Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her

Badeværelse

Trænger det gamle badeværelse til en modernisering – eller har familien fået vokseværk, og har I har fået behov for et ekstra badeværelse i huset? A. Villadsen har mere end 60 års erfaring med murerarbejde og totalløsninger inden for renovering og nybyggeri.

Kontakt os på +45 4675 7026 eller mail@avilladsen.dk allerede i dag, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan realisere dine drømme.

Nyt badeværelse? A. Villadsen hjælper dig sikkert gennem processen

Du har helt sikkert dine helt egne visioner for dit badeværelse. Måske drømmer du om et personligt spa-univers med plads til forkælelse og velvære. Måske ønsker du et lysere rum med nye klinker, gulvvarme og et stilrent udtryk. Eller måske mangler du og familien bare mere plads – enten i form af en udvidelse af det eksisterende rum eller etablering af et helt nyt badeværelse.

Uanset hvad er du sikret match mellem vision og virkelighed, når du overlader entreprisen til A. Villadsen. Vi er en virksomhed, der specialiserer sig i solidt murerhåndværk af højeste kvalitet, og siden vi blev grundlagt for over 60 år siden, har vores kunders tryghed og tilfredshed været en af virksomhedens vigtigste hjørnesten.

Derfor er du altid sikret høj fleksibilitet, grundig rådgivning, omfattende planlægning og overblik fra start til slut, når vi står i spidsen for dit bygge- eller renoveringsprojekt. Vi hjælper dig kort sagt sikkert gennem hele processen – fra det første uforpligtende tilbud til den sidste kvalitetskontrol.

Du får blandt andet følgende fordele som kunde hos A. Villadsen:

  • Du bliver lyttet til i idéfasen – og rådgivet derefter
  • Du er sikret planlægning af byggeprocessen – fra start til slut
  • Du bliver mødt af erfarne og veluddannede håndværkere
  • Du er sikret med Byg Garanti, hvilket du kan læse mere om lige her.

Vandtætte planer for badeværelset – det skal du huske

Mange finder tanken om at skulle renovere eller bygge nyt badeværelse overvældende og uoverskuelig – og det er helt forståeligt. For der mange ting at huske på. Derfor har vi samlet en håndfuld af de vigtigste overvejelser, du bør gøre dig, inden du indhenter tilbud.

Overvej, tænk igennem, vær sikker – det er dyrt at fortryde

Du kan næsten ikke tænke tingene for meget igennem, når du skal renovere eller bygge nyt badeværelse – for det er en krævende og relativt dyr proces.

Kravene til indeklima og konstruktioner er skyhøje

Der er helt bestemte krav til vådrumssikring, materialer og konstruktioner. Derfor er det absolut alfa og omega at vælge en entreprenør, der kender til kravene – og arbejder derefter.

Står kravene i vejen for mine idéer?

Visionerne kan være vilde. Men det er ærgerligt, hvis de strikse krav betyder, at dine planer løber ud i afløbet. For eksempel kan kravene om materialer have indflydelse på æstetikken i forhold til dine planer – det samme kan kravene om fri afstand. Derfor kan det betale sig at sætte sig ind i de gældende love og regler om badeværelser.

Vælger du A. Villadsen som din leverandør af badeværelsesløsninger, hjælper vi dig selvfølgelig med at bevare overblikket over de mange love og regler, ligesom vi rådgiver dig grundigt for at sikre din tilfredshed.

badeværelse
badeværelse renovering
badeværelse nybyg
Skal vi samarbejde om dit næste projekt

Mangler du inspiration? Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, inspiration eller et gratis og uforpligtende tilbud på renovering, modernisering eller etablering af badeværelse.

Hør mere ved at ringe på +45 4675 7026 eller skrive til mail@avilladsen.dk.