Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her
A. Villadsen er autoriseret i montering og service af køleanlæg

Industrikøling
køleanlæg til industrien

A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation er specialister i køleanlæg til industrien. Som køle- og ventilationsfirma er vi ISO 9001-certificeret og dermed kvalificeret til montering af større anlæg i industrien. Den er din virksomheds garanti for korrekt dimensionering og montering af professionelle køleløsninger.

Kontakt os i dag for et tilbud på et køleanlæg, der imødekommer din virksomheds behov. Vi tilbyder også lovpligtige eftersyn, ligesom vi tilbyder serviceaftaler til alle kunder.

Pålidelige køleanlæg er
alfa og omega i industrien

Køleanlæg er uundværlige i mange produktionsvirksomheder – til dels for at sikre en effektiv og stabil industrikøling, og til dels for at opretholde et kontinuerligt produktionsflow, der muliggør de ønskede produktionsmål.

Et ineffektivt køleanlæg kan have katastrofale konsekvenser – for eksempel for fødevareproducenten, hvor et defekt anlæg i værste tilfælde kan medføre mærkbare afskrivninger af varelageret eller deciderede produktionsstop. Og det vil kunne mærkes på bundlinjen.

Derfor er det alfa og omega, at virksomhedens køleløsninger holder et konstant og konsistent temperaturniveau. Industrielle køleanlæg skal fungere upåklageligt – hver gang!

Vi tilbyder alt indenfor industrikøling

Service og vedligeholdelse
af køleanlæg

A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation hjælper ikke kun med at installere de rette køleløsninger – vi står også til rådighed efterfølgende, så I altid er sikret et fejlfrit anlæg. Vi kan ligeledes tilbyde faste serviceaftaler.

Regelmæssig service og vedligeholdelse er ikke bare en vigtig forudsætning for et velfungerende køleanlæg.

Det er et myndighedskrav, at industrielle køleanlæg skal serviceres mindst én gang årligt for at forhindre fejl og sikre en jævn drift. Og det er virksomhedens eget ansvar at kunne dokumentere en forsvarlig drift af hensyn til driftssikkerhed og arbejdsmiljø.

Med en fast serviceaftale hos A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation får I både regelmæssig service samt akut døgnservice 365 dage om året. På den måde kan I opretholde produktionen med ro i maven og fuldt fokus på jeres kernekompetencer.

Vi er certificeret til at
arbejde med alle kølemidler

Med A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation som køleteknikker er din virksomhed altid sikret en skræddersyet løsning, tilpasset til lige netop jeres behov, lokaler og produktionsflow.

Som ISO 9001-certificeret kølefirma er vi leveringsdygtige i blandt andet chillere til proces- og industrikøl samt kontrolleret køling af fødevarer og produktionsudstyr.

ISO 9001-certificeringen er jeres garanti for, at vores køleteknikkere har uddannelse og kvalifikationer til at arbejde med flere typer af kølemidler og -anlæg.

Vi monterer og dimensionerer blandt andet følgende typer køleanlæg:

  • Propan-anlæg
  • CO2-anlæg
  • Ammoniak-anlæg
  • Anlæg på almene kølemidler
Vi monterer køleanlæg til industrien

Indhent et uforpligtende
tilbud på industrikøling

Har din virksomhed behov for kompetent rådgivning om valg af køleløsning? Eller ved du allerede, hvad du søger, og ønsker du derfor et uforpligtende tilbud på et køleanlæg?

I begge tilfælde er du velkommen til at kontakte A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation på 26 24 10 93.

Vi ser frem til at hjælpe din virksomhed med den rette køleløsning.

Skal vi samarbejde om dit næste projekt