Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her
A. Villadsen udfører totalentreprise i København og Roskilde

TOTALENTREPRISE

Totalentreprise – projektstyring fra ende til anden ✓

Står du foran et større byggeprojekt, og søger du en totalentreprenør, der kan bevare overblikket og føre dig sikkert gennem hele byggeprocessen?

Du kan trygt overlade ansvaret for din entreprise i hænderne på A. Villadsen. Vi trækker på såvel vores egen erfaring og ekspertise som vores omfattende netværk af kvalitetsbevidste håndværkere.

Vil du vide mere, eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på en totalløsning? Kontakt os i dag for en snak om dine ønsker.

A. VILLADSEN – TOTALENTREPRISE UDEN KOMPROMISSER

Vælger du A. Villadsen som leverandør af din totalentreprise, er du sikret en stabil tovholder, der kan følge dit projekt helt til dørs – uanset hvor krævende eller omfattende det er.

Virksomheden blev grundlagt for over 60 år siden, men til trods for et generationsskifte lever værdierne fra begyndelsen stadig i bedste velgående: kvalitet uden kompromis, tryghed for kunden og høj faglighed.

Derfor er du også altid sikret stabilt håndværk fra erfarne og veluddannede murere, når du er kunde hos os – hvad end du har brug for en mindre renovering, en facaderenovering, eller om du søger en virksomhed, der kan håndtere dit byggeprojekt fra start til slut i form af en opfattende totalrenovering.

A. Villadsen er din totalentreprenør

DET ER DU SIKRET SOM KUNDE
HOS A. VILLADSEN

Der er mange fordele ved A. Villadsen til at stå for din entreprise. Som din totalleverandør kan vi blandt andet tilbyde:

totalentreprise giver dig mange fordele
Vi står for hele din totalentreprise

Klar kommunikation – få samlet alle dine beslutninger hos samme firma ✓

Det kan være uoverskueligt at kommunikere med et utal af underleverandører, udarbejde projektmaterialer, søge om byggetilladelse og holde overblikket over et større byggeprojekt.

Du behøver dog kun at kontakte ét firma, hvis du vil undgå støj i kommunikationen: A. Villadsen. Vi klarer alt papirarbejdet og sørger for indledende og løbende kontakt med underleverandører. Du får altså samlet alle projektets opgaver og beslutning hos én og samme leverandør – og det letter kommunikationen.

Du kan læse mere om fordele og ulemper ved de forskellige entrepriseformer her, hvis du er i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig at vælge totalentreprise – måske er hovedentreprise et bedre valg for dig.

Rådgivning før og under projektet ✓

Hvis totalentreprise var en taburet, ville planlægning, koordinering og grundig udførsel udgøre de tre ben. Men grundlaget for taburetten ville være kundens ønsker og visioner.

Det er vi meget bevidste om hos A. Villadsen. Derfor tager vi os tid til at lytte til dine ønsker for at sikre match mellem visioner og virkelighed. Og så er rådgivning med afsæt i dine behov og idéer en naturlig del af kundeoplevelsen hos A. Villadsen – både før og under projektet.

Du undgår overraskelser undervejs – kvalitet til tiden ✓

Et større byggeprojekt kan føre mange kedelige overraskelser med sig – både kvalitetsmæssige og økonomiske.

Når vi står for din totalentreprise, behøver du ikke at frygte for overskredne deadline og væltede budgetter. Vi leverer altid et håndværk, der lever op til den forventede kvalitet og den aftalte pris – og sørger for, at vores underleverandører gør det samme.

KONTAKT OS, OG LAD OS HJÆLPE MED DIN TOTALENTREPRISE

Vil du høre mere om dine fordele ved at vælge os som leverandør af totalentreprise?

Eller vil du have et uforpligtende tilbud på en opgave?

Tag en snak med os på 46 75 70 26, eller skriv en mail til mail@avilladsen.dk – så vender vi tilbage med et forslag til en køreplan for dit projekt. 

Indhent tilbud på totalentreprise
Skal vi samarbejde om dit næste projekt