Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her

Din blikkenslager
i Roskilde og København

Hos A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation tilbyder vi professionelt blikarbejde til både private og erhverv – og vores blikkenslagere har altid fokus på funktion og æstetik. Hermed er du altid sikret et langtidsholdbart resultat med minimalt behov for vedligeholdelse.

Skal du bruge en kvalitetsbevidst blikkenslager? Så kontakt os allerede i dag, og indhent et uforpligtende tilbud på professionelt blikarbejde. Vores blikkenslager udfører blikopgaver for private og erhverv i Roskilde og omegn samt Storkøbenhavn.

Hvad laver en blikkenslager?

Blikkenslagerfaget er et gammeltfag, som bygger på stolte håndværkstraditioner. Faget udspringer egentligt fra smedefaget, men blev efterhånden sit eget fag i takt med et stigende behov for arbejdskraft til at udføre blikarbejde på tag, facader og nedløb.

Det behov er stadig lige så aktuelt i dag, og derfor er vi også stolte over at kunne tilbyde vores kvalitetsbevidst kunder blikarbejde med respekt for det solide håndværk – og ikke mindst deres personlige ønsker til udførsel og finish.

Vores blikkenslager laver for eksempel opgaver som:

  • Inddækning af skorstene, kviste, altaner, karnapper etc.
  • Installation og reparation af tagrender og nedløb
  • Nye tage og facader i skifer
  • Facadearbejde i zink og kobber

Vi kan kort sagt hjælpe dig med alle former for udendørs blikarbejde.

Blikkenslagerfaget – et specialiseret håndværk

Mange bruger fejlagtigt “VVS’er” og “blikkenslager” i flæng. Det er ærgerligt, for blikkenslagere er specialiseret i netop blikarbejde, akkurat som VVS’ere er specialiseret i VVS-arbejde.

Som kunde hos A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation bliver du mødt af begge faggrupper – og begge er naturligvis specialiserede inden for deres respektive fag.

Dermed er du altid sikret den højeste faglighed – uanset om du forveksler blikkenslagere og VVS’ere, eller du ved lige præcist, hvad du søger.

Blikkenslagere med overblik
og “blik” for detaljen

Vores blikkenslagere har erfaring med alt fra total- og hovedentrepriser for både private og erhverv til mindre blikopgaver. Og blikkenslagernes omfattende portfolio tæller da også både en række større ejendomme samt byggeprojekter for FUNKIShuse, som bygger arkitekttegnede huse med både hjerne og hjerte.

Vores erfaring med store byggeprojekter betyder, at vi både har det gyldne overblik og det knivskarpe blik for detaljen. Dermed er du altid sikret arbejde af højeste kvalitet, når du vælger os som din blikkenslager i Roskilde og København.

Som privatkunde er du som altid dækket af Byg Garanti – det er din garanti mod faldgruber og sjusk i byggeriet.

Indhent et tilbud på blikarbejde

Vil du eller din virksomhed samarbejde med en blikkenslager med sans for detaljen – og erfaring til at gøre vision til virkelighed?

Så kontakt A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation for et uforpligtende tilbud på din blikopgave.

Fang os i kontaktformularen, eller ring direkte til os for en snak om, hvordan vi kan føre dit projekt ud i livet. Vi udfører både blikarbejde i forbindelse med renovering og tilbygning samt nybyg.

Skal vi samarbejde om dit næste projekt