Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her

Renovering KØBENHAVN OG ROSKILDE

Renovering i København og Roskilde med dine ønsker i centrum ✓

Søger du en seriøs samarbejdspartner til dit næste renoveringsprojekt? Så er du landet det rette sted.

For hos A. Villadsen A/S er kvaliteten og dine ønsker altid i centrum. Vi går engageret til ethvert byggeprojekt og løser alle opgaver med omhu og nøjagtighed for både private, erhverv og offentlige institutioner. Dit projekt bliver til vores projekt.

Kontakt os på +45 46 75 70 26, mail@avilladsen.dk eller i kontaktformularen allerede i dag – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på din renovering.

Kvalitetsbevidst renovering i København og omegn

Intet byggeri holder for evigt, og selv de bedste konstruktioner skal holdes ved lige. Så med mindre du bor i nybyggeri, kan du næsten ikke komme uden om behovet for at renovere på et tidspunkt.

Men det kræver overblik og forståelse for den oprindelige arkitektur at renovere. Derfor er det alfa og omega, at du overlader projektet i de rette hænder. Vælger du A.Villadsen som din lokale leverandør af renovering i Roskilde, København og omegn, er du dog i de bedste hænder.

Du får nemlig følgende fordele som kunde hos os:

Flere faggrupper – én entreprenør ✓
Hos A. Villadsen bliver du mødt af både murere, tømrere, malere, el-installatører og VVS’ere. Vi samarbejder desuden med dygtige lokale samarbejdspartnere, der kan stå for plantegninger, beregninger og andre opgaver i forbindelse med dit renoveringsprojekt.

Vi kan derfor agere totalentreprise på dit byggeprojekt, så du ikke skal bruge energi på at koordinere og indhente tilbud fra flere håndværkere. Du får med andre ord samlet alle dele af dit renoveringsprojekt hos ét og samme firma.

Klar kommunikation – undgå overraskelser undervejs ✓
Et renoveringsprojekt kan godt give anledning til søvnløse nætter – eller i hvert en smule bekymring. Derfor er det vigtigt, at du kan få svar på alle dine spørgsmål under byggeriet.

Af samme grund bestræber vi os på at holde dig opdateret gennem hele projektet. Vi holder løbende byggemøder, ligesom vi står til rådighed, hvis du har spørgsmål. På den måde har du altid overblik over byggeriet – lige fra det første uforpligtende tilbud til overlevering af projektet.

Kompromisløs kvalitet ✓
A. Villadsen er en virksomhed, der hviler på stolte håndværkstraditioner, hvor kvaliteten og kundens tilfreds altid er det endelige mål. Derfor kan du også forvente et tilfredsstillende resultat med os som din samarbejdspartner inden for renovering i København, Roskilde og omegn.

Som et ekstra kvalitetsstempel er vores arbejde omfattet af Byg Garanti. Det er din forsikring mod fejl i byggeriet.

renovering
renovering københavn
renovering roskilde
Skal vi samarbejde om dit næste projekt

Køreplan for din renovering – sådan bevarer du overblikket

Et renoveringsprojekt kan virke omfattende og uoverskueligt, og der kan hurtigt melde sig mange spørgsmål og bekymringer. Du har måske allerede stillet dig selv ét eller flere af følgende spørgsmål:

  • Hvilken type rådgivning kan svare sig?
  • Hvordan holder jeg styr på økonomien?
  • Skal jeg søge byggetilladelse?
  • Hvilke faggrupper skal jeg inddrage?
  • Hvem skal være tovholder på projektet?

I A. Villadsen har vi mange års erfaring med renovering, og derfor har vi også mødt alle tænkelige bekymringer før – og vi skal nok hjælpe dig med at få det gyldne overblik i forbindelse med dit renoveringsprojekt. Vi udfører renovering fra gulv til loft og med håndværk af bedste kvalitet.

Du kan nøjes med at ringe til ét firma: A. Villadsen – så klarer vi resten. Ganske enkelt fordi vil være din foretrukne samarbejdspartner inden for renovering i Roskilde, København og omegn.

Find inspiration til dit renoveringsprojekt

Har du brug for om omfattende facaderenovering af din bolig? Trænger badeværelset til fornyelse? Eller drømmer du om en ombygning af dit hus, så det passer lidt bedre til dine behov?

Du har sikkert dine helt egne grunde til at renovere. Vil du alligevel have inspiration til dit eget renoveringsprojekt, kan du klikke dig ind og læse om vores totalrenovering af en charmerende lejlighed på Christianshavn eller facaderenovering af Det Blå Pakhus ved Københavns havnefront.

Vil du have mere viden om renovering af ældre huse, og de spørgsmål du skal stille, er her en fremragende artikel om husrenovering fra Bolius.

renovering købennhavn og roskilde

Få et tilbud på renovering i Københavnsområdet

Skal A. Villadsen være din leverandør af renovering i København og omegn?

Så kontakt os på +45 46 75 70 26 eller mail@avilladsen.dk allerede i dag, og lad os tage en uforpligtende snak om dit kommende projekt. Vi giver kyndig vejledning i forhold til dine ønsker og behov, hvad enten der er tale om gængse vedligeholdelsesopgaver eller mere raffinerede forbedringer.