Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her

Netpuds facade

A. Villadsen A/S er ekspert i facaderenovering med netpuds. Netpuds er blevet en populær løsning inden for facaderenovering på grund af dets styrke, holdbarhed og æstetiske fordele.

Uanset om du er boligejer eller bygherre, kan netpuds være den perfekte løsning for at forbedre udseendet og funktionaliteten af din bygning.

Hvad er netpuds?

Netpuds er en proces, hvor et armeringsnet indlejres i et lag af puds. Dette skaber en robust og holdbar overflade, der kan modstå revner og skader, samtidig med at det giver et smukt og moderne udseende. Denne metode er ideel til både nye bygninger og renoveringsprojekter.

Hvorfor vælge netpuds?

Netpuds tilbyder mange fordele, herunder forbedret isolering, øget holdbarhed og et flot visuelt udtryk. Med netpuds kan du opnå en facade, der ikke kun ser godt ud, men også beskytter din bygning mod omskiftelige vejrforhold og reducerer dine energiomkostninger.

Sådan udfører vi netpuds

Hos A. Villadsen A/S følger vi en grundig og metodisk proces, når vi udfører netpuds, for at sikre en høj kvalitet og langvarig holdbarhed. Netpuds er en kompleks behandling, der kræver præcis udførelse i flere faser for at opnå det optimale resultat. Når det gøres korrekt, giver netpuds din facade både styrke og skønhed.

  • Forberedelse og grundpuds: Vi begynder med en grundig forberedelse af facaden, hvor vi renser overfladen og reparerer eventuelle skader. Derefter påfører vi et solidt lag grundpuds. Mens grundpudset stadig er vådt, lægger vi et robust armeringsnet ovenpå, som integreres i pudslaget. Dette net fungerer som en forstærkning, der modvirker revner og øger facadens modstandsdygtighed.

  • Afsluttende slutpuds: Efter grundpudslaget er færdigt, påfører vi et finere lag slutpuds. Dette lag har både en forstærkende funktion og skaber en glat, æstetisk tiltalende overflade. 

Vi tilbyder forskellige typer af slutpuds, herunder indfarvede versioner i hvide eller grå nuancer, hvilket reducerer behovet for fremtidig maling og vedligeholdelse.

  • Maling: For yderligere at beskytte facaden kan vi også anvende en diffusionsåben, slidstærk maling som afsluttende lag. Denne type maling giver ekstra beskyttelse mod fugt og forbedrer murværkets levetid.

Langtidsholdbare resultater med netpuds

Uanset hvilken finish du vælger, garanterer vores grundige proces, at du får en facade, der både er smuk og holdbar.

Hos A. Villadsen A/S er vi dedikerede til at levere resultater, som du kan glæde dig over i mange år fremover, og som beskytter din investering bedst muligt.

Få et tilbud på netpuds af din facade

Hos A. Villadsen A/S står vi altid klar til at hjælpe dig med dit næste netpudsprojekt. Hvis du har spørgsmål, ønsker at høre mere om vores tjenester, eller vil have et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 46 75 70 26 eller via mail@avilladsen.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme.

Skal vi samarbejde om dit næste projekt