Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her
Specifikationer og fakta
 • Entreprisesum:
  kr. 248.000,- incl. moms
 • Entrepriseform:
  Totalentreprise
 • Byggeperiode
  JANUAR-JUNI 2020
 • Bygherre
  Privat
Se flere af
vores referencer

Badeværelse med plads til velvære

Moderne badeværelse med originale detaljer

Badeværelset er et rum af stor betydning – det er her, dagen starter og slutter. Af samme grund stiller vi høje krav til indretningen af badeværelset i hjemmet.

Badeværelser er da også en af A. Villadsens kernekompetencer. Derfor tog vi også højde for alle detaljer, da vi som en del af en større renovering af en stor herskabslejlighed på Østerbro totalrenoverede lejlighedens badeværelse. Vores fokus var at skabe et smukt og moderne badmiljø, som samtidig komplementerer lejlighedens alder og oprindelige detaljer

Processen

Som hovedentreprenør har vi koordineret alle elementer af renoveringen og stået for kontakten til underentreprenører og bygherre. A. Villadsen har med andre ord stået for ALT – lige fra el og VVS til fliser og maling.

I det store badeværelse har vi kræset for detaljen – dog med et minimalistisk udtryk, der skaber plads til velvære og fordybelse, og samtidig er udført med respekt for lejlighedens oprindelige udtryk. Alligevel er vi ikke gået på kompromis med moderne faciliteter, og derfor er der etableret alt lige fra vaskesøjle til badekar.

Badeværelset er udført ved sammenlægning af to rum – med fokus på lækre materialer og løsninger, hvilket afspejles i prisen. Der var derfor også behov for at søge byggetilladelse fra Københavns Kommune – hvilket er inkluderet i entreprisesummen.

Når et badeværelse af denne kaliber skal bygges, vil prisen derfor starte fra 240.000 – afhængigt af valg og materialer.

Resultat – simpel elegance og luksuriøsitet

Badeværelset fremstår nu i et roligt udtryk med store sandfarvede fliser (50×50). Derfor er der ikke elementer, der forstyrrer øjet. I stedet emmer rummet af velvære og afslapning.

Vi har valgt at skabe et roligt udseende ved at lægge fliserne helt op til loftet bag badekar og bruseniche. Resten af væggene er pudset og har fået filt og maling.

Rummet indeholder desuden både bruseniche og badekar. Og badekarret er placeret, så beboerne kan ligge og nyde stilheden. På den måde skaber rummet rammerne om det perfekte pusterum. Et hvil i hverdagen, hvor man kan forkæle sig selv med et glas bobler og komme helt ned i gear – alt imens man kigger ud i gården gennem de tre meter høje, originale vinduer, der sørger for et lyst og indbydende rum.

Totalrenoveringen er foretaget med en dyb respekt for lejlighedens alder, hvilket blandt andet ses i bevaringen af både originale vinduer og døre, som er slebet og malet, så de står helt skarpt op mod de nye elementer i rummet.

Tag på rundtur i den øvrige del af den ældre men nu nyrenoverede, charmerende lejlighed – og oplev en bolig ud over det sædvanlige.

Skal vi samarbejde om dit næste projekt