystemer er monteret korrekt og køler præcis, som de skal. Vores mandskab er alle uddannet i at servicere og arbejde med kølesystemer, så du er sikker på at få den bedste mand til arbejdet – hver gang!

Kølesystemer vi blandt andet monterer og servicerer:

  • Propan-anlæg
  • Ammoniak-anlæg
  • Anlæg på almene kølemidler

Driftsikre vandkølingsanlæg
er alfa og omega

Uanset hvilke maskiner, der har brug for nedkøling, er det alfa og omega, at du kan regne med, at vandkølingsanlægget virker upåklageligt. Det kan nemlig have store konsekvenser, hvis uheldet er ude og anlægget går i stykker.

Særligt fødevareproduktioner, hvor et chiller-anlæg skal sørge for et konstant koldt miljø, for at leve op til fødevarestandarder.

Sætter anlægget grundet et svigtende vandkølingsanlæg, kan en hel produktion potentielt gå til spilde – og det er altså et økonomisk tab de fleste gerne vil undgå.

Derfor skal du kunne stole på, at dit vandkølingsanlæg er monteret korrekt – og det kan du med vores håndværk og ekspertise.

Indhent tilbud på montering og service af vandkølingsanlæg

Vil du have et uforpligtende tilbud på enten montering eller servicering af dit chiller vandkølingsanlæg, er du mere end velkommen til at give os et kald på telefon 26 24 10 93 eller efterlade en besked i vores kontaktformular.

Vi står klar til at hjælpe din virksomhed med optimale køleløsninger.

Skal vi samarbejde om dit næste projekt