Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her

VVS-tjek i København, Roskilde og omegn

Et grundigt VVS-tjek er alfa og omega, når du står og skal sælge din ejer- eller andelsbolig. Hos A. Villadsen er du sikret en top service, når en af vores professionelle og autoriserede VVS-installatører gennemgår dine VVS-installationer fra A til Z.

På den måde er både du og køber sikret mod eventuelle ubehagelige overraskelser under handlen.

Hvad er et VVS-tjek?

Skåret ind til benet er et VVS-tjek en systematisk gennemgang af alle synlige og umiddelbart tilgængelige VVS-installationer i din bolig, så du med ro i maven ved, om dine VVS-installationer lever op til den gældende lovgivning på området.

På baggrund af VVS-tjekket vil en af vores kyndige installatører udarbejde en grundig VVS-rapport (tilstandsrapport) over VVS-installationerne i din bolig.

Hos A. Villadsen sætter vi en stolthed i, at tingene bliver gjort ordentlig første gang. Derfor gennemgår vi også systematisk alt fra varmeapparater og afløb til vandapparater og rørinstallationer.

Hvorfor få et tjek af VVS-installationerne?

Der er desværre alt for mange bolighandler, som lider under, at der har været fusk med VVS-installationerne. Derfor er det også vigtigt, at der bliver placeret et ansvar før en eventuel handle, så både køber og sælger kan føle sig trygge, når underskriften skal sættes.

Under et salg af ejer- og andelsbolig er det som hovedregel også relevant at få foretaget et el-tjek samt eftersyn af boligens varmekilde. Hos A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation er vi garant for at slå to fluer med et smæk, så du både sparer tid og penge.

Vores hold af specialister har byggebranchens bedste hænder og skarpest hoveder – så du er altid sikret høj kvalitet, når du vælger os.

Få professionel rådgivning og sparring

Skulle der på baggrund af vores VVS-rapport vise sig, at nogle af VVS-installationerne har fejl og mangler, vil vi stå klar med rådgivning om, hvordan de på bedst vis kan udbedres. På den måde er du sikret, at de lever op til den eksisterende lovgivning på området.

Har du spørgsmål til processen? Eller er du måske bare nysgerrig på om dine VVS-installationer er gamle og trænger til udskiftning?

Så giver en af vores specialister dig gerne kyndig vejledning til, hvordan dine VVS-installationer kan udbedres, så de favner nutidens standard på miljø- og energiområdet.

VVS-tjek i København og omegn

Vi har i A. Villadsen mere end 60 års erfaring i byggebranchen – noget som kun er muliggjort gennem vores høje kvalitet og stærk kundepleje. Vi udfører opgaver inden for VVS i Roskilde og omegn, men kører også dagligt ud til store og små opgaver i Storkøbenhavn.

Så står du og mangler et tjek af vvs-installationerne i din bolig, kan du trygt kontakte os i dag på +45 70 60 58 78 eller info@avilladsen-kol.dk for et gratis og uforpligtende tilbud på et grundigt VVS-tjek.

Skal vi samarbejde om dit næste projekt