Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her
A. Villadsen Køl-VVS-Ventilation er dit køletekniker i Roskilde

Køleteknik – din køletekniker i Roskilde

Søger din virksomhed hjælp til kølemontage, er du landet det helt rigtige sted. A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation har dygtige køleteknikere, der kan varetage alle din virksomheds køleopgaver.

Vi er ISO 9001-certificeret kølefirma, der er specialiseret i køleløsninger for erhverv og industri. Det er din virksomheds garanti for kvalitetssikret montering og dimensionering af jeres køleanlæg.

Kontakt os i dag for rådgivning eller for at indhente et uforpligtende tilbud.

Kølemontage til alle brancher og behov

Har din virksomhed behov for en professionel køletekniker?

A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation er et kølefirma i Roskilde, men vi opererer også i København og på resten af Sjælland.

Uanset placering og ønske, er I som kunde hos os sikret grundig vejledning og hjælp – altid med afsæt i lige netop jeres behov.

Vi kan blandt andet montere følgende typer anlæg:

  • Propan-anlæg
  • CO2-anlæg
  • Ammoniak-anlæg
  • Anlæg på almene kølemidler

Derudover kan vi tilbyder montering af alt fra chillere til proces- og industrikøl samt kontrolleret køling af fødevarer og produktionsudstyr.

Dermed kan vi levere køleløsninger til alle brancher og behov.

ISO 9001-certificeret kølemontage

A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation er ISO 9001-certificeret, hvilket vil sige, at vi er certificeret til at varetage større køleopgaver i erhvervs- eller industriområder. ISO 9001 er et internationalt kendt kvalitetsledelsessystem, som kvalitetssikrer virksomheder.

Ved at lade A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation sørge for jeres kølmontage er I derfor sikret en kompetent løsning og korrekt udført montage. Dette gælder uanset opgavens omfang.

Vi hjælper med certificeret kølemontage i Roskilde og på resten af Sjælland
Kontakt os for rådgivning om kølemontage.

Kontakt os for rådgivning og service

Med en serviceaftale hos er du altid sikret driftssikre køleanlæg. Vi tilbyder både regelmæssig service og akut døgnservice 365 dage om året.

Vil din virksomhed samarbejde med et kølefirma med fokus på jeres behov?

Så kontakt A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation på 26 24 10 93 eller via vores kontaktformular. Vi ser frem til at give din virksomhed professionel hjælp og vejledning inden for kølemontage og -service.

Skal vi samarbejde om dit næste projekt