Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her

Få plads til mere med en tilbygning – for eksempel et nyt badeværelse

TILBYGNING

Få flere kvadratmeter med en tilbygning ✓

Har familien fået vokseværk – og rækker hjemmets kvadratmeter ikke længere til pladsbehovet? Eller ønsker du bare mere boligplads?

Når først byggetilladelsen er på plads og blækket er tørt på tegningerne, så er vi det næste skridt i dit byggeprojekt.

Kontakt os, og lad os tage en uforpligtende snak om dit kommende byggeprojekt.

TILBYGNING FRA A TIL Z –
FRA IDÉ TIL FÆRDIGT PROJEKT

En tilbygning kan være den rette løsning, hvis du ønsker flere kvadratmeter i dit hjem. Men det er også en stor beslutning at bygge til.

Hos A. Villadsen har vi flere faggrupper under samme tag og har mange års erfaring med planlægning, projektering og udførsel af større byggeprojekter. På den måde får du samlet alle byggeprocessens faser hos én og samme leverandør. 

Vi anbefaler i øvrigt altid, at du har en byggerådgiver igennem hele processen. Dette sikre, at du har en rådgiver, som varetager dine interesser i hele byggeperioden og, som kan forklare alle processerne. Vi har gode samarbejder med flere rådgivere og kan altid anbefale en af vores samarbejdspartnere.

Entreprise fra ende til anden – Fra idé til færdig tilbygning

Vi har håndværkere inden for alle faggrupper og kan derfor stå for hele din entreprise – blandt andet kan vi:

 • Udarbejdelse af tilbud og tegningsmateriale
 • Rådgivning fra start til slut
 • Murerarbejde
 • Elarbejde
 • Tømrer- og malerarbejde
 • Professionel udførsel
 • Klimaoptimering
 • Kvalitetsgaranti gennem Byg Garanti

Vi er desuden eksperter i badeværelse og har også stor erfaring med køkkenmontering. Det betyder, at du trygt kan overlade dit byggeprojekt i vores hænder – uanset om du skal have bygget en carport på dit hus, ønsker en lys og lækker udestue, eller din tilbygning skal indeholde et ekstra badeværelse.

køkkenet er dyrt, hvis du skal bygge til

Hvis din tilbygning skal rumme nyt køkken eller nyt badeværelse, bliver prisen væsentligt højere – vi giver dig selvfølgelig altid et realistisk prisoverslag 

PRIS PÅ TILBYGNING PR. M2 –
HVAD KOSTER EN TILBYGNING?

Prisen på en tilbygning ligger typisk på mellem 15.000-24.000 kr. pr. kvadratmeter. Dvs. at en tilbygning på 40 m2 koster mellem 600.000-960.000 kr. eksl. moms.

Afhængigt af tilvalg, materialer m.m. vil en startpris på en tilbygning ofte være fra 19.500 kr. eksl. moms pr. kvadratmeter. Her er der tale om en nøglefærdig tilbygning – lige fra første spadestik til sidste malerstrøg (dog eksl. projektering og myndighedsbehandling). 

Prisen vil dog altid afhænge af jeres til- og fravalg i projektet.

Nedenfor kan du læse om to eksempler på forskellige materialevalg på din kommende tilbygning.

EKSEMPEL 1 – TILBYGNING I POREBETON

En tilbygning i porebeton er et godt valg, hvis du ønsker en både økonomisk og flot løsning. Facaden bliver efterfølgende pudset op for at give tilbygningen et flot finish. I samme ombæring kan vi også tilbyde at pudse resten af husets facade op for at give hele huset et ensartet udtryk.

EKSEMPEL 2 – TILBYGNING I ANDRE MATERIALER

Vi kan også udføre tilbygninger i andre materialer. Vores dygtige murere kan opmure din nye tilbygning i sten eller du kan vælge en beklædning i alt fra træ til zink. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Prisen for at bygge til afhænger i øvrigt af andre faktorer – herunder:

 • Om der skal bygges badeværelse i tilbygningen.
 • Om der skal monteres køkken i tilbygningen.
 • Særlige individuelle ønsker.

