Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her

Elinstallation – A. Villadsen EL er autoriseret elinstallatør

Hos A. Villadsen EL bliver du mødt af autoriserede elinstallatører, ligesom du altid er sikret en top service og et slutprodukt, som emmer af kvalitet. Vores elektrikere har mange års erfaring med renovering af såvel nuværende elinstallationer som installering af nye.   

Kontakt A. Villadsen EL i dag, og indhent et uforpligtende tilbud på en inspektion, renovering eller optimering af dine elinstallationer – vi ser frem til at høre fra dig.

Altid kvalitetssikrede elinstallationer

A. Villadsen EL medlem af brancheorganisationen TEKNIQ. Det betyder, at du er garanteret høj faglighed og top service, når du vælger os til at udføre dine elinstallationer. Når du vælger os som din samarbejdspartner, er du derfor dækket af TEKNIQs garantiordning.

Du kan altså med ro i maven indgå en aftale med A. Villadsen EL med forventning og vished om, at jobbet bliver udført korrekt.

Derfor skal du vælge en autoriseret elinstallatør

Elinstallation er autoriseret arbejde, som er omfattet af en lang række lovkrav og standarder, som skal sikre, at installationerne er forsvarlige. Sikkerhedsstyrelsen anslår, at gamle og sjusket elinstallationer er årsag til næsten 800 brande årligt. Det er derfor alfa og omega, at du som hus- eller virksomhedsejer får tjekket dine elinstallationer, så familien kan sove trygt og medarbejderne arbejde sikkert.

Hos A. Villadsen EL er du altid garanteret autoriseret elarbejde – uanset opgavens omfang. Om du mangler en elektriker i forbindelse med nybyggeri, renovering eller vedligeholdelse, er vi hos A. Villadsen EL opgaven moden.

Elinstallationer til private og erhverv

Vi tilbyder vores service til private såvel som erhverv – ingen opgave er for stor eller for lille. 

Leder du som virksomhedsejer efter en smart og nem måde at energioptimere din virksomhed på, er udskiftningen af jeres gamle elinstallationer et godt sted at starte. I samarbejde med vores erfarne elinstallatør skræddersyer vi en løsning, som passer til jeres behov og budget.

Vi kan også opgradere jeres kontorbelysning.

Mangler du et sæt professionelle hænder til at udfører specialbelysning til i forbindelse med nybyg eller tilbygning, står vi også til rådighed.

Elinstallationer fra A til Z

Hos A. Villadsen tilbyder vi en bred vifte af services, som falder under kategorien elarbejde:

Ønsker du at vide mere om vores services, er du altid velkommen til at kontakte os, så finder vi i samarbejde en løsning på dit konkrete problem.

Elinstallationer på hele Sjælland

Vil du samarbejde med en autoriseret el-installatør? Så kontakt A. Villadsen EL28 76 91 79 eller på el@avilladsen-el.dk – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Vi har base i Roskilde, men kører ud til opgaver på hele Sjælland. Så står du eksempelvis og mangler et tjek eller en renovering af dine nuværende elinstallationer, hører vi gerne fra dig – uanset geografi og opgavens omfang.

Skal vi samarbejde om dit næste projekt