Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her
Energioptimering af parcelhus

Energirenovering og energioptimering

Har du købt nyt hus? Står du med planer om at udvide det eksisterende? Eller skal du i gang med en gennemgribende renovering af firmaets lokaler? Så medtænk en energioptimering i ligningen – så lover vi besparelser på bundlinjen.

Med en energirenovering fra A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation kan du både spare penge og skåne miljøet. Samtidig bliver dit hjem eller dine erhvervslokaler træk- og kuldefrit, så indeklimaet er behageligt at opholde sig i. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Hvad er en energirenovering?

Langt de fleste husejere vil på et tidspunkt opleve, at de skal renovere huset i større eller mindre grad. Det kan variere mellem renoveringer af æstetisk karakter eller større og mere gennemgribende ændringer af dit hus.

Når vi hos A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation foretager en energirenovering, er formålet altid at lave ændringer på din bolig, som har positiv effekt på bl.a. dit el- og varmeforbrug. Det
kan eksempelvis ske gennem udskiftning af din nuværende varmekilde eller pumpe.

Gør dig selv og klimaet en tjeneste, og få fremtidssikret din bolig i dag med en professionel energirenovering.

Nyt badeværelse under energirenovering

Hvornår kan det betale sig at energioptimere?

For boligejeren kan det altid betale sig at få foretaget en energirenovering, hvis din bolig er fra 1970’erne eller ældre. Selv mange nyere bygninger kan have godt af en energirenovering. Er du i tvivl om, en energioptimering er det rigtige for dig, kan du bruge din nuværende varmeregning eller varmekilde som et godt fingerpeg:

  • Bor du i et hus, som er opført før 1980 og har en varmeregning på mere end 15.000 kr. om året.
  • Bor du i et hus, som er opført efter 1980 og har en varmeregning på mere end 10.000 kr. om året.
  • Bruger du elvarme eller har et olie- eller naturgasfyr, som er ældre end 15 år.

Hvilke fordele er der ved en energirenovering?

Der kan være mange fordele ved at energirenovere din bolig, eksempelvis:

  • Du kan spare mange penge på energiregningen
  • Du får et bedre og mere behageligt indeklima
  • Du forøger din boligs salgsværdi og energimærke
  • Du er bedre fremtidssikret mod prisstigninger på energi
  • Du bidrager til et sundere miljø ved at nedbringe dit CO2-udslip
energirenovering af erhvervsbygning

Energirenovering til erhverv

Der kan være seriøse besparelser at hente ved at energioptimere også for erhvervet. En energirenovering af din ejendom kan være med til at give jer en grønnere profil og besparelser på bundlinjen.

Vores professionelle folk vil først gennemgå dit nuværende energiforbrug og derefter sætte ind, hvor de største energibesparelser kan gøres. Det kan være på poster som: rumvarme, ventilation, køl/frys, isolering, pumper eller procesvarme.

En energioptimering sikrer ikke kun dig og din virksomhed en bedre bundlinje, men også et bedre indeklima – til gavn for sundheden og trivslen på arbejdspladsen.

Indhent et uforpligtende tilbud på energioptimering

Hos A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation har vi nogle af byggebranchens skarpeste hoveder og bedste hænder, så du kan altid regne med et slutprodukt som emmer af kvalitet.

Skal du have udført en energioptimering af din bolig eller erhverv, så kontakt os i dag – så vender vi tilbage med få et uforpligtende tilbud.

Skal vi samarbejde om dit næste projekt