Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her
Indhent et tilbud på service af ventilation

Serviceaftaler – køl- og ventilationsservice

Ønsker du tryghed omkring håndteringen af din virksomheds udstyr?

Med en serviceaftale hos A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation er din virksomhed altid sikret hurtig hjælp, hvis uheldet er ude. Vi har både fagfolk til at tilbyde service inden for køleanlæg, VVS og ventilation, og vi tilbyder desuden vores kunder faste serviceaftaler. Så er du og din virksomhed altid sikret anlæg, der virker.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores serviceaftaler. Vi tilbyder både regelmæssig service samt akut døgnservice 365 dage om året.

Serviceaftale hos A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation

Det vigtigste element for at sikre en optimal drift af dine anlæg er regelmæssig rengøring. Dernæst kommer det tekniske opsyn, som A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation kan tage sig af. Vi tjekker eksempelvis tryk-/temperaturmåling, gennemgang af elektriske forbindelser, mekanisk duelighed og forbrugsafstemning.

Udover at holde teknisk opsyn med dine anlæg, rådgiver vores uddannede personale også i, hvordan anlæggene betjenes korrekt og vedligeholdes.
Med en serviceaftale hos A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation får du både rådgivning før, under og efter installation.

Vores ventilationsmontør udfører ventilationsservice

Lovgivningen – krav til ventilationsservice

I Danmark har vi en mere restriktiv lovgivning end i resten af EU. Derfor er der nogle specifikke lovmæssige krav, som skal overholdes. Du kan læse mere om nogle af kravene herunder:

  • Virksomheder, der opstiller, monterer og igangsætter køle-/luftkonditionerings-/varmepumpeanlæg, skal være ISO 9001-certificeret. Læs mere om vores ISO 9001-certificering her.
  • Alle køleanlæg og varmepumper med over 1 kg kølemiddel skal have et lovpligtigt eftersyn mindst to gange om året.
  • Alle køleanlæg og varmepumper med mere end 3 kg af de mest anvendte kølemidler skal have udført mindst en lækagekontrol om året.

Med en fast serviceaftale hos A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation er du sikker på at overholde alle gældende lovkrav.

Indhent tilbud på service af ventilation og køl

Med en serviceaftale hos A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation har du ro i maven til at tage dig af din virksomhed og ikke bekymre dig om dine anlæg.

Vi har mange serviceaftaler blandt andet med industrivirksomheder, kontorer og butikker, som vi bestræber os på at give den bedste service, der overholder de lovmæssige krav.

Kontakt A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation på 26 24 10 93 for råd og vejledning om, hvilken serviceaftale der passer til din virksomhed.

Skal vi samarbejde om dit næste projekt