Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her

Tilbygning

Få flere kvadratmeter med en tilbygning ✓

Har familien fået vokseværk – og rækker hjemmets kvadratmeter ikke længere til pladsbehovet? Eller ønsker du bare mere boligplads?

A. Villadsen kan hjælpe dig med at bygge til og kan også stå for hele entreprisen – fra rådgivning om valg af materialer, plantegninger og projektering til udførsel. Kontakt os, og lad os tage en uforpligtende snak om dit kommende byggeprojekt.

Tilbygning fra A til Z – fra idé
til færdigt projekt

En tilbygning kan være den rette løsning, hvis du ønsker flere kvadratmeter i dit hjem. Men det er også en stor beslutning at bygge til.

For hvor skal man starte? Hvordan får man indhentet byggetilladelse? Hvem skal stå for entreprisen? Og hvad koster en tilbygning?

De spørgsmål skal vi nok hjælpe dig med at få afklaring på hos A. Villadsen. Vi har flere faggrupper under samme tag og har mange års erfaring med planlægning, projektering og udførsel af større byggeprojekter. På den måde får du samlet alle byggeprocessens faser hos én og samme leverandør.

Vi kan hjælpe dig med følgende:

 • Udarbejdelse af tilbud og tegningsmateriale
 • Rådgivning fra start til slut
 • Murerarbejde
 • Elarbejde
 • VVS-arbejde
 • Tømrer- og malerarbejde
 • Professionel udførsel
 • Klimaoptimering
 • Kvalitetsgaranti gennem Byg Garanti

Vi er desuden eksperter i badeværelse og har også stor erfaring med køkkenmontering. Det betyder, at du trygt kan overlade dit byggeprojekt i vores hænder – uanset om du skal have bygget en carport på dit hus, ønsker en lys og lækker udestue, eller din tilbygning skal indeholde et ekstra badeværelse.

Pris på tilbygning pr. m2 –
hvad koster en tilbygning?

Prisen på en tilbygning ligger typisk på mellem 13.000-20.000 kr. pr. kvadratmeter. Dvs. at en tilbygning på 40 m2 koster mellem 520.000-800.000 kr.

Nedenfor ser du 2 eksempler på, hvad en tilbygning kan koste pr. kvadratmeter.

Eksempel 1 – tilbygning i porebeton

Pris: Fra 13.000 kr. pr. kvadratmeter
En tilbygning i porebeton er et godt valg, hvis du ønsker en både økonomisk og flot løsning. Facaden bliver efterfølgende pudset op for at give tilbygningen et flot finish. I samme ombæring kan vi også tilbyde at pudse resten af husets facade op for at give hele huset et ensartet udtryk.

Eksempel 2 – tilbygning i andre materialer

Pris: Fra 15 – 20.000 kr. pr. kvadratmeter
Vi kan også udføre tilbygninger i andre materialer. Vores murere mestrer mange forskellige teknikker inden for murerfaget, og det er derfor kun fantasien, der sætter grænserne. Prisen vil dog være højere, hvis du vælger facadebeklædning i træ, mursten og andre materialer.

Prisen for at bygge til afhænger i øvrigt af andre faktorer – herunder:

 • Om der skal bygges badeværelse i tilbygningen
 • Om der skal monteres køkken i tilbygningen
 • Særlige individuelle ønsker

Køkken er for eksempel dyrt at bygge, fordi der skal monteres hårde hvidevarer og køkkenelementer og laves installationer til el og vand. Badeværelset er dog hjemmets absolut dyreste rum at bygge pr. kvadratmeter og koster typisk mellem 25.000-30.000 pr. kvadratmeter. Det skyldes den store store vand- og fugtpåvirkning og de høje krav til materialer og konstruktioner i vådrum.

Det er altså i sidste ende dine krav til tilbygningen og dens funktion, der bestemmer prisen. Vi guider dig selvfølgelig gennem hele processen og sikrer, at du får den bedste pris på din tilbygning.

tilbygning
hvad koster en tilbygning?
Skal vi samarbejde om dit næste projekt

Dét skal du overveje, inden du bygger til

Byggetilladelse og byggeprocent

Først og fremmest skal du have en byggetilladelse for at kunne bygge til. Derudover skal du være opmærksom på den såkaldte byggeprocent, som er den procentdel af grunden, der må bygges på. Den ligger typisk på 30 %.

Udarbejdelse af tegningsmateriale

I den indledende fase skal der udarbejdes tegninger. Det vil typisk ske i samarbejde med en arkitekt eller ingeniør, men vi kan også være behjælpelige med at udarbejde tegningsmateriale, hvis du ønsker det.

Entrepriseform

Endelig skal du tage stilling til, om du selv vil indhente tilbud fra forskellige faggrupper, eller du vil have et samlet tilbud.

Ønsker du et samlet tilbud, tilbyder A. Villadsen totalentreprise, ligesom vi samarbejder med gode underentreprenører. Det betyder, at du som kunde hos os kun skal henvende dig ét sted. På den måde får du både økonomisk og praktisk overblik over hele processen.

Fordele ved en tilbygning

Foruden pladsmæssige samt individuelle og praktiske årsager kan en tilbygning også være med til at skrue ejendomsværdien på din bolig i vejret. Desuden vil din bolig blive mere attraktiv for potentielle købere – især hvis du bygger ud med et ekstra badeværelse. Mangel på plads og badeværelser er nemlig typiske årsager til, at en købsaftale ikke kommer i hus.

En tilbygning er med andre ord en god investering, hvis du overvejer at sælge din bolig engang i fremtiden. Kontakt os allerede i dag, og lad os tage en snak om, hvordan vi gør dine visioner til virkelighed.