Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her
  • A. Villadsen er din elektriker Roskilde

    elektriker roskilde og københavn

    A. Villadsen EL er din elektriker i Roskilde og København – inden for alle former for elarbejde ✓

EL INSTALLATØR TIL SMÅ
OG STORE BEHOV

Er strømmen gået? Har du brug for et grundigt eleftersyn? Eller vil du eller din virksomhed samarbejde med en erfaren el installatør i forbindelse med en større entreprise?

Så er du landet det rette sted. For i A. Villadsen El bliver du mødt af erfarne elektrikere, der kan hjælpe dig med alle former for elarbejde. Du kan derfor roligt kontakte os, hvis du har brug for en autoriseret el installatør – uanset hvor store eller små dine behov måtte være. Vi udfører el arbejde på Roskilde-egnen og i Storkøbenhavn for både private og erhverv.

Kontakt os på 28 76 91 79, el@avilladsen-el.dk eller i kontaktformularen for et uforpligtende tilbud.

A. VILLADSEN – DIN ELEKTRIKER
I KØBENHAVN OG OMEGN

A. Villadsen er en virksomhed, hvor kvaliteten og kundeplejen udgør det absolutte centrum. Det gør sig naturligvis også gældende i vores el afdeling.

Her står vores autoriserede el installatør klar til at imødekomme alle dine behov for kompetent elarbejde – altid med fokus på din tryghed. For i A. Villadsen har vi tradition for at levere håndværk med afsæt i vores kunders behov.

Derfor vil du altid være involveret og ikke mindst informeret gennem hele processen, ligesom du altid vil modtage et overblik over mulige løsninger, inden vi påbegynder arbejdet

GARANTERET GODT ELARBEJDE

Som et ekstra garantistempel er vi medlem af TEKNIQ, som er en anerkendt brancheorganisation for installatører. Det er din garanti for høj faglighed i det arbejde, vi leverer.

Når du vælger en installatør, som er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, er du dækket ind af TEKNIQs Garantiordning. På den måde får du tryghed som kunde. Læs mere om dine fordele ved TEKNIQs Garantiordning her. Du kan med andre ord trygt vælge A. Villadsen EL som din foretrukne elektriker i København, Roskilde og omegn.

A. Villadsen er din garanterede kvalitetsbevidste elektriker og el installatør

ELEKTRIKER OG ELINSTALLATØR
TIL ALLE BEHOV

Som din elektriker i København og Roskilde kan vi hjælpe dig eller din virksomhed med alle former for elarbejde – fra udskiftning af stikkontakt, over fejlsøgning og eftersyn til planlægning og montering af elinstallationer på større entrepriser.

El installatør-service ✓
Som uddannede el installatører kan vi hjælpe med både simple og komplicerede former for el installatør-service.

Renovering af gamle installationer ✓
Har du gamle, møre og potentielt brandfarlige stofledninger i dine installationer? Vi sørger for en grundig renovering af dine installationer, så de lever op til nutidige krav.

Installationer i boliger ✓
Skal du have monteret et nyt komfur? Vil du have installeret spotlys i hele hjemmet? A. Villadsen EL udfører alle former for elinstallationer i private hjem.

Fejlsøgning og udbedring ✓
Går strømmen, når elkogeren og tørretumbleren kører samtidigt? Får du stød, når du rører ved bestemte kontakter og ledninger? Vi sørger for en grundig fejlsøgning og efterfølgende udbedring af fejl i dine elinstallationer.

El til nybyggeri ✓
Har du brug for planlægning af nye installationer på dit byggeprojekt? A. Villadsen har mange års erfaring med nybyg – og det gør sig også gældende i vores el afdeling. Her bliver du mødt af højtuddannede el installatører med kompetencer til at planlægge og udføre selv komplicerede installationer.

SKAL DU HAVE UDFØRT
AUTORISERET ELARBEJDE?

Skal du have udført en opgave inden for el, der ikke er på listen? Så tøv ikke med at kontakte os – i A. Villadsen EL favner vi bredt i vores erfaring og kunnen.

Jonas og resten af A. Villadsen EL står klar til at hjælpe med alle former for elarbejde – om du har brug for et tjek af dine installationer, eller du skal monteret komplet nye installationer.

ELARBEJDE – HVAD MÅ DU SELV LAVE?

Elarbejde er potentielt farligt arbejde, der i værste tilfælde kan medføre brand og personskade. Derfor er det alfa og omega, at du kontakter en elektriker eller el installatør, hvis du skal have udført elarbejde, som kræver konstruktive ændringer på installationer. Der er dog visse typer elarbejde, du gerne selv må udføre:

Skifte afbryder og stikkontakt ✓
Du må gerne skifte afbryder, så længe det ikke kræver montering af en ny installation. Ligeledes må du også selv skifte en stikkontakt – men ikke montere en ny.

Trække kabler ✓
Du behøver ikke autorisation til at trække kabler – dog skal du altid overlade tilslutningen af kablerne til en elektriker eller el installatør.

Opsætte og udskift lamper ✓
Du må gerne gerne opsætte og udskifte lamper med simple udtag.

Tilslutte køleskab, ovn og emhætte ✓
Du må selv tilslutte køleskab med en simpel stikkontakt. Ligeledes må du også selv tilslutte ovn, komfur og emhætte, hvis du kan tilslutte med stikprop og kan udføre arbejdet uden værktøj.

Installere vaskemaskine og tørretumbler ✓
Du må gerne selv tilslutte vaskemaskine eller tørretumbler med en simpel stikprop.

Husk altid at frakoble strømmen, hvis du skal udføre en af ovenstående opgaver. Derudover anbefaler vi altid, at du kontakter en autoriseret elektriker eller el installatør, hvis du er i tvivl. Som din elektriker i København og omegn, står vi selvfølgelig også til rådighed ved simple former for elarbejde.

SKAL VI VÆRE DIN ELEKTRIKER I ROSKILDE?

VIl du eller din virksomhed samarbejde med en kvalificeret el installatør i forbindelse med et renoverings- eller byggeprojekt?

Eller skal du bare bruge en elektriker i København eller Roskilde, som kan hjælpe dig med mindre elopgaver.

Uanset opgavens type og omfang står A. Villadsen EL klar til at hjælpe. Kontakt os på 28 76 91 79 eller el@avilladsen-el.dk – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Kontakt A. Villadsen EL, hvis du skal bruge en elektriker eller el installatør

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvilke områder servicerer A. Villadsen El?
A. Villadsen El opererer primært på Roskilde-egnen og i Storkøbenhavn, hvor vi tilbyder vores brede palette af el-tjenester til både private og erhverv.
Hvad dækker TEKNIQs Garantiordning?

TEKNIQs Garantiordning dækker det arbejde, vi udfører, og er din garanti for, at alt elarbejde lever op til de højeste standarder for sikkerhed og kvalitet. Dette giver dig ekstra tryghed som kunde hos A. Villadsen El.

Hvordan kan A. Villadsen El hjælpe mig med mit elarbejde?

A. Villadsen El tilbyder en bred vifte af el-tjenester, fra mindre reparationer til større installationsprojekter. Vores team af erfarne elektrikere er klar til at assistere med alt fra eleftersyn til planlægning og montering af elinstallationer, uanset opgavens størrelse.

Hvordan får jeg et tilbud på elarbejde fra A. Villadsen El?

Du kan nemt få et uforpligtende tilbud ved at kontakte os på 28 76 91 79 eller via email på el@avilladsen-el.dk. Vi ser frem til at høre om dit projekt og hvordan vi kan hjælpe dig.

Skal vi samarbejde om dit næste projekt