Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/vhosts/avilladsen.dk/httpdocs/wp-content/themes/webamp/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 8

Renovering af Glostrup Kirke

Reparation af kirkemuren

A. Villadsen er eksperter i bevaring og renovering af bevaringsværdige bygninger, og vi har haft æren af at renovere flere historiske bygninger i Roskilde og Københavnsområdet – herunder Glostrup Kirke.

Kirken blev opført i midten af 1100-tallet og tilbyder med sin romanske stil et historisk indblik i middelalderens arkitektur. Derfor gik der også et lille et stykke af danmarkshistorien, da kirkemuren blev påkørt og gik i stykker.

A. Villadsen fik til opgave at reparere muren omkring den historiske bygning – en opgave, der både krævede respekt for bygningens æstetik og indsigt i den oprindelige arkitektur.

Med vores erfaring og ekspertise samt en god portion omhu sikrede vi, at den historiske kirkemur kan stå sikkert i fremtiden – forhåbentligt uden flere færdselsuheld.

Skal vi samarbejde om dit næste projekt