Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her
  • Forside
  • Nyt badeværelse Roskilde
Her finder du
VORES REFERENCER

Nyt badeværelse Roskilde

Nyt badeværelse i Roskilde?

Drømmer du om et nyt badeværelse i hjemmet i Roskilde? Eller en opdatering af det gamle? A. Villadsen hjælper dig med at få gjort dine visioner til virkelighed – uanset om du har nybyg eller renovering i tankerne.

Kontakt os+45 4675 7026 eller mail@avilladsen.dk for en uforpligtende snak om nyt badeværelse Roskilde.

Nyt badeværelse Roskilde? Vi har over 60 års erfaring

Villadsen er en virksomhed med stolte traditioner for solidt håndværk af højeste kvalitet. Gennem mere end 60 år har vi leveret professionelt murerhåndværk til private og erhverv – både på hjemstavnen omkring Roskilde og i Københavnsområdet.

Vores kompetencer tæller alt fra mindre renoveringsopgaver og større projekter inden for bevaring til totalløsninger inden for nybyg. Går du og overvejer et nyt badeværelse i Roskilde, er vi selvfølgelig også leveringsdygtige.  

Vi kan stå for alt fra planlægning og indledende rådgivning til udførsel og udformning af rummet. Vi hjælper dig med at skabe overblik over hele projektet, så du undgår ubehagelige overraskelser – og vi udfører selvfølgelig arbejdet med omhu og respekt for dine ønsker. Ønsker du at spare tid og få samlet hele entreprisen hos ét og samme firma, tilbyder vi også totalentreprise Roskilde

Overlader du nybyg eller renovering af dit badeværelse til A. Villadsen, kan vi blandt andet tilbyde:

  • Planlægning fra start til slut
  • Rådgivning gennem hele processen
  • Veludført arbejde fra uddannede og erfarne murere
  • Tillidsvækkende behandling og respekt for dit hjem
  • Håndværkere, som er medlem af Byg Garanti – læs mere om Byg garanti ordningen her
nyt badeværelse roskilde
nyt badeværelse i roskilde
nyt badeværelse roskilde pris

Skal vi samarbejde om dit næste projekt

Det skal du huske inden renovering eller nybyg af badeværelse

Selvfølgelig skal badeværelset først og fremmest være praktisk. Men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med æstetikken. For det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for udseendet og udtrykket i hjemmets badeværelse. Så længe du har inspirationen til badeværelset på plads, står de praktiske hensyn sjældent i vejen for at gøre visioner til virkelighed.

Når det så er sagt, er det ikke helt ligetil at renovere eller bygge badeværelse – tværtimod. Der er faktisk en del, du skal huske, hvis du går med tanker om at bygge nyt badeværelse i Roskilde-boligen.

Det kræver overvejelser at bygge badeværelse

Det betaler sig at overveje materialer, planløsning og ønsker til badeværelsets udseende nøje på forhånd. For det er en krævende proces at bygge badeværelse.

Vælger du A. Villadsen til at hjælpe dig med nyt badeværelse i Roskilde, er du dog altid sikret en professionel rådgivning både før, under og efter byggeprocessen. Det betyder først og fremmest, at vi tager os tid til at lytte til dine ønsker – men også at vi deler vores erfaring for at sikre et resultat, du bliver glad for.

Krav om vådrumssikring

Badeværelset udsættes for store mængder vand og fugt hver eneste dag, og derfor er der også høje krav til materialer og udførsel. Der gælder for eksempel helt specifikke love og regler for vådrum, og en effektiv vådrumssikring er derfor altafgørende, når du bygger badeværelse.

Er vådrumssikringen ikke udført korrekt, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Derfor skal du altid huske at alliere dig med en professionel leverandør som A. Villadsen, der kan rådgive dig om vådrumssikring.

Krav til indeklima og konstruktioner

Bygningsreglementet stiller bestemte krav til indeklima og ventilation, ligesom det er et krav, at både gulve og vægge skal kunne modstå både fugt og almindeligt brug og slitage. Du kan læse meget mere om de mange love og regler om badeværelser her på siden. Men du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte A. Villadsen på +45 4675 7026 eller mail@avilladsen.dk, hvis du ønsker personlig vejledning om dit nye badeværelse.

Kontakt os for et tilbud på nyt badeværelse Roskilde

Går du og drømmer om nyt badeværelse i Roskilde? Eller vil du bare have en uforpligtende snak med en fagmand?

Kontakt A. Villadsen på +45 4675 7026 eller mail@avilladsen.dk, og lad os hjælpe dig godt i gang. Vi bygger også uden for Roskilde-området – for eksempel hvis du søger et murerfirma København.