Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her
Rådgivning om kontorbelysning hos A. Villadsen

Kontorbelysning

Kunne dine medarbejdere trænge til en opgradering af deres kontorbelysning?

Så kan du hos A. Villadsen EL få hjælp til dit erhverv. Med års erfaring indenfor el-installationer ved vi nemlig, hvad der er de nyeste og mest effektive løsninger på markedet.

Vi rådgiver om og monterer kontorbelysning i København eller på resten af Sjælland. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud eller rådgivning.

Kontorbelysning til arbejdspladsen

Lys er en livgivende kilde. Derfor er den rigtige kontorbelysning på en arbejdsplads også alfa og omega for gode arbejdsforhold.

Derfor er gennemtænkt kontorbelysning en afgørende del af indretningen på kontoret. Hos A. Villadsen EL står vi klar til at rådgive din virksomhed om den optimale belysning, ligesom vi selvfølgelig også står montering.

På den måde er du og dine kollegaer sikret optimale lysforhold på arbejdspladsen – til gavn for trivsel og produktivitet.

Vi kan også hjælpe hvis I oplever internetproblemer.

el-installatør der laver kontorbelysning
Vi hjælper med at beregne tilbagebetalingstiden på jeres kontorbelysning.

Kontorbelysning der betaler sig

Belysningen på kontoret skal være en investering i både medarbejdertrivsel og økonomi.

Vores elinstallatører hjælper din virksomhed med at beregne tilbagebetalingstiden på LED-belysning på kontoret – det vil sige den tid det tager at tjene det investerede beløb hjem igen via besparelsen på energiregningen.

På den måde får I på forhånd et realistisk estimat på, hvornår jeres investering er tjent hjem.

Vi leverer med andre ord kontorbelysning, der betaler sig.

Dagslysstyring med DALI-installation

Belysning er et område, der har udviklet sig meget i de seneste ti år. Der er nemlig et stigende krav til korrektheden i kontorbelysning samt et ønske om at energioptimere.

Her kommer dagslysstyring ind i billedet. Dagslysstyring er en form for intelligent lysstyring, som kan regulere kontorbelysningen afhængigt af året, årstiderne og arbejdsdagen.

Behovet for lys varierer nemlig I løbet af arbejdsdagen og årstiderne. Om vinteren er der for eksempel behov mere end om sommeren.

Derfor kan det virkelig mærkes, når man har et system, der ikke tænder og slukker, men derimod regulerer alt efter behov og belysning udefra. Og det kan DALI-installation hjælpe med.

Energibesparende, miljørigtigt og økonomisk forsvarligt

Ny og optimeret kontorbelysning giver mange fordele og er uden tvivl en løsning, du bliver glad for, hvis du står overfor en renovation eller nybyg af din arbejdsplads.

Først og fremmest er det en forbedring af dine medarbejderes arbejdsbetingelser, og dernæst er det en energibesparende opgradering, som dermed også er mere miljøvenlig.

Der er altså både trivselsmæssige og økonomiske fordele ved at optimere belysningen på kontoret.

Det hjælper vi med:

  • Kontorbelysning (generelt)
  • Dagslysstyring
  • Belysningsarmaturer
  • Råd og vejledning til de bedste løsninger
  • Overholdelse af Arbejdstilsynets regler
  • Hjælp med integration af andre intelligente
  • bygningsinstallationer

Få rådgivning om kontorbelysning

Står du overfor en renovering af din arbejdsplads? Eller skal du måske flytte lokaler til en ny bygning, hvor el-installationerne ikke er i orden? Så lad A. Villadsen EL hjælpe din virksomhed med optimal kontorbelysning.

Vi prioriterer altid det gode samarbejde og den gode dialog højt. På den måde er din virksomhed sikret en løsning, der matcher jeres behov.

Kontakt os i dag – vi står klar til at tage fat på din opgave på hele Sjælland.

Skal vi samarbejde om dit næste projekt