Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her
  • VVS i Roskilde og København – autoriseret installatør

    A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation er din kvalitetsbevidste autoriserede VVS’er i Roskilde og København. Skal vi hjælpe dit VVS-projekt sikkert i mål? 

A. Villadsen udfører VVS i Roskilde og København

SØGER DU EN VVS-INSTALLATØR?

Mangler der varme i radiatoren? Løber toilettet? Skal du have skiftet et blandingsbatteri eller et armatur? Har du brug for professionel hjælp eller faglig sparring til en større VVS-opgave som renovering af badeværelse?

A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation udfører alle former for VVS-opgaver – store såvel som små. Kontakt os i dag, hvis du søger en VVS installatør i Roskilde eller København og omegn.

ET UDVALG AF VORES VVS-PROJEKTER

Det velindrettede københavnerbadeværelse

Det velindrettede københavnerbadeværelse

Specifikationer og fakta Entrepriseform: Totalrenovering Byggeperiode: Juni 2019 Areal:3 kvm Byg…
Badeværelse med kræs for detaljerne

Badeværelse med kræs for detaljerne

Specifikationer og fakta Entreprisesum kr. 160.000,- Entrepriseform Totalentreprise Byggeperiodemaj-juni 202…
Det praktiske badeværelse med god plads

Det praktiske badeværelse med god plads

Specifikationer og fakta Entreprisesum: kr. 115.000,- incl. moms Entrepriseform: Totalentreprise Byggeperio…

DIN VVS’ER I ROSKILDE –
ALT I VVS-TEKNISKE OPGAVER

A. Villadsen er en virksomhed med stolte traditioner for solidt håndværk af højeste kvalitet – og vores VVS-afdeling er selvfølgelig ingen undtagelse.

Her bliver du mødt af kompetente svende og erfarne VVS installatører, som kan løse alle dine behov inden for professionel VVS service – om det er din dryppende vandhane, der skal laves, eller du ønsker en kreativ og samvittighedsfuld sparringspartner til gennemgang, projektering og udførsel af større VVS tekniske opgaver.

Vi er aldrig længere væk end et opkald eller en mail.

DET KAN VI HJÆLPE DIG MED –
VVS FRA A TIL Z

Som din lokale VVS installatør i Roskilde og København udfører vi blandt andet følgende opgaver:

Vi tilbyder med andre ord alt fra mindre serviceopgaver til totalrenovering og større fagentrepriser. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har behov for at få løst en opgave indenfor VVS i Roskilde, København eller omegn.

VI HJÆLPER BÅDE STORE OG SMÅ

Vi klarer opgaven – uanset om du er privatkunde med en dryppende vandhane, eller du repræsenterer en virksomhed med behov for at få skiftet alle toiletter i en større industri- eller erhvervsejendom. Ingen opgaver er for store eller små – ej heller for beskedne eller besværlige.

Du får altså samlet alle dine behov for professionel VVS service hos én og samme virksomhed, når du vælger A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation som din foretrukne VVS’er Roskilde.

A. Villadsen er medlem af brancheorganisationen Tekniq, som er en anerkendt installatørforening.

Det er din garanti for sikkerhed, kvalitet og faglighed.

 

Som medlem af Tekniq tilbyder A. Villadsen dig trygt vvs-arbejde.

 

A. Villadsen er din VVS-installatør i København og Roskilde

FRA VVS-SERVICE TIL
KOMPLETTE ENTREPRISER

Nogle gange kan du få akut behov for VVS service. Det kan være fordi, du har et utæt vandrør, eller det kan være fordi, blandingsbatteriet i bruseren gået er i stykker – og du ikke lige har lyst til at starte alle dine morgener med et iskoldt styrtbad.

Andre gange kan du få brug for professionel hjælp til større VVS opgaver – for eksempel i forbindelse med et større bygge- eller renoveringsprojekt. Går du for eksempel og drømmer om et nyt badeværelse, og har du brug for en totalentreprenør, der kan hjælpe dig med alt fra armaturer og afløb til bad og gulvvarme?

A. Villadsen tilbyder totalentreprise og hovedentreprise på renovering og nybyg af badeværelser. Som din professionelle VVS’er Roskilde kan vi sikre, at VVS installationerne på dit badeværelse lever op til alle gældende love og regler, ligesom vi kan hjælpe dig sikkert gennem hele byggeprocessen.

Hos A. Villadsen har vi desuden samlet murere og VVS installatører under ét og samme tag, og vi kan derfor også tilbyde totalentreprise på renovering og nybyg af dit badeværelse. Som kunde hos os behøver du altså kun at kontakte én virksomhed i forbindelse med dit badeværelsesprojekt – og dermed sparer du tid og penge.

DINE FORDELE HOS A. Villadsen
Køl – VVS – Ventilation

Som kunde hos A. Villadsen er du altid garanteret følgende:

  • Sparring og rådgivning fra faglærte håndværkere med mange års brancheerfaring
  • VVS arbejde med afsæt i dine behov
  • Grundig planlægning fra start til slut
  • VVS installatører og murere under samme tag
  • Som privatkunde er du sikret mod eventuelle fejl og mangler gennem Byg Garanti

Badeværelset er det rum i hjemmet, der er mest kompliceret at bygge – og en renovering eller nybyg af badeværelse er derfor underlagt en masse love og regler. Derfor er det alfa og omega, at du overlader opgaven til fagmænd med den rette viden og knowhow – og den har vi hos A. Villadsen.

Vil du samarbejde med en erfaren VVS'er i Roskilde eller København?

FÅ TJEKKET DINE VVS-INSTALLATIONER

A. Villadsen tilbyder også tjek af dine VVS installationer. Det kan være i forbindelse med salg af andels- eller ejerlejlighed, hvor du skal have udarbejdet en tilstandsrapport.

Vi gennemgår alle installationer og tjekker, om rør, rørforbindelser og lignede er lovlige og funktionsdygtige. Skulle vi opdage en fejlbehæftet installation, kommer vi selvfølgelig gerne med et uforpligtende tilbud på udbedring af fejlen. Dermed er både du og køber sikret mod ubehagelige overraskelse.

Har du brug for en seriøs leverandør af VVS i Roskilde, København eller omegn? Kontakt os i dag – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Skal vi samarbejde om dit næste projekt