Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her

OM A. VILLADSEN


A. Villadsen er et hæderkronet byggefirma i Roskilde. Her bliver du mødt af nogle af byggebranchens bedste hænder og hoveder, der står klar til at hjælpe dig trygt igennem byggeprocessen – lige fra det første uforpligtende tilbud, over projektering og planlægning til udførelse og aflevering af opgaven. 

Vi udfører både total- og hovedentrepriser og mindre opgaver, ligesom vi samarbejder med både private og erhverv i Roskilde samt København og omegn. Du kan med andre ord trygt lægge dine byggeopgaver i vores erfarne hænder – uanset omfang og ønske.


 • A. Villadsen A/S – kvalitet og kundepleje i mere end 60 år

  A. Villadsen har i mere end 60 år leveret solidt håndværk og komplette byggeløsninger til kvalitetsbevidste kunder. 

  Firmaet er grundlagt af murermester Alfred Villadsen på et stærkt fundament af ufravigelige værdier: respekt for det gode håndværk, klassiske murerteknikker og kundens ønsker.

  De værdier er ligesom firmanavnet uforandret den dag i dag. Men hvor vi oprindeligt var et murerfirma, har vi løbende udviklet os og udvidet med flere nye faggrupper. 

  Vi har i dag både tømrer og maler ansat i firmaet, ligesom vi siden efteråret 2019 har udvidet med to søsterselskaber i form af både en VVS– og el-afdeling og i 2021 udvidet med endnu et søsterselskab A. Villadsen Køl og Ventilationsfirma.

  Derudover samarbejder vi tæt med kvalitetsbevidste underleverandører inden for andre håndværksfag.

  I vinteren 2020 blev vi desuden medejere af FUNKIShuse, som bygger arkitekttegnede, moderne funkishuse med passion for arkitektur og finish. I samarbejdet får vores håndværkere for alvor sat deres kompetencer i spil – og det kan ses på de velgennemførte huse, som altid er udført med sans for detaljen og i et individuelt udtryk.

  A.Villadsen er med andre ord et byggefirma med bredt branchekendskab og et stærkt tværfagligt samarbejde. Det betyder, at du får samlet alle dine byggebehov hos én og samme virksomhed.

 • A. Villadsen – Køl – VVS – Ventilation – eksperter i køl, ventilation og VVS

  A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation har rødder i søsterselskabet A. Villadsen A/S, som har hele 60 års erfaring bag sig som velanset byggefirma. Vores medarbejdere er alle erfarne og har høj faglig kunnen til at varetage en bred vifte af opgaver inden for både VVS samt køl og ventilation.

  A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation er ISO 9001-certificeret til at kunne lave både køle-og ventilationsopgaver, der stemmer overens med de høje standarder inden for certificeringen. Det er din virksomheds garanti for høj kvalitet og korrekt udført arbejde.

   Desuden er vi medlem af den anerkendte brancheorganisation TEKNIQ. Det betyder, at vores kunder er dækket ind af TEKNIQs garantiordning, som giver en tryghed for dig som kunde. 

   Der er flere gode grunde til at vælge A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation til at udføre arbejde for din virksomhed. Vi opererer i Roskilde og Storkøbenhavn og kan klare alle køle-, VVS- og ventilationsopgaver uanset typen eller omfanget.

  1. A. Villadsen EL ApS – autoriseret elektriker til alle behov

   A. Villadsen El er en autoriseret el-installatør med beliggenhed i Roskilde. Vi sætter faglig stolthed, sikkerhed og vores kunder som det højeste. Vi kan både hjælpe, hvis strømmen er gået, hvis der skal laves eftersyn eller ved større entrepriser med mere omfattende el-arbejde. 

   Vi udfører el-arbejde på Roskilde-egnen og i Storkøbenhavn, og vi samarbejder med private kunder såvel som erhverv. Uanset opgaven er du med A. Villadsen EL sikker på at få udført kvalitetsarbejde ud over det sædvanlige.

   A. Villadsen EL blev dannet i 2019, men kræfterne bag har flere års erfaring med i bagagen. Søsterselskabet A. Villadsen A/S startede som murerfirma for hele 60 år siden, og datidens tro på godt håndværk og prioritering af kunden lever stadig videre den dag i dag, i alle firmaets grene. 

   Vi er medlem af den anerkendte brancheorganisation TEKNIQ. Det betyder, at vores kunder er dækket ind af TEKNIQs garantiordning. Du er derfor både sikret høj kvalitet og tryghed ved at samarbejde med A. Villadsen EL.

