Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her
Specifikationer og fakta
 • Entrepriseform:
  Totalentreprise
 • Byggeperiode:
  januar-juni 2020
 • Areal:
  243 kvm
 • Bygherre:
  Privat
Se flere af
vores referencer

Totalrenovering af herskabslejlighed på Østerbro

Gennemført renovering med respekt for husets detaljer

I januar fik A. Villadsen en spændende opgave i hus: en totalrenovering af en 243 kvadratmeter stor herskabslejlighed på Østbanegade på Østerbro – komplet med friser, høje paneler, rosetter og mange andre fine finesser.

Processen

Det var en charmerende men noget nedslidt lejlighed, der ventede vores håndværkere, da de første gang trådte ind ad hoveddøren hos vores kunde på Østerbro.

Men der ventede dem i særdeleshed også en udfordrende opgave, der krævede både overblik, faglig kunnen samt forståelse og respekt for husets alder og mange ornamentale detaljer.

Vi renoverede nænsomt de karakteristiske dørlister, stuk og dørkarme, som vi sleb og malede for at bevare de mange detaljer. Det gamle køkken blev desuden revet helt ned, så spisestue og køkken nu er lagt sammen til ét stort rum. I den forbindelse førte vi de høje paneler videre, så det ser ud som om, de altid har været der.

For at skabe yderligere rum og plads for velvære blev det oprindelige badeværelse udvidet ved at inddrage noget af et værelse, hvor resten nu bruges som påklædningsværelse i master bedroom.

A. Villadsen fungerede som hovedentreprenør på projektet, og vi har således koordineret alle elementer af renoveringen samt stået for kontakten til underentreprenører og bygherre. Undervejs har vi desuden stået for både el, VVS og badeværelse.

Resultatet – flot finish uden kompromisser

I den færdigrenoverede lejlighed har vores håndværkere skabt et smukt samspil mellem den originale æstetik og et nyt og forbedret udtryk med moderne faciliteter som vaskesøjle, badekar og splinternyt køkken – uden at gå på kompromis med den historiske men tidløse arkitektur eller ejernes ønske om noget mere nutidigt .

Samtidig er pladsen blevet bedre udnyttet, ligesom lejligheden fremstår langt lysere efter renoveringen. På den måde har vi skabt et hjem med langt mere albuerum og plads – både fornemmelsesmæssigt og rent rummeligt.

Tag en tur rundt i lejligheden i videoen, eller fornem forskellen fra før til nu på billederne.

Skal vi sørge for din renovering? Kontakt os i dag
Skal vi samarbejde om dit næste projekt