Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her
Funktionelle og formfuldendte huse

Tilbygning til sommerhus

Berig dit sommerhus med en skøn tilbygning og udnyt chancen for at skabe ekstra rum og hygge. Vi er klar til at føre dig gennem hele processen fra de indledende skitser til den fuldførte tilbygning.

Lad os sammen udforske alle de fordele, som en tilbygning kan bringe til dit sommerhus.

Tilbygning til sommerhus – Fra idé til færdigt projekt

En tilbygning til dit sommerhus fra idé til færdigt projekt kan berige dit feriehjem med ekstra kvadratmeter og muligheder. A. Villadsen tilbyder en helhedsløsning med erfaring indenfor alle faser af byggeprocessen, sikret under ét tag.

For at sikre dine interesser og en klar forståelse af projektet anbefales det at inddrage en byggerådgiver, hvilket vi kan assistere med gennem vores netværk af samarbejdspartnere.

Regler for tilbygning til sommerhus

Når du planlægger en tilbygning til dit sommerhus, er der nogle vigtige overvejelser i forhold til lovgivningen, som du skal være opmærksom på:

  • Bygningsreglementet: Udstikker krav til byggeri, herunder tilbygninger.
  • Lokale regler: Kommunen definerer specifikke regler baseret på bygningsreglementet. Lokalplaner og servitutter kan påvirke tilladelser.
  • Byggetilladelse: Alt byggeri der udvider boligareal kræver skriftlig byggetilladelse via det elektroniske byggesagssystem (BOM).
  • Bebyggelsesprocent: Oftest 15% af grunden må benyttes til byggeri. Tjek lokalplan for specifikke regler.
  • Afstand og højde: Bygninger må typisk kun være én etage, max 5 meter høje. Afstand til skel minimum 5 meter.’
  • Brandsikkerhed og materialer: Krav til brandsikkerhed, isolering, og energiforbrug. Inkluderer installation af røgalarm og flugtveje.
  • Kommunal vejledning: Kontakt kommunens byggesagsafdeling før ansøgning for vejledning og krav.

Fordele ved en tilbygning til dit sommerhus

Tilføjelse af en tilbygning til dit sommerhus kan ikke kun skabe mere plads for personlige og praktiske behov, men også potentielt øge sommerhusets værdi, hvilket gør det mere tiltalende for fremtidige købere.

Dette gælder især med tilføjelser som et ekstra badeværelse. Overvejer du at sælge dit sommerhus på et tidspunkt, kan en tilbygning vise sig at være en værdifuld investering.

Vi opfordrer dig til at kontakte os for at diskutere, hvordan vi kan omsætte dine drømme til virkelighed.

Hvad koster en tilbygning til sommerhus?

Prisen for en tilbygning til et sommerhus ligger typisk mellem 15.000 og 24.000 kr. pr. kvadratmeter. Generelt er tilbygninger til sommerhuse billigere end eksempelvis parcelhuse.

Prisen vil dog altid afhænge af jeres valg og fravalg i projektet. Tilbygninger i træ benyttes ofte til sommerhuse og kan være med til at holde budgettet nede.

Få et tilbud på sommerhus tilbygning

Kontakt os allerede i dag, og lad os tage en snak om, hvordan vi gør dine visioner til virkelighed.

Skal vi samarbejde om dit næste projekt