Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her

RENOVERING KØBENHAVN
OG ROSKILDE

Renovering i København og Roskilde med dine ønsker i centrum ✓

Søger du en seriøs samarbejdspartner til dit næste renoveringsprojekt? Så er du landet det rette sted.

For hos A. Villadsen A/S er kvaliteten og dine ønsker altid i centrum. Vi går engageret til ethvert byggeprojekt og løser alle opgaver med omhu og nøjagtighed for både private, erhverv og offentlige institutioner. Dit projekt bliver til vores projekt.

Kontakt os på +45 46 75 70 26 eller i kontaktformularen allerede i dag – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på din renovering

KVALITETSBEVIDST RENOVERING
I KØBENHAVN OG OMEGN

Intet byggeri holder for evigt, og selv de bedste konstruktioner skal holdes ved lige. Så med mindre du bor i nybyggeri, kan du næsten ikke komme uden om behovet for at renovere på et tidspunkt.

Men det kræver overblik og forståelse for den oprindelige arkitektur at renovere. Derfor er det alfa og omega, at du overlader projektet i de rette hænder. Vælger du A.Villadsen som din lokale leverandør af renovering i Roskilde, København og omegn, er du dog i de bedste hænder.

Du får nemlig følgende fordele som kunde hos os:

En murer er igang med en renovering
Skal vi hjælpe dig med din renovering?

Flere faggrupper – én entreprenør ✓

Hos A. Villadsen bliver du mødt af både murere, tømrere, malere og el-installatører. Vi samarbejder desuden med dygtige lokale samarbejdspartnere, der kan stå for plantegninger, beregninger og andre opgaver i forbindelse med dit renoveringsprojekt.

Vi kan derfor agere totalentreprise eller hovedentreprise på dit byggeprojekt, så du ikke skal bruge energi på at koordinere og indhente tilbud fra flere håndværkere. Du får med andre ord samlet alle dele af dit renoveringsprojekt hos ét og samme firma.

Klar kommunikation – undgå overraskelser undervejs ✓

Et renoveringsprojekt kan godt give anledning til søvnløse nætter – eller i hvert en smule bekymring. Derfor er det vigtigt, at du kan få svar på alle dine spørgsmål under byggeriet.

Af samme grund bestræber vi os på at holde dig opdateret gennem hele projektet. Vi holder løbende byggemøder, ligesom vi står til rådighed, hvis du har spørgsmål. På den måde har du altid overblik over byggeriet – lige fra det første uforpligtende tilbud til overlevering af projektet.

Kompromisløs kvalitet ✓

A. Villadsen er en virksomhed, der hviler på stolte håndværkstraditioner, hvor kvaliteten og kundens tilfreds altid er det endelige mål. Derfor kan du også forvente et tilfredsstillende resultat med os som din samarbejdspartner inden for renovering i København, Roskilde og omegn.

Som et ekstra kvalitetsstempel er vores arbejde omfattet af Byg Garanti. Det er din forsikring mod fejl i byggeriet.

Indhent tilbud på dit renoveringsprojekt

Skal vi være tovholdere på dit renoveringsprojekt – facaderenovering, renovering af badeværelse eller noget helt trejde?

Så tag en snak med os på telefon 46 75 70 26, eller skriv til os i kontaktformularen – så vender vi tilbage med uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at gøre dine byggedrømme til drømmebyggeri.

Se vores tidligere renoveringsprojekter

Badeværelse med moderne luksus

Totalrenovering af lejlighed på Frederiksberg Allé

Gundsømagle Kirke

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg forvente af en renovering med A. Villadsen A/S?

Du kan forvente en kvalitetsbevidst og omhyggelig tilgang til dit renoveringsprojekt, hvor dine ønsker og behov er i centrum. Med A. Villadsen får du en erfaren partner, der løser opgaver med både overblik og respekt for den oprindelige arkitektur.

Hvordan sikrer A. Villadsen god kommunikation under mit renoveringsprojekt?

Vi vægter klar kommunikation højt og bestræber os på at holde dig opdateret gennem hele projektet. Vi afholder løbende byggemøder og står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål, så du undgår overraskelser undervejs.

Hvordan får jeg et tilbud på mit renoveringsprojekt?

Du kan kontakte os direkte på telefon 46 75 70 26 eller via kontaktformularen på vores hjemmeside for at diskutere dit projekt og modtage et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at hjælpe dig med at gøre dine byggedrømme til virkelighed.

Skal vi samarbejde om dit næste projekt