Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her
Specifikationer og fakta
 • Entreprisesum
  kr. 160.000,-
 • Entrepriseform
  Totalentreprise
 • Byggeperiode
  maj-juni 2020
 • Areal
  ca. 12 kvm
 • Bygherre
  Privat
Se flere af
vores referencer

Badeværelse med kræs for detaljerne

Badeværelse med kræs for detaljen og respekt for husets alder

A. Villadsen er eksperter i badeværelser, og derfor var vi selvfølgelig klar på opgaven, da vores kunde i Roskilde kontaktede os med et ønske om nyt badeværelse i sit hus i det attraktive kvarter Sankt Jørgensbjerg.

Processen

Det gamle badeværelse blev revet ned og gravet ud, ligesom et gammelt skur for enden af bygningen blev inddraget i byggeplanerne for at gøre plads til et praktisk vaskerum i direkte forlængelse af badeværelset.

Al el og VVS blev etableret på ny, ligesom alt i det hele taget blev bygget op fra bunden – og det hele blev selvfølgelig gjort efter de nyeste byggeforskrifter.

A. Villadsen stod for både murer-, maler-, el– og VVS-entreprisen, mens kunden selv stod for nedrivning og tømrerarbejde.

Resultatet – et lyst, lækkert og luksuriøst badeværelse

Resultatet blev et badeværelse med kræs for detaljerne og respekt for husets alder og arkitektur.

Kunden har gennemgående valgt lækre materialer og løsninger – valg, der i samspil med A. Villadsens faglige viden og tekniske kunnen har fået rummets æstetiske udtryk til at gå op i en højere enhed.

Vi kan blandt andet nævne de flotte blå-changerende, glaserede fliser og messingdetaljerne, som er gennemgående i hele rummet – fra armaturer til Unidrain. Det hele komplementeres og afbalanceres af den fritstående håndvask, det runde spejl med lys i samt de hvide klinker, som præger rummet på både badeværelse og i vaskerum, og som på den måde skaber sammenhæng mellem de to rum.

Badeværelset fremstår i det hele taget lyst, lækkert og luksuriøst, og kunden fremhæver da også det gode samarbejde med A. Villadsen – lige fra planlægning til udførelsen af selve arbejdet.

Skal vi samarbejde om dit næste projekt