Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her
Vi har mange års erfaring og er eksperter i
Her finder du
VORES REFERENCER

Murer badeværelse

Murer til renovering af badeværelse ✓

Vil du gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed? A. Villadsen har mere end 60 års erfaring med professionelt murerhåndværk – og nybyg og renovering af badeværelser er i særdeleshed ingen undtagelse.

Kontakt os på +45 46 75  70 26 eller mail@avilladsen.dk, hvis du søger en murer til badeværelset. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på nybyg eller renovering af dit badeværelse, ligesom vi også gerne tager en snak med dig om dine drømme.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

 • Nyt badeværelsesgulv
 • Støbning af gulv
 • Vådrumssikring
 • Totalentreprise ved ombyg og nybyg
 • Isolering
 • VVS

Vi kan med andre ord stå for hele projektet, hvis du drømmer om et nyt, flot badeværelse.

A. Villadsen – din murer til badeværelse

I dag stiller mange store æstetiske og komfortmæssige krav til badeværelset. Det skal være et rum, der indbyder til velvære og forkælelse. For vi vil gerne føle os tilpasse på badeværelset – lige så vel som vi gør i vores dagligstue eller vores køkken.

Derfor stiller mange også krav om gulvvarme, et formfuldendt helhedsindtryk gulv og et generelt visuelt udtryk, der matcher deres personlige smag.

Du har med sikkerhed også dine helt egne drømme og visioner for dit nye badeværelse. Og du skal selvfølgelig trygt kunne overlade dine drømme i hænderne på en murer som A. Villadsen, der har lyst og erfaring til at realisere dem.

Vælger du A. Villadsen som din murer til badeværelset, er du altid sikret, at der bliver taget hånd om dine behov. Her bliver du mødt af en erfaren medarbejderstab med branchekendskab og knowhow til at klare alt fra armaturer til vægfliser.

Vi har erfaring med såvel renovering som nybyg, ligesom vi kan levere både totalløsninger samt koordinering og facilitering af projektet fra start til slut. Dermed får du samlet alle dine behov for nybyg og renovering hos én og samme leverandør, når du vælger os som din murer til badeværelset.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde? Kontakt os i kontaktformularen eller på +45 4675 7026 eller mail@avilladsen.dk, og fortæl, hvad vi kan gøre.

murer badeværelse
murer til badeværelse
murer til badeværelsett
Skal vi samarbejde om dit næste projekt

Undgå, at dit badeværelse går i vasken

Badeværelset er det absolut dyreste rum i boligen at bygge om per kvadratmeter – og nok også det mest komplicerede. Kravene til både materialer og udførelse er for eksempel særligt høje på grund af den store mængde vand og fugt, som du udsætter rummet for hver eneste dag.

Derfor er det alfa og omega, at du vælger en håndværker med den rette viden. Men det er også en god idé, at du gør dig nogle grundige overvejelser allerede i planlægningsfasen.

Inden du kaster dig ud i projektet, kan du med fordel overveje følgende:

 • Skal du modernisere eller renovere? Trænger fliserne i det gamle badeværelse blot til at blive skiftet ud? Skal hele rummet rives ned og bygges op på ny? Eller har du brug for at etablere et ekstra badeværelse i huset?
 • Skal badeværelset være den fysiske ramme for personlige spa-oplevelser og tid til fordybelse – eller må der gerne være plads til flere samtidigt? Skal der for eksempel være to håndvaske eller ekstra plads i brusekabinen?
 • Hvad fungerer godt i det eksisterende badeværelse – og hvad fungerer mindre godt? Har du for eksempel brug for at inddrage kvadratmeter fra andre rum for få mere plads?
 • Er dit budget realistisk i forhold til dine visioner? Eller er der behov for at gå på kompromis?

Hos A. Villadsen hjælper vi dig med at få overblik over alle byggeprocessens faser, ligesom vi har praktisk erfaring til at realisere både de praktiske og æstetiske aspekter af processen – fra flisebelægning til vådrumssikring.

Vi sørger kort sagt for, at dine badeværelsesdrømme ikke går i vasken.

Badeværelse med Byg Garanti

Netop fordi badeværelset er så dyrt og vanskeligt at bygge, er din mavefornemmelse altafgørende, når du skal finde en murer til badeværelset. Men mavefornemmelse er én ting – total tryghed er noget andet.

A. Villadsen er medlem af Byg Garanti – din garanti for et veludført arbejde, som lever op til alle krav. Det betyder, at du trygt kan overlade dine projekter i vores hænder uden at skulle frygte for ubehagelige overraskelser – hverken nu eller på sigt.

Ved at vælge en håndværker, som er medlem af Byg Garanti, får du blandt andet:

 • garanti i op til ti år for skjulte fejl og mangler efter endt arbejde
 • garanti i op til tre år for synlige fejl efter endt arbejde
 • dækket op til 150.000 kroner inklusiv moms per byggesag

Læs meget mere om, hvordan du som forbruger er sikret hos Byg Garanti her.

Badeværelse med Byg Garanti

Skal du bruge en murer til badeværelset, der tager dine drømme seriøst? Grib telefonen eller tastaturet, og kontakt A. Villadsen på +45 4675 7026 eller mail@avilladsen.dk.