Vælg ydelse her:
Vælg ydelse her
Specifikationer og fakta
 • Entreprisesum
  Kr. 150.000
 • Entrepriseform
  Totalrenovering
 • Byggeperiode
  Oktober-november 2018
 • Areal
  2-3 kvm
 • Bygherre
  Privat
Se flere af
vores referencer

Det lille badeværelse med kreative løsninger

Som kunde i A. Villadsen A/S bliver du mødt af erfarne murere med mange års erfaring med totalrenovering af badeværelser. Erfaringen og det faglige overblik fik vores håndværkere da også brug for, da A. Villadsen fik til opgave at modernisere et gammelt københavnertoilet. For pladsen var trang, og vi måtte derfor ty til kreative løsninger for at imødekomme kundens ønsker.

Fra snævert københavnertoilet til moderne badeværelse

Nørrebro gemmer på mange små, hyggelige lejligheder, hvor arkitekturen leder tankerne hen på en tid, hvor bydelen var et vaskeægte arbejderkvarter – og hvor det ofte var småt med pladsen.

Vores kunde på Nørrebro havde dog svært ved at se retro-charmen i deres snævre københavnertoilet, hvor man møjsommeligt måtte bakke ind for at komme til, og hvor der ikke var plads til bad.

Brusenichen var derfor henlagt til køkkenet – som i øvrigt også var af ældre dato. Derfor fik A. Villadsen til opgave at give både køkken og bad en gennemgående renovering og modernisering.

Byggeprocessen

Først og fremmest inddrog vi en lille del af lejlighedens køkken for at gøre plads til bad og toilet i samme rum.

Pladsen på badeværelset var dog stadig forholdsvist beskeden, og vi anbefalede derfor kunden at få beklædt rummets gulv med 1×1 m fliser for visuelt at give en følelse af mere plads – et måske utraditionelt valg i et lille rum, som til gengæld var med til at åbne fladerne og gøre rummet roligt for øjet.

Derudover beklædte vi brusenichen med vægfliser i marmorlook, der bidrog til et eksklusivt look – et look, der står i skarp kontrast til de lidt retro-kitschede mosaikfliser, som før havde beklædt rummets gulv.

Ikke mindst monterede vi nyt væghængt toilet, håndvask samt nye armaturer i rummet, ligesom vi gemte de fritlagte rør væk i væggene.

Resultatet – et lille men fuldt funktionelt badeværelse

Resultatet blev et nyt flot badeværelse med både toilet og brus i samme rum.

Rummet har indbygget små nicher til alle badeværelset nips. Det er ikke blot praktisk men skaber også noget liv i rummet – og giver ikke mindst kunden mulighed for at indrette rummet med personlige detaljer. Rummets små kringelkroge er derfor udnyttet godt og giver mulighed for god opbevaring.

I det hele taget er der en stemning af ro, velvære og nydelse på det ellers lille badeværelse, som nu fremstår både harmonisk og fuldt funktionelt.

Om samarbejdet

I A. Villadsen prioriterer vi det tætte samarbejde og kommunikationen med vores kunder højt. Det gjorde sig selvfølgelig også gældende på denne opgave. Derfor er vi også glade for den flotte udtalelse, som kunden gav os med på vejen:

Kunden udtaler:

”A. Villadsen var med fra starten af projektet, og det gav en god tryghed i hele processen og mulighed for sparring hele vejen igennem. A. Villadsen bød ind med gode ideer og nye, praktiske løsninger og var samtidig åben for vores mange idéer. Vi er utrolig glade for resultatet.”

Skal vi samarbejde om dit næste projekt