Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/vhosts/avilladsen.dk/httpdocs/wp-content/themes/webamp/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 8

Badeværelse i domicilet

Det praktiske men æstetiske badeværelse

Da vi skulle have bygget nyt badeværelse i vores egne lokaler i Roskilde, stod vi selvfølgelig selv for projektet.

I udførelsen prioriterede vi både plads og det praktiske – dog uden at gå på kompromis med æstetikken. Badeværelset er således et godt eksempel på det funktionelle men visuelt indbydende badeværelse med god udnyttelse af kvadratmeterne.

Designmæssigt valgte vi to flisetyper for at skabe en smule afveksling i det visuelle indtryk. Gulvet udstyrede vi med 80 cm x 80 cm fliser i varme og rolige farver, som bidrager til lyset i rummet, mens vi valgte et lidt mere råt og rustikt udtryk til fliserne i brusenichen. Som modstykke til det rå udtryk installerede vi en matteret glasvinge i brusenichen.

Det er dog ikke kun det praktiske og æstetiske, der har været i centrum i designet og udførelsen af badeværelset. Også komforten er vægtet højt. I loftet har vi monteret Troltekt træbetonplader, som sikrer en bedre akustik i rummet, ligesom vi som en ekstra luksus har installeret gulvvarme i fliserne.

Vi er selv rigtig glade for resultatet.

Andre oplysninger:
  • Glasvinge
  • Gulvvarme
  • Hjørneafløb i kabine
  • Troldtekt lofter
  • 80 cm x 80 cm gulvfliser
  • Vægfliser i brus i hele stykker
Skal vi samarbejde om dit næste projekt