Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her

VVS til badeværelset

A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation udfører alt i autoriseret VVS-arbejde – og montering af VVS-installationer på dit badeværelse er naturligvis ingen undtagelse.

I samarbejde med vores murer-afdeling sikrer vi, at dit badeværelsesprojekt kommer sikkert i mål. Vi kan med andre ord stå for hele entreprisen fra ende til anden.

Skal vi være tovholdere på dit badeværelsesprojekt? Så kontakt os allerede i dag, og hør mere om, hvordan vi kan gøre dit drømmebadeværelse til virkelighed. 

Overlad VVS-installationerne til de professionelle

Det kan hurtig blive en jungle af regler og krav, når man kaster sig ud i et nyt badeværelsesprojekt. Som din autoriseret VVS-installatør holder vi styr på dit projekt fra start til slut, så du ender med et badeværelse, som fungerer upåklageligt og opfylder den pågældende lovgivning på området.

Vi tilbyder vores professionelle service – hvad end du skal bygge nyt badeværelse eller blot renovere det gamle. Ændringer på rørføring, afløb eller VVS-installationer er opgaver, som kræver professionalisme, faglig viden og ikke mindst teknisk snilde. Det betyder, at der også fra politisk hold er besluttet, at den slags job skal udføres af en autoriseret VVS-installatør.

Vejledning til VVS-installationer

Uanset, hvor stort eller småt dit badeværelse er, kræver det ofte den samme indmad. Netop det kan skabe en del undren hos mange – især hvis din VVS’er ikke har informeret dig godt fra projektets start. Hos A. Villadsen Køl – VVS – Ventilation er vi altid åbne og transparente i vores kommunikation, så du ved præcis, hvad du får, når du indgår en aftale med os.

Vi skræddersyer alle vores løsninger, så de passer til dine behov og dit budget. Vores dygtige og autoriserede VVS-installatører klarer alle tænkelige opgaver lige fra udskiftningen af dine gamle eksisterende rør til monteringen af dit nye og moderne væghængte toilet.

VVS-Arbejde fra A-Z – Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vores dygtige og kompetente VVS-installatører kan være behjælpelige med alle tænkelige VVS-opgaver på badeværelset. Det spænder fra:

  • Montering og opsætning af vaskemaskine
  • Udskiftning af utætte dræn og rør
  • Etablering eller udskiftning af dit nuværende blandingsbatteri eller brusearmatur
  • Etablering eller udskiftning af gulvafløb
  • Etablering af nye rør
  • Montering af WC eller vask

Byggetilladelse til renovering af badeværelset

Vi møder ofte kunder, som spørger os om reglerne for, hvornår man skal søge om byggetilladelse for at renovere badeværelset. Der findes ikke et præcist svar på det spørgsmål, eftersom det kan variere meget på tværs af kommunegrænser.

Bor du i tæt bebyggelse som i Københavns Kommune, kan reglerne godt være mere strikse, da her er tale om lejligheder. En god tommelfingerregel er dog, at du næsten altid skal søge om byggetilladelse, hvis du bor i lejlighed.

Er du det mindste i tvivl så kontakt din lokale kommune, eller ring til os i dag for et uforpligtende tilbud – så står vi også klar med vejledning på dette område.

Skal vi samarbejde om dit næste projekt