Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her
A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation hjælper med montering af varmepumper og varmeanlæg

Varmeanlæg og varmepumper

Ønsker du også luft i økonomien, så skift din gamle varmekilde ud med en moderne og miljøvenlig varmepumpe eller et energibesparende fjernvarmeanlæg.

Med den rigtige varmepumpe kan du spare meget på energiregningen, fordi den smart overfører energien fra jorden og udeluften til opvarmning af bolig og vand. Eller gør som 60% af alle danskere, og skift til fjernvarme nu, så du billigt og nemt kan holde dig lun, når den danske vinter rammer.

Kontakt A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation i dag, og indhent et godt og uforpligtende tilbud på et fjernvarmeanlæg eller en varmepumpe til dit hjem.

Varmeanlæg i alle typer

Varmeanlæg er en fælles betegnelse for anlæg til opvarmning af bygninger. Det inkluderer blandt andet varmepumper, naturgas, træpillefyr, oliefyr, fjernvarme og biobrændsel. I fællesskab med vores professionelle og kompetente medarbejdere finder vi den løsning, som passer perfekt til dit budget, bygning og behov.

Især varmepumper og fjernvarme har i de senere år været en eftertragtet varmekilde for mange danskere. Det skyldes ikke mindst deres grønne profil og lave energiforbrug. I dag brugere mere end 60% af alle danskere fjernvarme – og tallet har været stigende længe.

Det samme gælder varmepumper, som på sigt vil tjene sig ind.

Der er penge at spare ved at skifte fra kollektiv varmeforsyning til varmepumpe

Hvad er en varmepumpe?

Varmepumper kommer i mange forskellige former og afskygninger. Der findes eksempelvis luft-til-luft varmepumper, jordvarmepumper og luft-til-vand varmepumper. En moderne varmepumpe varmer både din bolig op, samtidig med at den fjerne fugt fra luften. På den måde er du sikret et tørt og lunt hjem.

I sin korte enkelthed består en varmepumpe af en ”indedel” og en ”udedel”. Varmepumpen fungerer ved, at udedelen af varmepumpen lagrer den naturlige varme, som forekommer i luften. Varmen bliver lagret og derefter ledt videre ind i indedelen, som blæser den lune luft rundt i din bolig.

Fjernvarme og naturgas

Fjernvarme er som nævnt den mest populære måde at opvarme sit hus på i Danmark. Det skyldes i høj grad, at det er nemt, billigt og miljøvenligt. Anvender du olie eller el som primær varmekilde, vil en konvertering af varmeanlæg til fjernvarme være oplagt.

Bor du i et område, hvor du ikke har adgang fjernvarme er naturgas et fornuftigt alternativt til både elvarme eller oliefyr. Du vil typisk kunne spare mellem 20-40% ved at skifte fra oliefyr til gasfyr.

Der er penge at spare ved at skifte fra kollektiv varmeforsyning til varmepumpe

Hvor meget kan du spare
med en varmepumpe?

Der kan være store penge at spare ved at konvertere fra din nuværende opvarmningskilde til en varmepumpe. Går du fra et gas- eller oliefyr kan besparelsen være op til 60%, og går du fra elvarme kan, det være helt op til 70%.

Bor du i et parcelhus på 130 m2, der årligt bruger 2400 liter olie til opvarmning, kan du ifølge Energistyrelsen spare op til 18.320 kr. om året ved at skifte til varmepumpe. Udover at gøre din privatøkonomi en tjeneste kan du også være med til at hjælpe klimaet ved at opvarme dit hjem på en mere CO2-neutral måde.

Hvad koster et
nyt varmeanlæg?

Hos A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation tilbyder vi en bred vifte af services, når det kommer til udskiftningen af din nuværende varmekilde. Ønsker du eksempelvis at skifte til fjernvarme, kan vi tilbyde en fjernvarme-unit VVX-2-2 til 32.000, – inkl. moms.

Vi kan også tilbyde en yderst konkurrencedygtig startpris på varmepumper. Prisen er ca. 65.000, – inkl. moms for 6kW.

Du er altid velkommen til at ringe til vores VVS-afdeling for sparring eller et uforpligtende tilbud.

Indhent et tilbud på varmepumper og varmeanlæg hos A. Villadsen VVS
Skal vi samarbejde om dit næste projekt