Køkken er for eksempel dyrt at bygge, fordi der skal monteres hårde hvidevarer og køkkenelementer og laves installationer til el og vand. Badeværelset er dog hjemmets absolut dyreste rum at bygge pr. kvadratmeter og koster typisk mellem 25.000-30.000 pr. kvadratmeter. Det skyldes den store store vand- og fugtpåvirkning og de høje krav til materialer og konstruktioner i vådrum.

Det er altså i sidste ende dine krav til tilbygningen og dens funktion, der bestemmer prisen. Vi guider dig selvfølgelig gennem hele processen og sikrer, at du får den bedste pris på din tilbygning.

DÉT SKAL DU OVERVEJE,
INDEN DU BYGGER TIL

BYGGETILLADELSE OG BYGGEPROCENT

Først og fremmest skal du have en byggetilladelse for at kunne bygge til. Derudover skal du være opmærksom på den såkaldte byggeprocent, som er den procentdel af grunden, der må bygges på. Den ligger typisk på 30 %

UDARBEJDELSE AF TEGNINGSMATERIALE

I den indledende fase skal der udarbejdes tegninger. Det vil typisk ske i samarbejde med en arkitekt eller ingeniør.

ENTREPRISEFORM

Endelig skal du tage stilling til, om du selv vil indhente tilbud fra forskellige faggrupper, eller du vil have et samlet tilbud.

Ønsker du et samlet tilbud, tilbyder A. Villadsen totalentreprise og hovedentreprise, ligesom vi samarbejder med gode underentreprenører. Det betyder, at du som kunde hos os kun skal henvende dig ét sted. På den måde får du både økonomisk og praktisk overblik over hele processen.

Kontakt os for et tilbud på en tilbygning

FORDELE VED EN TILBYGNING

Foruden pladsmæssige samt individuelle og praktiske årsager kan en tilbygning også være med til at skrue ejendomsværdien på din bolig i vejret. Desuden vil din bolig blive mere attraktiv for potentielle købere – især hvis du bygger ud med et ekstra badeværelse. Mangel på plads og badeværelser er nemlig typiske årsager til, at en købsaftale ikke kommer i hus.

En tilbygning er med andre ord en god investering, hvis du overvejer at sælge din bolig engang i fremtiden. Kontakt os allerede i dag, og lad os tage en snak om, hvordan vi gør dine visioner til virkelighed.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvordan starter jeg processen med en tilbygning?

Kontakt A. Villadsen A/S for at indlede dialogen om dit tilbygningsprojekt. Vi tilbyder en uforpligtende snak, hvor vi kan diskutere dine behov og visioner, og hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at realisere dem.

Hvad koster en tilbygning hos A. Villadsen A/S?

Prisen på en tilbygning varierer afhængigt af flere faktorer, herunder størrelsen på tilbygningen, valgte materialer, og om der inkluderes installationer som køkken eller badeværelse. Priserne starter typisk fra 15.000-24.000 kr. pr. kvadratmeter, ekskl. moms. Vi giver dig et detaljeret og realistisk prisoverslag baseret på dine specifikke ønsker.

Hvilke overvejelser skal jeg gøre mig, inden jeg beslutter mig for en tilbygning?

Det er vigtigt at overveje dit behov for ekstra plads, dit budget, og hvordan en tilbygning bedst kan imødekomme din families livsstil. Derudover skal du være opmærksom på byggetilladelser og den lokale byggeprocent. A. Villadsen A/S kan rådgive dig gennem hele processen, fra idé til færdig tilbygning.

Hvordan sikres kvaliteten af arbejdet?

A. Villadsen A/S er forpligtet til højeste kvalitetsstandarder i alle aspekter af vores arbejde, understøttet af vores mangeårige erfaring og medlemskab af Byg Garanti. Dette sikrer dig som kunde et veludført arbejde, der lever op til alle krav og forventninger.

Hvordan kan jeg sikre, at min tilbygning passer til resten af huset?

Det er vigtigt at overveje husets eksisterende arkitektoniske stil, når du planlægger en tilbygning. Samarbejde med dygtige arkitekter og byggerådgivere kan sikre, at tilbygningen komplementerer og integreres harmonisk med det eksisterende hjem.

Skal vi samarbejde om dit næste projekt