Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her
  • DIN ERFARNE MURERMESTER

    A. Villadsen blev grundlagt for mere end 60 år siden af murermester Alfred Villadsen.

    Firmaet ejes i dag af Michael Szelak og Mikkel Henriksen, som sammen med en stab af veluddannede og erfarne murere løser såvel store som små opgaver i vores eget lokalområde i Roskilde samt i København og omegn.

GARANTI FOR KVALITET

Takket være vores omfattende brancheerfaring samt en rutineret medarbejderstab er vi det sikre valg til at stå for murerentreprisen – hvad end det gælder nybyggeri af et funkishus eller renovering af en frådstenskirke.

Vi garanterer høj fleksibilitet og dygtig planlægning – i firmaet som helhed og hos vores enkelte medarbejdere. Dermed er du altid sikret den højeste kvalitet – også i relativt akutte byggeprojekter.

Som et ekstra kvalitetsstempel er A. Villadsen A/S medlem af Byg Garanti, hvilket sikrer dig en række kundefordele. Alt det kan du læse mere om lige her.

Du er naturligvis mere end velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger eller for et ganske uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt.

Et udvalg af vores projekter

Renovering af Glostrup Kirke

Renovering af Glostrup Kirke

Vi har også udført renoveringer af Det Blå Pakhus Roskilde Domkirke Herstedøster Kirke Se flere af vores refe…
Det Blå Pakhus

Det Blå Pakhus

Specifikationer og fakta Entreprisesum kr. 8,3 millioner Entrepriseform Murerentreprise Byggeperiode2007-201…
Østervangkirken i Glostrup

Østervangkirken i Glostrup

Specifikationer og fakta Entreprisesum kr. 900.000 Entrepriseform Murerentreprise Byggeperiode2011 …

MURERARBEJDE MED RESPEKT FOR DET GODE HÅNDVÆRK

A. Villadsen A/S har leveret professionelt murerhåndværk i over 60 år – og respekten for klassiske håndværkstraditioner og murerteknikker er da også stadig en integreret del af virksomheden.

Det betyder, at flere af vores murere mestrer næsten uddøde teknikker – teknikker, som bidrager til en finesse og et finish, som efterhånden er sjældent set. Vi har da også specialiseret os i vedligeholdelse og renovering af bevaringsværdige bygninger – et område, hvor der er behov for både faglig kunnen og et formsikkert kendskab til den oprindelige arkitektur.

For eksempel har vi af flere omgange renoveret Roskilde Domkirke, ligesom vi løbende renoverer sjællandske kirker.

Fælles for alle vores projekter inden for bevaring er, at vores murersvende for alvor må sætte deres faglige kunnen i spil i bestræbelsen på at renovere uden at gå på kompromis med bygningernes arkitektur og oprindelige udtryk.

TOTALENTREPRISE HELE VEJEN RUNDT

Murerfaget er stadig det bærende element i A. Villadsen. I dag har vi dog udvidet vores kunnen til flere fagområder – for eksempel har vi vores egne VVS– og el-afdelinger, ligesom du også finder tømrere og nedrivere i virksomheden.

Samarbejdet mellem flere faggrupper betyder, at vi kan tilbyde dig totalentreprise og dermed stå for hele dit byggeprojekt – lige fra tilbud til overlevering.

Som kunde i A. Villadsen får du altså samlet alle dine byggebehov hos én og samme virksomhed. Dermed sparer du både tid og besvær med at koordinere og indhente tilbud hos flere underleverandører, ligesom du er sikret grundig rådgivning hele vejen rundt.

MURERARBEJDE MED RESPEKT FOR DET GODE HÅNDVÆRK

Respekten og forståelsen for murerfagets traditioner betyder dog ikke, at vi ikke har fingeren på pulsen. Tværtimod har vi hele tiden øjnene rettet mod nye materialer og metoder, og vi kan derfor også tilbyde dig rådgivning om og udførsel af nybyg.

Den viden har vi også med i vores samarbejde med FUNKIShuse, som er en virksomhed, der bygger arkitekttegnede funkishuse – fuldstændig opdateret med de nyeste trends og skabt i personlig dialog med kunden.Vi specialiserer os desuden i facaderenovering samt modernisering og montering af badeværelser, og vi kan ligeledes stå for alt fra rådgivning og planlægning til udførsel.

Kort fortalt betyder den faglige alsidighed i A. Villadsen, at vi kan hjælpe dig med næsten alle former for murerarbejde – både de beskedne og de besværlige.

Skal vi samarbejde om dit næste projekt