Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her
Specifikationer og fakta
 • Entreprisesum
  kr. 220.000
 • Entrepriseform
  Murerentreprise
 • Byggeperiode
  Oktober 2019
 • Bygherre
  privat
Se flere af
vores referencer

Trappe udført i tråd med husets stil

Trappe i privat ejendom i Hellerup

A. Villadsen har mange års erfaring med renovering af både små og store ejendomme. Uanset, hvor store eller små dine krav er, er du dog altid sikret kvalitet og klar kommunikation gennem hele dit byggeprojekt.

Det gjorde sig naturligvis også gældende for vores kunde i Hellerup, som kontaktede os med ønske om en renovering af en murstenstrappe ved indgangen til sin villa. Trappen skulle selvfølgelig fremstå velholdt og nyrenoveret efter renoveringen – men skulle samtidig være i tråd med resten af husets arkitektur og æstetik.

Byggeprocessen

Vores dygtige murer valgte at bygge trappen op helt fra bunden frem for at renovere den eksisterende. Derfor var det nødvendigt at demontere den gamle trappe og bygge et helt nyt fundament.

Efter fundamentet til grav, trin og repos var støbt, opmurede vores murer trappens vanger – det vil sige de dele af trappen, som fungerer som afskærmning og understøttelse. Herefter afsluttede han med en sandstensafdækning.

Det færdige finish

Resultatet var en detaljerig trappe, som komplementerer husets udtryk og stil – uden at gå på kompromis med finesse og form.

Dette ses blandt andet ved udskæringerne på trappens trin og på trappens repos, som efter kundens ønske blev udformet af én stor sten. Det ses dog også i de murerfaglige detaljer, hvor stenene i muren er skåret til, så de passer fint over hvert enkelt trin på trappen – hvilket også gør, at trappen ser ud som om, den altid har været en del af det smukke hus.

Ent resultat vi for alvor er stolte over, er trappens runding – en detalje, der krævede al vores murers erfaring og ekspertise. Rundingen var et svært murerteknisk arbejde, da den buede facon gjorde det svært at få alle sten til at stå ensartet og i vater. Vores murers kendskab til materialer og metode sikrede dog, at rundingen nu fremstår som en integreret del af trappen, samtidig med at den bidrager til et endnu mere detaljeret og udførligt udtryk.

Om samarbejdet

I A. Villadsen vægter vi samarbejdet med vores kunder højt, og dialogen og sparringen med kunden var ligeledes et vigtigt fundament for denne opgave. Kunden var da også særdeles tilfreds med både samarbejdet med A. Villadsen og det endelige resultat og kvitterede med denne fine udtalelse:

Kunden udtaler:

”Jeg er særdeles tilfreds med slutproduktet; renoveringen og opbygningen af vores trappe, som blev leveret til tiden og i en høj håndværksmæssig udførsel. Jeg vil særligt fremhæve det gode samarbejde med A. Villadsen, fordi arbejdet har været præget af en proaktiv og konstruktiv kommunikation, der har inkluderet god sparring karakteriseret ved professionalisme og faglighed.”

Skal vi samarbejde om dit næste projekt