   Du kan med andre ord trygt vælge A. Villadsen EL til at udføre dit el-arbejde. Vi opererer på Roskilde-egnen og i Storkøbenhavn og kan klarer alle el-opgave uanset typen eller omfanget.

  Hils på holdet hos A. Villadsen

  Herunder kan du hilse på de mennesker, du møder som kunde i A. Villadsen. Klik på billederne, og læs mere om, hvordan vi hver især kan hjælpe dit næste bygge- eller renoveringsprojekt sikkert i mål. 

  Vi glæder os til at gøre dine byggedrømme til virkelighed.

  Michael Szelak

  Direktør i A. Villadsen

  Mail: ms@avilladsen.dk
  Tlf.: 60806593

  Michael er administrerende direktør og står for den daglige drift af firmaet, herunder økonomistyring. Han har været med i A. Villadsen siden 2008, hvor han købte sig ind i virksomheden. Siden da har han drevet og ejet A. Villadsen sammen med Mikkel Henriksen, og han har i løbet af sin tid i virksomheden tilegnet sig bred erfaring med strategisk planlægning samt kontraktforhandling. Han beregner ligeledes tilbud på vores større byggesager og fungerer derudover som projektleder på få større, længerevarende sager.

  Mikkel Henriksen

  Medejer / Projektchef i A. Villadsen

  Mail: mh@avilladsen.dk
  Tlf.: 26 18 57 17

  Mikkel er uddannet murer og har siden 2008 været medejer af firmaet sammen med Michael Szelak – og så har han mange års erfaring inden for sit fag.
  Kirker og bevaringsværdige bygninger er hans kernekompetencer, ligesom han i det hele taget har stor ekspertise inden for murerfagets områder og gamle murerteknikker. Den ekspertise bruger han aktivt som ansvarlig for alle vores sager inden for murerarbejde – projekter, som alle kræver særligt know-how i både planlægning og udførelse.
  Hans dage foregår ofte på vores pladser, hvor han enten styrer eller udfører arbejdet selv.

  Jannik Christensen

  Projektchef i A. Villadsen

  Mail: jc@avilladsen.dk
  Tlf.: 52 24 09 26

  Jannik er oprindeligt uddannet murer, men har efter mange år som murersvend taget uddannelsen som bygningskonstruktør med speciale i byggestyring. Han har stor erfaring med projektarbejdet og er derfor stærk i samtlige faser i byggeprocessen.
  Han står for både for total-, hoved- og fagentrepriser og har som projektchef ansvar for planlægningen af større og mindre byggesager – lige fra tilbudsgivning til aflevering. Han sidder med flere af vores større byggesager og vil ofte også være inde over tilbudsberegning.

  Jonas Edelved

  Autoriseret el-installatør / medejer af A. Villadsen EL

  Mail: je@avilladsen-el.dk
  Tlf.: 28 76 91 79

  Jonas er medejer og daglig leder af A. Villadsen EL – A. Villadsens søsterselskab, som blev stiftet pr. 1. januar 2020.
  Jonas er autoriseret el-installatør og står for den daglige drift af A. Villadsen EL.
  Sammen med en stab af gode medarbejdere laver Jonas alt el-arbejde – lige fra store entrepriser til mindre projekter hos vores private kunder. Med overblik og erfaring er Jonas “kun” elektriker – men en sparringspartner, der hjælper både erhvervskunder og private med konkrete, gode løsningsforslag.
  Jonas holder i det hele taget fingeren på pulsen inden for sit felt – ikke mindst inden for belysning, hvor han altid kan komme med gode, konstruktive løsningsforslag.

  Michael Henriksen

  Medejer/direktør i A. Villadsen Køl- VVS – Ventilation

  Mail: mhe@avilladsen-kol.dk
  Tlf.: 26 24 10 93

  Michael er direktør i og står for den daglige drift af A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation. Som faglært klejnsmed siden 2000 og faglært køletekniker siden 2008 har han mange års erfaring fra ventilations- og kølebranchen, ligesom han har rejst verden rundt i forbindelse med sit arbejde. Han har derfor stor erfaring med alt lige fra de små anlæg i private hjem til de helt omfattende, komplekse anlæg på store fabrikker. Hans nuværende opgaver er blandt andet udarbejdelse og indhentelse af tilbud, kontakt til kunder samt daglig drift af firmaet – lige fra koordinering af medarbejdernes opgaver til økonomi.

