Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her

VVS vagtordning – akut VVS i København og Roskilde

Står du med et sprængt vandrør? Er toilettet stoppet? Eller er dine radiatorer gået kolde en råkold vinterdag?

Villadsen VVS står klar til at rykke ud, når dine VVS-installationer har brug for et par kyndige hænder – også uden for normal arbejdstid. Vi tilbyder akut VVS-arbejde i Roskilde og omegn samt Storkøbenhavn.

Kontakt vores VVS-afdeling – vagttelefonen er åben på 29 93 80 85.

Hvad er et VVS-tjek?

Problemer med vvs-installationer har det med opstå på de mest ubelejlige tidspunkter. Det stoppede toilet, når huset er fuldt af gæster. Den iskolde radiator på årets absolut koldeste dag. Eller endnu værre: Det sprængte vandrør, der truer med at forvandle din kælder til et soppebassin.

 Derfor er det alfa og omega, at du kan få fat på en VVS’er med det samme – og ikke skal vente til i morgen eller næste mandag. 

Villadsen VVS har heldigvis døgnvagt, når uheldet er ude. Vi gør det ubelejlige lidt mere belejligt.

Hvorfor få et tjek af VVS-installationerne?

Som autoriseret VVS-installatør har vi bred erfaring med akutte VVS-opgaver i alle formater – om det er husejeren med et defekt toilet, boligforeningen med et ødelagt gasfyr eller virksomheden med et sprængt vandrør. Og vi kører ud til dig, uanset om du befinder dig i en lejlighed i det indre København, en erhvervsdomicil i Roskilde eller i et hus i Havdrup.

Vi er nemlig din VVS døgnvagt i hele Roskilde- og Københavnsområdet – uanset om du ringer på vegne af en privat husstand, en virksomhed, en forening eller en institution. 

Vi løser akutte VVS-problemer som:

 • stoppet afløb
 • stoppet eller defekt toilet
 • utæt radiatorer
 • manglende vand 
 • manglende varme
 • problemer med fjernvarmeanlæg og gasfyr
 • sprængt eller tilstoppet vandrør
 • og mange flere…

Få professionel rådgivning og sparring

Bagklog kan man altid være, ligesom man aldrig kan helgardere sig 100 %. Men der er flere ting, du kan gøre for at undgå akutte skader på dine installationer i fremtiden – for eksempel at holde øje med utætheder i vand- og varmerør. Her skal du blandt andet kigge efter:

 • Afskallet puds og maling
 • Fugt i trækonstruktioner
 • Behov for hyppigere at fylde vand på centralvarmeanlæg

Du kan læse meget mere om tjek af vand- og varmerør her. Men du er selvfølgelig også velkommen til at bestille et grundigt VVS-tjek hos A. Villadsen VVS, hvis du vil have en faglig vurdering af dine VVS-installationer.

Udover at du forebygger akutte VVS-skader i fremtiden, kan et VVS-tjek også sikre dig mod kedelige ekstraudgifter. Vidste du for eksempel, at en utæthed på størrelse med et nålestik kan lækker 70 liter om dagen? Det er 25.000 liter vand om året og en ekstra årlig postering på 1.700 kroner på vandregningen.

Det kan kort sagt være en god investering at få kigget dine installationer efter i sømmene. 

VVS-tjek i København og omegn

Har du brug for en akut VVS’er? Så kontakt vores vagttelefon på 29 93 80 85 med det samme. 

Vores priser på vagtudkald er som følgende:

 • Startgebyr: 2200,- inkl. moms
 • Efterfølgende er timeprisen 1190,- ekskl. moms

Villadsens VVS-vagtordning har kontor i Roskilde, men vi rykker ud i hele Københavnsområdet og på Midtsjælland. 

Vi tilbyder også serviceaftaler hos boligforeninger og virksomheder – hermed er din virksomhed eller forening altid sikret mod akutte VVS-skader.

Skal vi samarbejde om dit næste projekt