Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her
Undgå kalk med et blødgøringsanlæg

Med et blødgøringsanlæg undgår du fx tilkalkning i badet 

Blødgøringsanlæg

Vil du, din boligforening eller virksomhed have kalkfrit, silkeblødt vand i hanerne? Det er muligt med et blødgøringsanlæg. A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation tilbyder autoriseret montering af blødgøringsanlæg i alt fra private hjem til store virksomheder, institutioner og boligbyggerier.

Som en selvfølge tilbyder vi grundig rådgivning inden montering, ligesom vi tilbyder løbende service af blødgøringsanlæg. Det forhindrer bekymringer om slid, misvedligeholdte reservedele og uforudsete udgifter.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på silkeblødt vand. Vi monterer og vedligeholder anlæg i Roskilde og omegn samt hele hovedstadsområdet – en landsdel med kalkrigt vand.

Anlæg til erhverv –
anlæg i alle formater

Mange erhvervskunder får øjnene op for blødgøringsanlæg. For selvom det er en udskrivning at anskaffe sig anlægget, så forlænger det holdbarheden på installationerne – og vil derfor i sidste ende være en økonomisk fordel.

A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation har for eksempel installeret blødgøringsanlæg i forbindelse med vores projekter for Fitness World. Det er nemlig med til at forhindre tilkalkning i badene i omklædningsrummene – på den måde sparer Fitness World både energi og penge på rengøring.

Vi tilbyder blødgøringsanlæg i flere størrelser, så din virksomhed kan få lige det anlæg, der passer til jeres behov. Vi kan eksempelvis montere anlæg i:

  • Kontorkomplekser
  • Industribygninger
  • Boligbyggerier
  • Fitnesscentre
  • Institutioner
Blødgøringsanlæg til erhverv kan være en fordelagtig investering

Blødgøringsanlæg kan have både økonomiske og praktiske fordele for erhvervskunder – fx  fitnesscentre, som kan spare mange ressourcer på rengøringen, fordi badrummene ikke kalker til

Hvad er et
blødgøringsanlæg?

Et blødgøringsanlæg er et anlæg, der fjerner kalken i dit brugsvand.

Det virker ved at fjerne kalcium- og magnesiumioner i vandet, ligesom det også desinficerer vandet. Det sikrer altså både blødt, kalkfrit og renere vand.

Anlægget har både økonomiske og praktiske fordele. Det er ikke uden grund, at blødgøringsanlæg finder vej til flere og flere husstande og boligejendomme – men også virksomheder.

Hvilke fordele er der ved et blødgøringsanlæg?

Et blødgøringsanlæg kan give mange gode fordele – vi kan blandt andet komme i tanke om følgende:

Gør rengøringen lettere ✓

Med et blødgøringsanlæg er der færre genstridige kalkaflejringer. Det forhindrer kalkaflejringer – og minimerer derfor behovet for rengøring, ligesom det er med til at forebygge bakterier, mug og skimmel.

Reducér lugtgener ✓

Der kan tit opstå lugtgener i vaskemaskinen, da det normalt er kalkaflejringer, der skaber grobund for bakterier og andre urenheder i maskinen – det slipper du for med et blødgøringsanlæg.

Spar energi ✓

Varmelegemerne i elkedlen, vaskemaskinen og varmtvandsbeholderen kalker ikke til med et blødgøringsanlæg. Dermed sparer du energi, da kalk er med til at reducere effekten i varmelegemerne.

Nyd godt af et bedre indeklima ✓

De manglende kalkaflejringer reducerer risikoen for, at mug og skimmelsvamp kan vokse. Det er med til at skabe et bedre indeklima.

Slip for skyllemiddel ✓

Med et blødgøringsanlæg bliver tøjet vasket med silkeblødt vand. Det skåner derfor både vaskebudgettet og miljøet.

Forskel på kapaciteten
hvilket anlæg skal du vælge?

Når du skal købe blødgøringsanlæg, skal du være opmærksom på anlæggets kapacitet. Anlægget skal nemlig kunne nå at fjerne kalk og bakterier hurtigt nok til, at der er vand nok til alle i dagligdagen. Derfor er der væsentligt forskel på, om anlægget skal stå i en mindre husholdning eller i erhvervslokaler, hvor der ryger anseelige mængder brugsvand gennem hanerne.

En tommelfingerregel er, at anlægget skal kunne generere minimum 5 liter blødt vand i minuttet pr. person. En familie på fire bør derfor have et anlæg, der som minimum kan generere 20 liter blødt vand i minuttet. Det sikrer, at der både kan tages bad og laves mad på samme tid.

I erhvervslokaler, boligbyggerier og institutioner vil der være behov for et anlæg af større kapacitet, og prisen vil derfor afhænge af vandforbruget. Kontakt os for et prisoverslag og rådgivning.

Hvad koster et blødgøringsanlæg?

Den estimerede pris på et blødgøringsanlæg er 16.000 kr.inkl. moms for et basis et-kammer anlæg, som er velegnet til op til 5 personer. Et et-kammer anlæg til 8 personer vil typisk koste i nærheden af 19.000 kr. inkl. moms.

Priserne på et blødgøringsanlæg varierer alt efter producent, typen af anlæg, kapaciteten på anlægget og forholdene i din bygning. Samtidig afhænger prisen af, hvorvidt anlægget opmagasinerer eller regenererer kalken.

Indhent tilbud på blødgøringsanlæg

Hos A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation bliver du mødt af nogle af byggebranchens bedste hænder og hoveder – og vi vil med glæde sparre med dig og hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dig.

Vi er leveringsdygtige, både når det kommer til anlæg hos private og i erhverv.

Kontakt os i dag på telefon 70 60 58 78 for et uforpligtende tilbud.

Skal vi samarbejde om dit næste projekt