  Michael Ihde

  Projektleder i A. Villadsen

  Mail: mi@avilladsen.dk
  Tlf.: 20 68 68 37

  Michael er uddannet tømrer. Efter endt læretid har han arbejdet 9 år som tømrer for derefter at blive byggeleder i et større tømrerfirma. Han er i dag ansat som projektleder i A. Villadsen.
  Michael sidder primært med projektplanlægning og -ledelse af istandsættelse af lejligheder for et større pensionsselskab/investeringsselskab.
  Med sin faglige viden og baggrund planlægger og styrer han processerne med stor forståelse for alle byggeriets faser – altid i tæt samarbejde med kunden, underentreprenører og vores egne ansatte på pladsen.

  Andreas Woldbye

  Byggeleder i A. Villadsen

  Mail: aw@avilladsen.dk
  Tlf.: 44 16 49 00

  Andreas har været uddannet murersvend siden 2011 og blev i 2016 færdig som bygningskonstruktør. Han har tidligere været bygningskonstruktør hos DOMUS arkitekter samt projektleder hos boligforeningen AAB. I A. Villadsen står Andreas for byggeledelse, udarbejdelse af kontrakter, håndtering af lejlighedsrenoveringer samt digital optimering af virksomheden.

  Jesper Agger

  Byggeleder i A. Villadsen

  Mail: jag@avilladsen.dk
  Tlf.: 40 10 37 04

  Jesper (Agger i daglig tale) er uddannet murer og er ansat som byggeleder i A. Villadsen. Han kan dog ikke holde hænderne helt ude af murerspanden, og han er derfor mere på byggepladsen end kontoret. 
  Jesper har mange års erfaring fra murerbranchen og har de sidste år siddet som byggeleder. Med sin erfaring håndterer han byggesager med stor forståelse for hele processen og med sikker hånd. Han er murer af den gamle skole og sætter en ære i at levere arbejdet i absolut højeste kvalitet.
  I A. Villadsen har han ansvaret for både større og mindre fag- og hovedentrepriser for både private, erhvervskunder og offentlige instanser.

  Dorthe Bejstrup

  Sekretær i A. Villadsen

  Mail: db@avilladsen.dk
  Tlf.: 54556090

  Dorthe er kontorets administrative kraft. Hun sørger for, at alt på kontoret kører og assisterer i alle dele af byggeprocessen – lige fra planlægning til nøgleudlevering. Med sine mange års erfaring i byggebranchen byder hun ind i alle dele af processen og kan svare på de fleste spørgsmål – ellers ved hun, hvem der kan. Hun har kort sagt altid fingeren på pulsen i firmaet.
  Det er Dorthe, der byder dig velkommen, når du ringer til vores hovednummer eller skriver til os.

  Tina Gadekjær Hansen

  Web-ansvarlig / administrativ medarbejder i A. Villadsen

  Mail: tgh@avilladsen.dk

  Tina er ansvarlig for de administrative processer i A. Villadsen – lige fra udarbejdelse af tekst og manualer til tidsstyring af projekter. Hun sidder særligt med håndtering af vores programmer til bl.a. kvalitetssikring, ligesom hun er ansvarlig for IT, hjemmeside og SoMe.

  Lars Kjøller-Block

  Arbejdsmiljø- og sikkerhedsrepræsentant i A. Villadsen

  Mail: lkb@avilladsen.dk
  Tlf.: 54 55 59 79

  Lars er uddannet murersvend i starten af 90’erne.

  Lars’ brede faglige profil betyder, at han siden 2000 har bestridt stillingen som arbejdsmiljø- og sikkerhedsrepræsentant. I den forbindelse har han gennemført arbejdsmiljøkoordinatoruddannelse og mentoruddannelse, som han i dag bruger i sit daglige virke.

  Du kan møde Lars på vores større projekter, hvor han i rollen som sikkerhedsrepræsentant, gennemgår pladsen og sikrer, at vores ansatte og underentreprenører kan færdes trygt og sikkert på vores pladser. For Lars er en god dialog, åbenhed og respekt for alle vejen frem for en god byggesag og en tilfreds bygherre.


  Referencer

  Her på siden kan du gå på opdagelse i et lille udsnit af de opgaver, vi i A. Villadsen har udført for vores kunder. Klik på din foretrukne kategori, og få inspiration til dit eget bygge- eller renoveringsprojekt. 

  Badeværelse med moderne luksus

  Totalrenovering af lejlighed på Frederiksberg Allé

  Totalrenovering af lejlighedsbyggeri

  Gundsømagle Kirke

  Det velindrettede københavnerbadeværelse

  Nyt fitnesscenter – Fitness World Farum