Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her
A. Villadsen udfører facaderenovering i Roskilde og København.

Facaderenovering – giv dine facader fornyet liv

Trænger du til en facaderenovering, står vi hos A. Villadsen klar til at hjælpe. Som kunde hos os bliver du mødt af erfarne murere med specialiseret viden inden for renovering af facader – både teoretisk og praktisk.

Facaden er det første indtryk, man får af en bygning, hvilket smitter af på resten af helhedsindtrykket af den. Ønsker du eller din virksomhed fornyet liv til facaderne – og dermed til bygningen? Så kontakt os allerede i dag for at høre mere.

Hvad er en facaderenovering?

Har din bygning efterhånden en lidt skrammet og udfordret forside grundet vind og vejr eller tidens tand? Så kan det være relevant med en facaderenovering. For ikke nok med at du får en mere præsentabel forside, så forlænger du også din bygnings levetid.

En facaderenovering kan være alt fra en ny farve på forsiden af bygningen til en fuld renovering af bygningens mest belastede mursten og fuger. I A. Villadsen mestrer vi forskellige teknikker til renovering af facader – for eksempel netpuds, hvor puds og mørtel lægges på et fibernet. Hermed undgår man sætningsrevner mange år ude i fremtiden.

Alternativt kan man vælge filsning, som er en let puds, hvor strukturen i murstenene stadig vil være synlige efterfølgende. Derudover er der almindelig puds samt udkradsning af fuger.

Mulighederne er mange – men vi står altid klar til at rådgive dig om en løsning, der matcher lige netop dit murværk og dine ønsker.

A. Villadsens murer er her i gang med en større facaderenovering i Roskilde.

Klik på billedet for at læse om vores totalrenovering af et lejlighedsbyggeri i Roskilde – her renoverede vi også facaderne fra ende til anden

Hvorfor renovere facaderne?

Der er ikke kun æstetiske årsager til at renovere dine facader – men i den grad også økonomiske. Med en renovering af facaden gør du igen huset modstandsdygtigt overfor netop vind og vejr, hvilket også mærkes på pengepungen over tid. En grundig forbedring af facaden er nemlig også med til at holde varmeregningen nede.

Udvalgte fordele ved en facaderenovering:

  • Giver en præsentabel forside
  • Mulighed for ændring af udseendet af bygningen
  • Forlænger bygningens levetid
  • Mindsker varmeregningen
  • Forøger bygningens værdi
Når A. Villadsen renoverer dine facader, er du dækker af Byg Garanti

Eksempel på facaderenovering

Hos A. Villadsen har vi stor erfaring med alle former for murerarbejde. Vi er garvede gængere i faget, og derfor benytter vi os også af gammeldags metoder, når det giver mening – og det gør det fra tid til anden ved en facaderenovering.

Nedpudsning af facaden og udkradsning af fugerne med efterfølgende udfyldning af fugerne er vanlig praksis.

I 2012 oplevede vi dog et helt særligt problem, da gesimserne på en bygning var lavet af cement. Derfor måtte vi brække gesimserne ned for derefter at trække dem op igen i en kalkmørtel.

Her benyttede vi en helt gammeldags teknik, hvor vi tog en slæde i brug til at fordele kalkmørtel langs gesimsen. Langsomt, men sikkert, gav denne teknik et flot og yderst holdbart resultat.

Teknikken bruges i dag sjældent, men den giver et godt indtryk af, hvordan vi arbejder. Vi kender nemlig gamle som nye teknikker og benytter os af dem, der giver det allerbedste resultat i den enkelte opgave.

Få flotte facader i samråd med A. Villadsen

Kontakt os for en snak om
renovering af dine facader

Lyder det som en service, du kunne nyde gavn af? Eller vil du bare have en uforpligtende snak om mulighederne for renovering af dine facader Så skal du endelig bare kontakte os for at høre mere.

Vi glæder os til at høre om dine tanker og visioner for dine facader – og ikke mindst til at hjælpe dig med at realisere dine drømme. Hos A. Villadsen udfører vi altid alle opgaver i samråd med vores kunder. På den måde sikrer vi, at det endelige resultatet bliver som ønsker.

Kontakt os på 46 75 70 26, eller benyt kontaktformularen nederst på siden – så tager vi en snak med dig om, hvordan vi bedst løser din opgave.

Se vores tidligere facaderenoveringer

Totalrenovering af lejlighedsbyggeri

Østervangkirken i Glostrup

Det Blå Pakhus

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det vigtigt at renovere min facade?

Ud over det æstetiske aspekt, som naturligvis øger din ejendoms udseende og værdi, hjælper en facaderenovering med at forbedre bygningens isolation. Det kan reducere varmetabet og dermed spare på varmeregningen. Facaderenovering forlænger også din ejendoms levetid ved at beskytte mod vejrets påvirkninger.

Hvordan kan A. Villadsen hjælpe mig med at forny min facade?

Vores team af erfarne murere anvender både traditionelle og moderne teknikker for at opnå det bedste resultat for din facade. Vi starter altid med en grundig vurdering af dine behov og ønsker og tilbyder derefter en skræddersyet løsning, der matcher dit murværk og dine visioner.

Vores team af erfarne murere anvender både traditionelle og moderne teknikker for at opnå det bedste resultat for din facade. Vi starter altid med en grundig vurdering af dine behov og ønsker og tilbyder derefter en skræddersyet løsning, der matcher dit murværk og dine visioner.

En veludført facaderenovering kan markant forbedre din bygnings udseende og tiltrækningskraft, hvilket kan øge ejendommens markedsværdi. Det viser også en forpligtelse til vedligeholdelse, som potentielle købere vil værdsætte.

Hvad gør jeg, hvis jeg er interesseret i en facaderenovering?

Hvis du er interesseret i facaderenovering, er du velkommen til at kontakte os på 46 75 70 26 eller bruge kontaktformularen på vores hjemmeside. Vi vil gerne høre mere om dine behov og diskutere, hvordan vi kan bringe dit projekt til live.

Skal vi samarbejde om dit næste projekt