Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her
  • Vi er certificeret kølefirma og ventilationsfirma

    Alt i køl og ventilation

    A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation er ISO 9001 certificeret køle- og ventilationsfirma. Specialiseret i køle- og ventilationsløsninger til erhverv og industri. 

A. Villadsen Køl & Ventilation er dit professionelle ventilationsfirma

ISO 9001-certificeret ventilationsfirma i København

A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation er ISO 9001-certificeret ventilationsfirma og udfører store som små ventilationsopgaver. Vi hjælper erhverv og industri med projektering, montering og dimensionering af ventilationssystemer samt energiberegninger, køle og frostrum, varmepumper og udsugning.

Vi holder til i Roskilde men udfører opgaver i København og på det øvrige Sjælland. Kontakt os i dag for rådgivning om specifikke ventilationsløsninger eller for et uforpligtende tilbud.

Få styr på indeklimaet med
den rette ventilation

Et dårligt indeklima påvirker medarbejdernes trivsel, mindsker arbejdsevnen og kan dermed forøge sygefraværet. Som ventilationsfirma er vi med til at sikre luftkvaliteten på blandt andet cafeer, restauranter og kontorer. Vi foretager energiberegninger, rådgiver og monterer.

Vi ved, med andre ord, alt om aircondition og varmepumper samt køl og ventilation.

Vi løser en lang række opgaver inden for ventilation – blandt andet:

  • Energioptimering
  • Renovering og optimering af eksisterende installationer
  • Ventilationsanlæg til erhvervslivet, idrætshaller, skoler, institutioner
  • Vedligeholdelse, service, faste serviceaftaler

Vi er ISO 9001 certificeret
køle- og ventilationsfirma

Som en af få danske virksomheder er vi ISO 9001-certificeret i både køl og ventilation.

ISO 9001 er et kvalitetsstyringssystem, der betyder, vi kan tage os af selv større køl- og ventilationsopgaver – og så er det din virksomheds garanti for korrekt udført arbejde.

Derfor er vi et populært valg, når det kommer til erhverv og industri. Vi arbejder med alt fra slagterens kølerum til store industriløsninger indenfor forskellige køleanlæg.

Vi er kort sagt din virksomheds pålidelige og professionelle køle- og ventilationsfirma.

Dit ventilationsfirma i København og Roskilde

Hos A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation bliver du altid mødt af erfarne og engagerede medarbejdere med sans for detaljen og respekt for dine ønsker. Som du nok har bemærket, løser vi en bred vifte af opgaver. Det betyder, at vi kan klare så godt som alle aspekter af en ventilationsopgave – du kan roligt lægge dine køle- og ventilationsopgaver i vores erfarne hænder.

Vi har kontor i Roskilde, men vi leverer ventilations- og køleløsninger for professionelle kunder i hele Storkøbenhavn.

Få kyndig vejledning fra et erfarent ventilations- og kølefirma

Har du overblik over præcis, hvilken løsning du ønsker, eller mangler du rådgivning og gode råd til, hvordan din virksomhed kan forbedres markant, så kontakt os allerede i dag.

Vi har mange serviceaftaler med industrivirksomheder, kontorer og butikker. Og vi løser opgaver med højt specialiserede chillere i procesindustrien, servicerer og indstiller komfortkøl på kontorer.

Skal vi hjælpe dig? Den kyndige vejledning er kun et opkald eller en mail væk.

Kontakt os for vejledning om køl og ventilation
Skal vi samarbejde om dit næste projekt