Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her
  • Forside
  • VVS
  • Reparationer og vedligehold af vand og afløb
undgå problemer med afløbet

Reparationer og vedligehold
af vand og afløb

Hos A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation tilbyder vi en lang række services, når det kommer til reparationer og vedligehold af vandinstallationer og afløb. Vi arbejder for både private og erhverv og trækker på mange års erfaring og stolt professionalisme hver eneste gang, vi udfører vores arbejde.

Har du brug for sparring? Er du interesseret i et tilbud fra os? Står du med en konkret problematik? Eller står du overfor et større projekt, hvor vvs-arbejde er en del af arbejdet? Vi står klar til at hjælpe dig.

Service på fjernvarmeanlæg

A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation tilbyder kvalitetssikret eftersyn af din fjernvarmeunit, så den altid fungerer så optimalt som muligt. Man kan sammenligne en fjernevarmeunit med en bil – det er nemlig en rigtig god idé at justere og vedligeholde teknikken med jævnlige eftersyn. Det er både en fordel for din økonomi og for miljøet.

Vidste du, at der er fejl på op mod 92% af alle fjernvarmeinstallationer? Derfor vil du ofte kunne opnå betragtelige besparelser ved at få tjekket dit fjernvarmeanlæg af vores professionelle VVS’ere. Der kan være dele af din fjernvarmeunit, der trænger til at blive justeret, renset eller skiftet ud for at hele systemet kører optimalt.

Utæt afløb

​Vand kan gøre store skader i dit hjem, hvis det ikke bliver håndteret ordentligt.

En fugt- eller vandskade er ikke bare til irritation, men kan også have store økonomiske konsekvenser. Og bare en lille utæthed på badeværelset kan medføre store fugtskader, hvis der ikke bliver taget hånd om det i tide.

Er afløbet utæt, kan vi effektivt hjælpe dig af med problemet, før din bolig tager skade. Kontakt os på 70 60 58 78 i dag, og få både professionel hjælp eller faglig sparring.

Må jeg selv skifte vandhanen?

Vi kan hurtigt hjælpe dig med at få vandhanen skiftet. Husk, at der gælder særlige regler for, hvad man må og ikke må, når det kommer til VVS-arbejde. Du må som udgangspunkt godt selv udskifte en vandhane, så længe du selv kan lukke for vandet – i visse tilfælde kan afspærringsventilen forhindre, at du selv kan lukke for vandet,

Desuden må du ikke ændre ved vandtilførslen eller afløbet – i det hele taget kræver det en autoriseret VVS’er at installere vandrør og i det hele taget udbygge brugsvandsanlægget.

Vælger du en VVS’er fra A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation til at udføre arbejdet, er du sikker på, at sikkerheden og funktionaliteten er helt i top og udført efter gældende regler.

Undgå at vanddrypper

Når vandhanen drypper

En dryppende vandhane kan både gøre dig vanvittig og fattig. Drypper det fra din vandhane kan det nemt koste dig tusindvis af kroner på vandregningen. For selv et langsomt dryp en gang i sekundet kan på et døgn blive til 20 liter vand – med store konsekvenser for både miljø og økonomi til følge.

Det samme spild finder sted, når bruseren drypper, toilettet løber, eller du har en udendørs vandhane, som drypper. Din vandhane drypper højst sandsynligt, fordi den er gal med vandhanens pakning eller O-ringen i tuden. Husk, at vi har en stram lovgivning i Danmark, når det kommer til selv at lave sit VVS-arbejde.

Du kan læse meget mere om, hvad du må – og ikke må – lave på denne side fra Bolius.

Skal vi samarbejde om dit næste projekt